qqrq5 05.11.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 u mnie zastoj to nic nie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Hmmm zawsze mozesz dzielić się wspomnieniami z dotychczasowej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 05.11.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 na razie zasypane fundamenty i od jutra murowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 05.11.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Hmmm czy mi się wydaje czy odnotowuje zastój w klubie? To, że klub zmienił się w Klub Kobiet Budujacych z Pomorza to juz sie przyzwyczaiłam ale wogóle to jakoś tak mało sie postami wymieniamy My z Pomorza w większości na "wykończeniu" , a więc może inne kobitki pełne entuzjazmu rozruszają ten klub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 My tez chcemy być wykończone Przyjedziemy latem do Was na rekonwalescencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 05.11.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 U nas małe kroczki formalne... Nic ciekawego dla innych chyba niestety. W każdym razie czytam namiętnie, co się da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.11.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 na razie zasypane fundamenty i od jutra murowanie Jak to sie nie dzieje, dzieje sie jak beda murowac zaraz. U mnie muruja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 06.11.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 U mnie przerwa dwa tygodnie, potem dachówką lecimy i kooooniec na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 06.11.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 u nas też aktualnie nic się nie dzieje. Jutro przyjeżdza stolarz i będzie kończył schody wewnętrzne. A w przyszłym tygodniu w końcu zaczynają robić wodę. Mam nadzieję, że już nic się nie będzie przesuwało. Teraz latam po sklepach i kupuję lampy, bo w tym tygodniu powinien przyjść elektryk i montować wszystkie kontakty/włączniki/lampy itp., więc chcę jak najwięcej kupić, żeby nie wisiały potem przez dwa lata żarówki na kablu. A swoją drogą to kupienie lamp do całego domu to też niezłe wyzwanie. Naliczyłam, że kupiłam już 17 lamp i kinkietów, 18 oprawek diodowych i 66 oprawek do halogenów. Do kupienia zostało mi jeszcze 17 lamp i kinkietów i 2 oprawki na halogeny. Znaczy się, że z lampami i kinkietami jestem dopiero w połowie... Jakie lampy kupujecie na zewnątrz domu? Na taras nie mam problemu, bo tam będą kinkiety, a tego jest mnóstwo. Ale przy drzwiach kable do lamp mamy wypuszczone wszędzie nad drzwiami, więc kinkiety mocno pionowe, nowoczesne (czyli takie jak mi się podobają) odpadają od razu. Pasowałyby kształtem jakieś takie zwisające latarenki, ale trochę to nie w moim stylu. Szukam czegoś bardzo prostego. Na razie najbardziej podoba mi się taka zwykła kulka z białego szkła, ale jeszcze się rozglądam A Wy co będziecie mieć/macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 06.11.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 byłam też niedawno w IKEI i widziałam fajną czerwona kanapę, chyba się skuszę Darowałam sobie czerwone kanapy do salonu, ale w pokoju do kina domowego czerwony będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 06.11.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 na razie zasypane fundamenty i od jutra murowanie Jak to sie nie dzieje, dzieje sie jak beda murowac zaraz. U mnie muruja ale dzisiaj leje deszcz od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.11.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Cześć dziewczyny U nas raczej śnieg, bardzo drobny śnieg dzisiaj pada z nieba... A tak wogóle to u mnie żadnych zmian na lepsze Chciałam umówić sie z elektrykiem na dokończenie prac, ale ma czas dopiero po 1.12 Może chociaż odbiór szamba uda mi sie załatwić w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.11.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 na razie zasypane fundamenty i od jutra murowanie Jak to sie nie dzieje, dzieje sie jak beda murowac zaraz. U mnie muruja ale dzisiaj leje deszcz od rana Wlasnie, byl dzisiaj snieg. Zastanawialam sie czy robotnicy sa czy nie, bo mieli robic szalunki na wieniec, by go zalac do konca tygodnia. Wczoraj mowili ze taka pogoda to pikus, ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 07.11.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 a u mnie dwie kolejne lampy do przodu stolarz dzwonił, że za 10 minut będzie u nas, więc nasze schody powinny w tym tygodniu być gotowe Ewik_1 - dzięki za namiary na gościa od sprzętu - dziś przyjeżdza do mnie okap i płyta inukcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 07.11.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Ewik_1 - dzięki za namiary na gościa od sprzętu - dziś przyjeżdza do mnie okap i płyta inukcyjna Cieszę sie, ze mogłam doradzić, gość ma dobre ceny i jest przekonywujący Fajnie macie, że możecie sie cieszyć z postępów. Ja od 3 tyg mam stan do wprowadzenia (z założenia niektórych rzeczy nie zrobiliśmy bo dziura w budżecie). Ale nie mam ...gazu, a jest za zimno by grzać tylko kominkiem przy dzieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 07.11.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 a kiedy mają Wam ten gaz założyć?Ja dla odmiany od półtora roku kulam się z wodą i kanalizą, ale mam nadzieję, że za tydzień będzie już u nas koparka kopała rowy pod instalację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 07.11.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Jak składaliśmy zlecenie w listopadzie 2006 to plany były na maj 2007. Gazownia ma podpisaną umowę, że założą instalację do grudnia br. Dobrze, że nalegałam, aby instalację wewn. zrobic wcześniej, teraz tylko połączyć rurki przy skrzynce i wstawić licznik. Mam nadzieję, zę jeszcze ze 2 tyg. bo już papiery sa w gazowni, tyle, że jest zimno i trzeba będzie wygrzać budynek przed przeprowadzką. Pewnie wprowadzimy sie na Święta. Wykonawca mnie pociesza, że teraz na gaz czeka się od 1,5 roku wzwyż i coraz więcej osób rezygnuje, woli np. pompy ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 07.11.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 A ja wczoraj dostałam wycenę okien i ... no powaliła mnie przyznam... No ale trudno, jak się chce mieć dużo okien, to trzeba za nie zapłacić, nie? Mam pytanie, czy jak już robicie rolety, to robicie je również w lukarnach na poddaszu, czy poddasze sobie odpuszczacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 07.11.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 zamówiłam 2 tygodnie temu w sklepie internetowym Macte Light lampy gipsowe do jednego z pokoi. No i powinni w ciągu 2 tygodni wysłać te lampy, ale żadnych informacji od nich jak do tej pory nie dostałam. Postanowiłam więc podzwonić i się dopytać co i jak, ale nie odbierają telefonów. Zaczęłam więc szukać informacji na forach i niestety wyszukałam, że firma jest niesolidna i od sierpnia są z nią kłopoty, a jak ktoś pojechał na miejsce gdzie się niby firma znajdowała, to się okazało, że już jej nie ma Tak więc jestem ponad 300pln w plecy i czeka mnie wizyta na policji Ostrzegam przed ta firmą!!! Kurcze, a do tej pory nie zdarzyła mi się żadna wpadka, pomimo, że kupiłam mnóstwo rzeczy przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.11.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 izi, może jednak przysla te lampy Nie ma zadnej nadziei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts