sylvia1 13.11.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 qq gratulacje pogoda jak jest każdy widzi a u nas podbitka się robi... mam prośbę możecie zerknąć TUTAJ i powiedzieć co o tym myślicie? tylko uczciwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.11.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 I dobrze Sylwia ze napisalas ten watek, moze to spowoduje ze bedziesz miala w koncu zakonczona ta wentylacje z reku. Zycze ci tego, bo to istny horror. Nam gosc polecil Mistral Duo300 powierzchnia domu 138m2+22mgaraz(garaz bez wentyl mech) Kubatura calego budynku 705,9m3. Na stronie Pro-Vent te rekuperatory sa przeznaczone do domkow o pow do 200m2, a 400Duo do 250m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 14.11.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Pewnie Cię to kosztowało wiele nerwów. Wg mnie forum jest też po to aby omawiać takie trudne sprawy. Dla mnie byłaby to zdecydowanie przestroga, a gościa omijałabym szerokim łukiem. Brrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.11.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 bardzo dużo nerwów miejmy nadzieję, że zakończenie będzie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 14.11.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 e.kala a nie mialas przypadkiem wstawiane przez firme ze Straszyna przy rondzie przed wjazdem na obwodnice od strony Borkowa? Nam montowała bramy firma z Kartuskiej. Tak jak pisałam były założone przed tynkami i żadnych "powikłań" nie ma W sprawie kotłowni i kafli to dobrze by było aby hydraulik z kafelkarzem się dogadał, ponieważ są rzeczy, które trzeba zrobic przed kaflami i po. Zresztą mozna spytać hydraulika czy nie robi kafli w kotłowni, tak by było najlepiej. sylvia u nas też się robi podbitka. W sprawie rekuperatora to współczuję. Niestety nieterminowych wykonawców jest teraz wielu i do tego juz przywykłam i przymykam oko jeżeli efekt końcowy jest dobry. W twoim przypadku to naprawdę można się wściec . Ja jeszcze Persenu nie łykałam ale mam jednego wykonawcę, którego juz chyba niedługo opisze na forum. Jeszcze daję mu chwilę na rehabilitację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 14.11.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Dziewczyny kupiłam gres na cały dół domu: http://img20.imageshack.us/img20/5720/img0173dz9.jpg http://img218.imageshack.us/img218/4608/img0167ek3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.11.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 sliczny, w moim typie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.11.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 ale śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 14.11.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 to ja sie dolaczam jesli moge do grupy budujacych kobiet Czytam muratory zalatwiam papiery zastanawiam sie nad wszystkim. moj maz niby razem ale tak na prawde ma to gdzies lub wrecz przeciwnie wtedy kiedy nie ma pojecia o temacie sie wykloca do zywego. pewnie to znacie same Postaram sie nadgonic was bo troszke juz napisalyscie i cos dodac wiecej od siebie. ps. moze znacie ekipe do stanu surowego godna polecenia- okolice marek warszawa budowa przyszly rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaga 14.11.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 pomóżcie znaleźc dobrych tynkarzy na wiosnę? budowa 50km od warszawy. coś mojemu mężowi nie idzie to szukanie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaga 14.11.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 może znacie kogoś od ogrodzeń. mamy już słupki i niedokończoną podmurówkę, chyba muszę wziąśc sprawę w swoje ręce i poprostu zlecic komuś zamontowanie przęseł. do tej pory była mowa o sztachetach ale jak się nasłuchalam ile z tym później malowania to chyba zmienę zdanie i skusze się na kute, tylko jakieś w miarę proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.11.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Ja myslałam tak. Ze wchodzi gość od hydraulili i ogrzewania. Instaluje piec i kominek i zaczyna grzac. Potem spokojnie mozna robic kafle i tarakotę. Przecież w blokach robią też zimą remonty (np kafle). Ale własnie żeby zacząc grzać trzeba zainstalować ten piec w kotłowni i co na surową ścianę??? Ja mam mieć ekogroszek. Zalecali mi by za piecem nie kłaść płytek. Tak samo na podłodze przed piecem. Więc wstawiamy piec a potem bedizemy kłaść płytki, ale od pieca dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.11.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 To jest myśl. TYlko czy pogoda sprzyja kładzeniu kafelek w nieogrzewanym pomieszczeniu? Oj zagwostka... ten sam dylemat mam mamy tylo taki nagrzewacz gazowy i co nie odpadną kafle? z łazienkami to ja się chyba pożegnam w tym roku..bo właśnie tych przemarźniętych ścian się boję Miko kurde nie załamuj mnie. Ja ruszam z piecem tylko i zamierzam robić dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.11.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 To jest myśl. TYlko czy pogoda sprzyja kładzeniu kafelek w nieogrzewanym pomieszczeniu? Oj zagwostka... ten sam dylemat mam mamy tylo taki nagrzewacz gazowy i co nie odpadną kafle? z łazienkami to ja się chyba pożegnam w tym roku..bo właśnie tych przemarźniętych ścian się boję Miko kurde nie załamuj mnie. Ja ruszam z piecem tylko i zamierzam robić dalej. ale tak właśnie myślę sobie bo niby gaz mamy do posesji ale podłączenie do domu to pewnie z 2 mieś minie a tak to możemy drewnem palić bo będziemy mieć 2 piece na gaz i na drewno, węgiel ...ale to trochę potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 15.11.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 to ja sie dolaczam jesli moge do grupy budujacych kobiet Czytam muratory zalatwiam papiery zastanawiam sie nad wszystkim. moj maz niby razem ale tak na prawde ma to gdzies lub wrecz przeciwnie wtedy kiedy nie ma pojecia o temacie sie wykloca do zywego. pewnie to znacie same Postaram sie nadgonic was bo troszke juz napisalyscie i cos dodac wiecej od siebie. ps. moze znacie ekipe do stanu surowego godna polecenia- okolice marek warszawa budowa przyszly rok Witamy! Widze, że zwieksza sie ilośc kobiet ze stolicy. Ja z Gdańska więc ekip nie polecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 15.11.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 to ja sie dolaczam jesli moge do grupy budujacych kobiet Czytam muratory zalatwiam papiery zastanawiam sie nad wszystkim. moj maz niby razem ale tak na prawde ma to gdzies lub wrecz przeciwnie wtedy kiedy nie ma pojecia o temacie sie wykloca do zywego. pewnie to znacie same Postaram sie nadgonic was bo troszke juz napisalyscie i cos dodac wiecej od siebie. ps. moze znacie ekipe do stanu surowego godna polecenia- okolice marek warszawa budowa przyszly rok Witamy! Widze, że zwieksza sie ilośc kobiet ze stolicy. Ja z Gdańska więc ekip nie polecę e.kala, region warszawki Was goni, bo jak dotąd gdańsk jest w większości patka, ja mam gdzieś w kajecie spisane polecane ekipy z okolic, postaram się wysłać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 15.11.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 ewik dziekuje ci bardzo, niestety jak pisalam na priv sprawa jest ciezka jak widze. na przyszly rok chyba bedzie ciezko cos sensownego znalezc- czy ja juz panikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.11.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witam wszystkie budujące kobiety.....i dołączam ( oczywiście jeżeli mnie przyjmiecie ) do Waszego grona... U mnie też ciężar załatwiania spraw budowlanych spadł na mnie...ale nie narzekam bo tak rozłożylismy sobie prace z mężem. On buduje ja załatwiam ... Tylko czasam ręce mi opadają podczas załatwiania tych wszystkich spraw budowlanych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.11.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Witaj wasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 16.11.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Dziewczyny zobaczcie jak pięknie jest rano w mojej okolicy .... http://img233.imageshack.us/img233/6726/img0273gm6.jpg Wasiek ...... witaj, witaj. Ty to masz dobrze, ze u Ciebie mąż buduje. Ja buduję i załatwiam sama. No ale taką podjęłam decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts