sierzant36 08.01.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 witajcie, odwazne dziewczyny! nie mialam pojecia,ze tyle Was tu... tez sie dołaczam, ruszam, wróć, ruszamy z moja połowa, od wiosny z budowa- mam nadzieje.licze na Wasze rady i pomysły.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 08.01.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 witajcie, odwazne dziewczyny! nie mialam pojecia,ze tyle Was tu... tez sie dołaczam, ruszam, wróć, ruszamy z moja połowa, od wiosny z budowa- mam nadzieje.licze na Wasze rady i pomysły.pozdrawiam Witaj:), my też zaczynamy na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.01.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam dziewczyny!! Widzę, że nas zaczynających wiosną coraz więcej! Oj, będzie się działo! Jakie budujecie domy? Czy już macie zamówione/kupione materiały? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.01.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Dziewczyny podajcie mi proszę link do wątku o odbiorze budunku bo jakoś nie mogę nic sensownego znaleść Pewnei już odbierałyscie to znacie moze linki? Z góry dziękuję linków nie ma chyba ale: zależy jakie media masz na działce u nas to było: - ksero i oryginał pozwolenia na budowę - j.w. protokołu odbioru przyłacza - protokół elektryka dot. sieci wewnątrzlokalowej (razem z ksero uprawnien elektryka) - dziennik budowy - oświadczenie kier buda - zaśw. o klasie , szczelności itp szamba - zaśw. kominiarza o stanie wentylacji - mapka inwentaryzacyjna powykonawcza i wszelkich odbiory innych mediów (wodociag, kanalizacja , itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Dziękuję Sylwuś Chyba zlece to kierbudowi bo nie mam sama czasu na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 09.01.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam drogie Panie wiosenne.Zazdroszczę wam.Ja jestem przed zakupem działki(oby było ok),na inną czekałam ponad rok.Po cichu liczę że wystartujemy w maju.O ile pan geodeta łaskawie wyznaczy mój ogród , pozbieram papierki i urzędy przybiją bez zwłoki pieczęcie.Jak myślicie-realne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 10.01.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 szydaki1 - witaj! Pewnie nie takiej odpowiedzi oczekujesz, ale moim zdaniem mało realne Po wybudowaniu domu jestem przyzwyczajona, że wszelkie papierkologie i załatwiania itp. trwają dłużej niż się wydaje. Sama piszesz, że na inną działkę czekałaś rok, a obecna nie jest jeszcze wyznaczona. Tak więc wszystko musiałoby iść naprawdę bardzo sprawnie, żebyś się wyrobiła. Projekt masz już kupiony, ekipę zamówioną? Jeśli tak, to życzę, żeby wszystko szło bez najmniejszych problemów - wtedy się powinno udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 10.01.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Wydaje mi się że tamtemu panu po prostu sie nie spieszylo z zalatwianiem podzialu ,a teraz chociaż sie ruszyło.Projektu nie kupę dopoki nie będę miala działki(za ogrodem jakies 50m jest jezioro,więc z sypialni miałabym widoki),myslę o malince z horyzontu,a budował w większości będzie mój małż a ja będę pomagała (w miarę możliwosci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.01.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 e.kala, gdzie Twoja kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 11.01.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 e.kala na pewno szaleje i dopina ostatnie przeprowadzkowe sprawy, więc pewnie nie ma czasu nawet do nas zajrzeć szydaki1 - życzę powodzenia! Fajnie, że nie musisz szukać ekipy, bo to zawsze stres i nie wiadomo na kogo się trafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 11.01.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dzisiaj wielka, ostatnia przeprowadzka. Internet mieli załozyć w tym tygodniu ale jeszcze nie ma. Szaleństwo "przeprowadzkowe" duże. Ręce mnie bola od pakowania i noszenia. Spraw na głowie mam dużo i nie wyrabiam się. Pokoje dzieci są w zasadzie gotowe, meble do sypialni juz są do odebrania. Obiecuje tez zdjęcia ale musze nieco ochłonąć. Tak więc ostatni raz klikam z mieszkania i zdjęcia będą jak internet w domu będzie. Jestem cała szczęśliwa , a wkurza mnie tylko to, że nie mam schodów wewnętrznych zrobionych (umowę mam z terminem wykonania na 15 wrzesień 2007) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 11.01.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 e.kala - no to czekamy na zdjęcia No i powodzenia w ostatnich pracach przeprowadzkowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.01.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 e.kala ale masz fajnie!!!!!! To musi być super uczucie tak się wprowadzać Sama nie mogę sie juz doczekać tego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 11.01.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Witam, witam,,,, Mayland u Ciebie to już nastąpi niebawem.... a e.kali życzę miłego porządkowania rzeczy w nowym domku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 14.01.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.01.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Mieszkam Wielkie gratulacje!!! A kilka dni temu snila mi sie Twoja przeprowadzka. Moze troche pomoglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 14.01.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Mieszkam Ale masz fajnie Gratulacje Skoro piszesz, tzn, ze net w domu juz jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 No to prosimy o relację z..... mieszkania... a najlepeij pełen fotoreportaż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 14.01.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Hej, klikam ze swojego domu. Jestem cała szczęsliwa, na adrenalinie, bo duzo sie dzieje. Wklejam tu pare zdjęć, a więcej po kliknięciu linku poniżej.http://images34.fotosik.pl/108/a695953ae5c2a57f.jpg'[/img][/img][/img][/img]http://images34.fotosik.pl/108/a695953ae5c2a57f.jpg' alt='a695953ae5c2a57f.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 15.01.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 e.kala - piękna kuchnia! Co masz na ścianie, to samo co na blacie? No i czy mnie oko nie myli, czy też namówiłam Cię na sprzęt Teki? Kuchenka i piekarnik wyglądają tak jak u mnie Bardzo ładnie, nie da się ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts