Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KLUB BUDUJĄCYCH KOBIET

EFKAkonewka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja jednego urodzilam w styczniu, akurat w maju jak konczyl sie macierzynski zaczynala sie ladna pogoda, ale w upalu 6mczne dziecko ma sie lepiej niz mniejsze, takze uwazam ze ok. A pierwszego urodzilam w ostatnich dniach lipca i dla mnie od maja bylo okropnie, bo goraco, urodzilam tez w upal, dobrze ze w nocy wiec nie odczuwalam, ale 3tyg sierpnia bylo pieknie a potem brzydko, nie przyjemne spacerki. Ja ososbiscie polecam rodzic od stycznia do kwietnia, najlepszy okres - jak ktos chce az tak planowac. Mi to planowanie wyszlo idealnie co do miesiaca. Zachodzic w ciaze moge od razu jak sobie zazycze :lol: gorzej znosic ciaze, zawsze jakies plamienia mi sie przyplacza tudziez krwawienia i skurcze od polowy ciazy. Nie ma nic idealnie :lol:

e.kala - powiedz, jak działa u Was internet, jesteście zadowoleni? Zastanawiamy się jaki pakiet wybrać i na jak długo - jeśli jakość kiepska, to wolelibyśmy nie brać umowy na 2-3 lata, tylko na rok i patrzeć czy nie ma jakiegoś nowego dostawcy. Jaki macie pakiet i jak oceniasz jakość działania?

e.kala - powiedz, jak działa u Was internet, jesteście zadowoleni? Zastanawiamy się jaki pakiet wybrać i na jak długo - jeśli jakość kiepska, to wolelibyśmy nie brać umowy na 2-3 lata, tylko na rok i patrzeć czy nie ma jakiegoś nowego dostawcy. Jaki macie pakiet i jak oceniasz jakość działania?

Jesteśmy zadowoleni, syn ściąga i twierdzi, że jest lepiej niz w Pro-internecie. Pakiet mam srebrny. Na jak długo umowa to nie wiem :oops: . Płatność taka jak w Pro-internet a jakość lepsza mimo tego, że jest droga radiową. Wszystko z nimi załatwia się w ich panelu, przysyłają faktury, jest forum itp.

Powiem szczerze, że z powodu braku czasu mało korzystam z internetu, żeby go w pełni ocenić.

Mam trzy spostrzeżenia z mieszkania w domu:

1. Jest cudnie, przestrzennie, wygodnie itp. i zastanawiam się jak mogłam żyć w bloku 8) :D

2. Jest dużo powierzchni do sprzątania i okien do mycia :-? :roll:

3. Zakupy trzeba dobrze planować, bo juz nie wyskocze przed blok po cukier :wink: :D

Dziewczyny pamietacie ile zaplaciliscie za hyraulika? Za inst wod - kan do dwoch lazienek - jedna nad druga, pom gosp, kran w garazu i umywalka w garazu i kuchnia plus materialy.

my będziemy mieli wszystko razem czyli i hydraulika i podłogówka i kominek z płaszczem i solary i kotłownia i gaz - razem robota + materiały 45 tys.( :o :-? :cry: )