aga1401 22.01.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 dawida urodzilam zima.fajnie.ale chcialabym latem mimo ze ponoc ciezko w te upaly z brzusiem,ale lato mi sie tak podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.01.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ja jednego urodzilam w styczniu, akurat w maju jak konczyl sie macierzynski zaczynala sie ladna pogoda, ale w upalu 6mczne dziecko ma sie lepiej niz mniejsze, takze uwazam ze ok. A pierwszego urodzilam w ostatnich dniach lipca i dla mnie od maja bylo okropnie, bo goraco, urodzilam tez w upal, dobrze ze w nocy wiec nie odczuwalam, ale 3tyg sierpnia bylo pieknie a potem brzydko, nie przyjemne spacerki. Ja ososbiscie polecam rodzic od stycznia do kwietnia, najlepszy okres - jak ktos chce az tak planowac. Mi to planowanie wyszlo idealnie co do miesiaca. Zachodzic w ciaze moge od razu jak sobie zazycze gorzej znosic ciaze, zawsze jakies plamienia mi sie przyplacza tudziez krwawienia i skurcze od polowy ciazy. Nie ma nic idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 22.01.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 cześć babki. Dawno tu nie zaglądałam. Dołączam do sierpniowych małżeństw. To napradwę dobry czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.01.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 ja to mezatka z lipca, ale urodziłam sie w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 23.01.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 a u nas przeprowadzka w sobotę W końcu się zdecydowaliśmy, bo jakoś nam się nie chciało... Teraz jak ekipa do przeprowadzki zamówiona, to nie ma już odwrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.01.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 cześć babki. Dawno tu nie zaglądałam. Dołączam do sierpniowych małżeństw. To napradwę dobry czas. My będziemy małżeństwem czerwcowo-sierpniowym Cywilny braliśmy w czerwcu ubiegłego roku. A w tematach budowlanych - czas nam się wreszcie zameldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.01.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Dziewczyny pamietacie ile zaplaciliscie za hyraulika? Za inst wod - kan do dwoch lazienek - jedna nad druga, pom gosp, kran w garazu i umywalka w garazu i kuchnia plus materialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 23.01.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 A w tematach budowlanych - czas nam się wreszcie zameldować Ja już jestem zameldowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.01.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 A w tematach budowlanych - czas nam się wreszcie zameldować Ja już jestem zameldowana A ja jeszcze muszę odczekac kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.01.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 pomyłkowy wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 24.01.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Sylwia a co ma jedno z drugim wspólnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 24.01.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 e.kala - powiedz, jak działa u Was internet, jesteście zadowoleni? Zastanawiamy się jaki pakiet wybrać i na jak długo - jeśli jakość kiepska, to wolelibyśmy nie brać umowy na 2-3 lata, tylko na rok i patrzeć czy nie ma jakiegoś nowego dostawcy. Jaki macie pakiet i jak oceniasz jakość działania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 25.01.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Hej, my też małżeństwo sierpniowe:) 12.08.2000r I zaczęliśmy malować pokoje 2 już za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 26.01.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Patrzcie babki, jak dużo wśród nas sierpniowych małżeństw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.01.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A my dzisiaj pomalowaliśmy kolejny pokój Wymiękam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.01.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 A my zakładamy drzwi. Mieszkalismy z 2 parami - od łazienki i wc. Teraz czas na pokoje, z wiatrołapu i łuki. Dumna jestem, bo mąż z tatą sami zakładają. No i cieszymy sie, bo to zawsze kaska zaoszczędzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.01.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Dzisiaj wybraliśmy wykładziny do dwóch pokoi (bo tam nie kładliśmy paneli). Ufff nastepny wybór dokonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 28.01.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 e.kala - powiedz, jak działa u Was internet, jesteście zadowoleni? Zastanawiamy się jaki pakiet wybrać i na jak długo - jeśli jakość kiepska, to wolelibyśmy nie brać umowy na 2-3 lata, tylko na rok i patrzeć czy nie ma jakiegoś nowego dostawcy. Jaki macie pakiet i jak oceniasz jakość działania? Jesteśmy zadowoleni, syn ściąga i twierdzi, że jest lepiej niz w Pro-internecie. Pakiet mam srebrny. Na jak długo umowa to nie wiem . Płatność taka jak w Pro-internet a jakość lepsza mimo tego, że jest droga radiową. Wszystko z nimi załatwia się w ich panelu, przysyłają faktury, jest forum itp. Powiem szczerze, że z powodu braku czasu mało korzystam z internetu, żeby go w pełni ocenić. Mam trzy spostrzeżenia z mieszkania w domu: 1. Jest cudnie, przestrzennie, wygodnie itp. i zastanawiam się jak mogłam żyć w bloku 2. Jest dużo powierzchni do sprzątania i okien do mycia 3. Zakupy trzeba dobrze planować, bo juz nie wyskocze przed blok po cukier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.01.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Dziewczyny pamietacie ile zaplaciliscie za hyraulika? Za inst wod - kan do dwoch lazienek - jedna nad druga, pom gosp, kran w garazu i umywalka w garazu i kuchnia plus materialy. my będziemy mieli wszystko razem czyli i hydraulika i podłogówka i kominek z płaszczem i solary i kotłownia i gaz - razem robota + materiały 45 tys.( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.01.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Mieszkam ale masz super gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts