YreQ 28.01.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Dziewczyny kupiłam gres na cały dół domu: http://img20.imageshack.us/img20/5720/img0173dz9.jpg co to za kafle ? bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 29.01.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 COTTO BEZ GRES - 33x33 - CASTORAMA ( 33,00 za m2) + kwadrat dekor 3x3 (4,96 sztuka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.01.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 COTTO BEZ GRES - 33x33 - CASTORAMA ( 33,00 za m2) + kwadrat dekor 3x3 (4,96 sztuka) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 30.01.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 I wracamy na pierwszą stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 30.01.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Co tu taka cisza Ja wlasnie leżę w swoim łożu i sprawdzam, czy net działa tez bezprzewodowo. Jak widać działa. Cały czas nie mamy TV i jakos mi to nie przeszkadza. Zastanawiamy się jaką zamontować telewizje cyfrową. Znowu abonament do płacenia Od wczoraj mamy też wywóz śmieci. Postawili nam pojemnik 120 l i wywóz smieci jest co tydzien. Wydaje mi się, że my więcej śmieci produkujemy . Trzeba chyba będzie je zgniatać Cały czas nie moge nic znaleźć. Kiedy w końcu będę wiedziała gdzie co jest Narazie tyle, co tam u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 30.01.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 cicho strasznie.u nas wichura ze hej.tez leze w lozku,bo strach noge wyciagnac za pierzynke...ale ja z kablami.i leci cyfrowy polsat.ale same bzdety...wiec nic nie tracisz e.kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 31.01.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Moje Drogie Budujące! Nareszcie po kilku latach przyglądania się innym zaczynam budowę Trzymajcie kciuki! MOCNO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 31.01.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Hejo babeczki! Witam Was z mojego domku Mieszkamy już prawie tydzień, ale nie miałam okazji się odezwać, bo w domu neta niet, a do pracy w tym tygodniu nie chodzę, bo córeczka jest chora. Net docelowy będzie pewnie dopiero za miesiąc (muszą wybudować nową stację czy jakoś tak, bo żadnej z istniejących od nas z domu nie widać), więc na razie lecimy przez komórę. W domku codziennie coś dłubiemy i dorabiamy, więc codziennie jest ładniej i wygodniej Generalnie jest super! Tyle przestrzeni, jak fajnie!!! A co podoba mi się najbardziej? Wielka kanapa, na której kilka osób może leżeć i oglądać telewizję Stół w jadalni - super sprawa. Aneks kuchenny - gotuje i sprzątam, a zarazem jestem razem z resztą rodzinki - bardzo wygodne No i nareszcie mamy łóżko w sypialni ustawione tak, że każdemu wygodnie jest wstawać, bo nie ma w naszej sypialni łóżeczka córeczki - Maja zamieszkała w swoim pokoju i jest zachwycona Baliśmy się jak to będzie, a okazało się, że jak na razie jest bezproblemowo - córcia chętnie śpi u siebie i lubi swój pokój. e.kala - my mamy Cyfrę Plus - kryterium wyboru było to, żeby w podstawowym pakiecie było Mini Mini A kubełek na śmieci też mamy od paru dni, też 120 litrów, na razie nie zapełniliśmy No to na razie na tyle, do usłyszenia, pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 31.01.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Dziewczyny, macie super, ze juz mieszkacie Ja też chcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.01.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Dziewczyny, macie super, ze juz mieszkacie Ja też chcę... Beti już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 31.01.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 mamy Cyfrę Plus - kryterium wyboru było to, żeby w podstawowym pakiecie było Mini Mini u nas tez jest walka o Mini Mini (co to znaczy przyzwyczajenie dziecka do TV z bloku). Napisz a jak jest z Polsatem, czy w Cyfrze jest? beti555 już za chwileczke, juz za momencik będziesz po swoim domku sie kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Będę sie krecić? hihihihi Tylko żebysmy zdązyli się przeprowadzic przed moim rozpakowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.02.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Będę sie krecić? hihihihi Tylko żebysmy zdązyli się przeprowadzic przed moim rozpakowaniem to mało wam zostało nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Hmmm aby zamieszkać zostało nam: pomalowanie salonu i holu, posprzątanie, a same wiecie ile tego jest..., dokończenie montażu kuchni (to ma sie odbyc podobno we wtorek), przewiezienie gratów, rozpakowanie. Niby nie tak wiele a w sumie bardzo duzo... Reszta później... A ja nie mam wózka Ma ktos na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 03.02.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 mamy Cyfrę Plus - kryterium wyboru było to, żeby w podstawowym pakiecie było Mini Mini u nas tez jest walka o Mini Mini (co to znaczy przyzwyczajenie dziecka do TV z bloku). Napisz a jak jest z Polsatem, czy w Cyfrze jest? Polsatu nie ma w Cyfrze. Do Polsatu mamy dodatkową antenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 04.02.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Kobietky u mnie już tynkują!!!! Mam też wycenę kafelkarza i umówioną ekipę mna czerwiec do tynków zewnętrznych....ufff..... się dzieje.....Ale i są wpadki...budowlańcy uszkodzili mi bramę garażową... po małej wojnie kto pokryje koszty wymiany prowadnic... jest konsensus. Koszty naprawy odliczam od prac ekipy budowlanej. Yes, Yes - nie wolno robić z inwestora idioty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 04.02.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dziewczyny - kiedy wstawiałyście drzwi wejściowe? Mam drewniane okna, więc wstawiam je już po tynkach i posadzkach. Producent drzwi radzi jeszcze poczekać, z uwagi na możliwość niszczenia przy malowaniu i płytkowaniu, ale to chyba bez sensu?! Mam "drzwi tymczasowe" wykonane z płyty zamykanej na kłódkę, ale tak sobie myślę, że jak normalnych nie wstawię, to mi domu od włamania nie ubezpieczą... Jak to u Was wyglądało? Kiedy najlepiej drzwi wstawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.02.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 My wstawialiśmy drzwi razem z oknami i brama garażową, tzn odbyło sie to w ciągu 2 czy 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 05.02.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 hallo, hallo, hallo to ja baba budująca, a tak na poważnie witam wszyskich serdecznie od jutra zaczynamy (dużo powiedziane - składamy dokumenty o pozwolenie na budowę) :) ale się boję:) Pozdrawiam p.s. Beti a ty jeszcze nie mieszkasz??? już myślałam że zbudowałaś, zamieszkałaś i zapomniałaś pozdrawiam Cię cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.02.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Cześć kotek Nie, jeszcze nie mieszkamy Ta chwila nastąpi najprawdopodobniej w piatek A wtedy zostanę odcięta od świata... Cóż netu tam nie ma Ale co tam, przeżyję jakoś, w końcu Igorek ma sie pojawić juz "na dniach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts