izi7 28.02.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Tkanka7 - ten kamień, to nie kamień, tylko płytki Mexicana z firmy Stegu. Kolor na zdjęciach może wyszedł popielaty, ale w realu to one są raczej brudnobeżowe Zdaje się, że jeśli chodzi o szarości, to te płytki występują też w kolorze ciemnoszarym. Jasnoszarych chyba nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 28.02.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 przy okazji mam do Was pytanie - czy gdzieś w Waszych okolicach jest może IKEA i zaglądacie do niej czasem? Kupiłam kilka miesięcy temu kosz w IKEI do górnej łazienki (http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70028048, wersja 32x35x32). Kupowałam go na etapie robienia półek w górnej łazience, żeby dopasować wymiar itp. No i jak już półki były gotowe i można było wstawić resztę koszy, to okazało się, że w IKEI w Gdańsku nie ma koszy w takim samym odcieniu jak ten mój. Są tylko takie jasnosłomkowe, które nijak nie pasują mi do bukowego drewna, które mam w łazience. Odwiedzam naszą IKEE już ze 3 miesiące, przejrzałam cały ich magazyn w poszukiwaniu nierozpakowanych jeszcze palet z koszami i wszędzie są takie jasne... Może macie IKEE w pobliżu i mogłybyście sprawdzić czy u Was są te kosze 32x35x32 w 'bukowym' kolorze? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 28.02.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam, chcialam sie pochwalic ze juz wczesniej sie u was zapisalam ale tak na prawde dojrzalam do samotnej budowy . To jest z wasza i ogolnie forumowa pomoca . Wreszcie sie uporalam ze zdjeciami na necie to moze i jakis pamietnik powstanie. Posluchajcie czy macie moze namiary na firmy w wawie i okolicach marek ktore wykonują przyłacza zewnętrzne od A-Z.(woda, kanalizacja, prad i gaz). No i oczywiscie interesuje mnie tani architekt co sie zna na rzeczy a nie tylko podpisuje- moze byc z okolic wawy. Z gory dzieki za namiary. IDZIE WIOSNA ps.Betii 555 mam rowno 3 lata starczego synka- piekna pora na porod zbieraj sily idzie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 28.02.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jeszcze mam pytanie ktora z was ma dachowke i tylko folie czy tez wiekszosc ma deskowanie.Interesuje mnie jeszcze oczywiscie poddasze uzytkowe. Czy to faktycznie jest dobre rozwiazanie, bo szczerze jakos nie moge sobie tego wyobrazic np przy takich wichorach jak teraz sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 28.02.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 My mamy tylko folie - wybraliśmy Delta Max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 29.02.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Izi, dziękuję za rzuty, rzeczywiśćie układ lewej strony domku wygląda b. podobnie (ze schodami sie pomyliłam) ale Twoj salon jest sporo wiekszy, u mnie za to kuchnia. Planuję podobnie rozstawić meble, więc kiedy już będę to robić (może za sto lat...) wtedy na pewno wrócę do Twoich fotek jeszcze raz gratuluję pieknego domku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.02.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 izi ale ślicznie u wasu nas zastój jeśli chodzi o dopieszczanie brak mi pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.02.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Izi bardzo ładne u Cię a możesz mi powiedzieć jak te zdjęcia przyczepiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.03.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Izi, piekne wnetrza, jak z katalogu. Gratulacje! A ja z innej beczki. Dziewczyny czy stelarze podtynkowe do miski ustepowej mialyscie zamontowane przed kladzeniem tynkow? i podlaczone do wody? Czy to zrobic przed czy po tynkach, jak radzicie, bo podobno do woli. Czy to ma byc zamontowane nad chudziakiem tyle co przyjdzie cala grubosc posadzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 03.03.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Może to Ci cos pomoże. Nie tylko były podłączone, ale były używane http://images20.fotosik.pl/340/ff28986b41688891.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.03.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam kobietki!! Dopiero teraz odkrylam ten watek, pozwolicie , ze sie przylacze? Jestem na etapie domu w stanie surowym bez czapeczki. Ale juz oczami wyobrazni mieszkam Bardzo chetnie zaczerpne pomysly z waszych wnetrz bo widze, ze jest na co popatrzec Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 04.03.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Witamy Markoto! Dziewczyny z Gdańska i okolic, poratujcie namiarem na jakiegoś dobrego kierownika budowy m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 11.03.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 jest tu kto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Chyba cisza zostala tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 11.03.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 wszystkie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.03.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ja jestem z doskoku Mamy zamontowane już drzwi wewnętrzne Wreszcie! Bardzo nam się podobają. http://images34.fotosik.pl/174/1ea192e8fe833a1cm.jpg http://images33.fotosik.pl/174/95a02daff50d50eam.jpg W salonie pojawiły się niedokończone listwy przypodłogowe i przy kominku. http://images31.fotosik.pl/174/6ad3571bcdcb8584m.jpg Kuchnia też powoli robi się "udomowiona" http://images31.fotosik.pl/174/f3af13b7f805566dm.jpg A tak wygląda nasz dom z podbitką. http://images33.fotosik.pl/174/a18de971672dab45m.jpg Teraz bierzemy się za schody, będziemy je mieć w maju; za kostkę przed domem, tarasy i balkon. A ja powoli wymyślam, co jeszcze ulepszyć i pozmieniać wewnątrz domu Aha, mamy już ciepłą wodę z solarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 11.03.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 premium, bardzo ładnie! z czego macie zrobione drzwi i kuchnię?m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 11.03.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 pp - bardzo przytulnie się u Ciebie zrobiło Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 11.03.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Kobietki - oto dekorki do mojej kuchni. Bo ja to tak tradycyjnie - kafelkowo... http://img96.imageshack.us/img96/1242/budowa014gu1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 11.03.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witam serdecznie wszystkie budujace kobietki. Bede budowac sama(prawie sama-wezmne murarzy i cala reszte do pomocy ). Wycena-proste zadanie a ja niewiem jak sie za to wziasc.Chcialabym wycenic materialy i nie wiem jak.Mam nadzeje,ze rozumiecie ze pytam bo nie mam nawet kogo sie poradzic. Czy idac do hurtowni wystarczy zabrac ze soba projekt czy moze kosztorys ktory otrzymalam wraz z projektem bo tam jest zestawienie materialow.Czy mam sobie to wszystko pokserowac czy jak ? Licze na pomoc z waszej strony...pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts