premiumpremium 11.03.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 premium, bardzo ładnie! z czego macie zrobione drzwi i kuchnię? m Drzwi drewniane, sosnowe lub świerkowe, kolor olcha. Kuchnia z mdfu, kolor calvados. Dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 11.03.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 premiumpremium bardzo mi sie podoba Twoj kominek tylko firanka w kuchni jakos nie powaliła mnie na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 11.03.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 premiumpremium a mi podobają się Twoje kominy . Hihhi jestem na etapie budowy i pewnie dlatego obecnie podziwiam murarkę, hihi A tak na poważnie: czym masz je wykończone? Z czego masz podbitkę? http://images25.fotosik.pl/173/f9ba9c6603b6ed0a.jpg Jest coś jeszcze co mi się bardzoooo podoba: świerki i widok na nie z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 12.03.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Kobietki - oto dekorki do mojej kuchni. Bo ja to tak tradycyjnie - kafelkowo... http://img96.imageshack.us/img96/1242/budowa014gu1.jpg Edyta_10, o tych się nie wypowiadam, bo bym musiała zobaczyć całą kuchnię, ale zajrzałam do Twojego dziennika, zielona łazienka zapowiada się bardzo ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 12.03.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 widzę mooon, że ja mam upodobanie do niebieskich łazienek, a Ty do zielonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 12.03.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 izi, coś w tym jest , niestety nie wiem czy u nas będzie zielona bo druga połówka kręci nosem na zielony, mówi, że zieleń mu się znudziła już.... ale będą dwie łazienki, więc na pewno dojdziemy do kompromisu i zrobimy DWIE zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 13.03.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ha, ha - mooon123 - grunt to kompromis przekręcę dziś do Was, bo mamy sprawę do szacownego małżonka (już Ci wspominałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.03.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Hmm czemu nie macie linkow do dziennikow pokazanych przy postach byloby latwiej szukac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 13.03.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ale o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.03.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 No tak ja mam klik i jestes w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 13.03.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ha, ha - mooon123 - grunt to kompromis przekręcę dziś do Was, bo mamy sprawę do szacownego małżonka (już Ci wspominałam ) tak, tak pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 13.03.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 No tak ja mam klik i jestes w dzienniku ale ani ja ani izi nie prowadzimy dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 premiumpremium bardzo mi sie podoba Twoj kominek tylko firanka w kuchni jakos nie powaliła mnie na kolana Dziękuję Niepowalająca-na-kolana firanka zostanie niedługo zmieniona na lepszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 premiumpremium a mi podobają się Twoje kominy . Hihhi jestem na etapie budowy i pewnie dlatego obecnie podziwiam murarkę, hihi A tak na poważnie: czym masz je wykończone? Z czego masz podbitkę? http://images25.fotosik.pl/173/f9ba9c6603b6ed0a.jpg Jest coś jeszcze co mi się bardzoooo podoba: świerki i widok na nie z salonu Kominy wykończone najzwyklejszą blachą Widok z salonu też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.03.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 premiumpremium bardzo mi sie podoba Twoj kominek tylko firanka w kuchni jakos nie powaliła mnie na kolana Dziękuję Niepowalająca-na-kolana firanka zostanie niedługo zmieniona na lepszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 14.03.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam serdecznie wszystkie budujace kobietki. Bede budowac sama(prawie sama-wezmne murarzy i cala reszte do pomocy ). Wycena-proste zadanie a ja niewiem jak sie za to wziasc.Chcialabym wycenic materialy i nie wiem jak.Mam nadzeje,ze rozumiecie ze pytam bo nie mam nawet kogo sie poradzic. Czy idac do hurtowni wystarczy zabrac ze soba projekt czy moze kosztorys ktory otrzymalam wraz z projektem bo tam jest zestawienie materialow.Czy mam sobie to wszystko pokserowac czy jak ? Licze na pomoc z waszej strony...pozdrawiam serdecznie pozwolę sobie jeszcze raz wkleić moje zapytanie,może teraz ktoś zauwazy i mi poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.03.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 my dostalismy z projektem zestawienie materiałow, oczywiscie szacunkowena tej podstawie zamawiamy materiały, a ceny poprostu z hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 15.03.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Angelb- pokseruj projekt 2x -zawsze ktoś zniszczy, w projekcie powinnaś mieć wyszczególnione na jakiejś stronie ,ile masz m2 ścian, stropu, więźby ile masz stali na budowę domu, z tym idziesz do hurtowni- po kseruj te kartki i tam daj do wyceny- najlepiej 3 hurtownie, to samo z więźbą, poszukaj dobrego kierownika budowy - ja takiego miałam- sama dom wybudowałam- logistycznie oczywiście. tak samo daj ksero dachu narysowanego z góry do hurtowni z dachówkami oni sa od tego aby dobrze wyliczyć materiał- ustal ,że jak zabraknie to masz prawo do zwrotu lub zakupu po tej samej cenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 17.03.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Angelb- pokseruj projekt 2x -zawsze ktoś zniszczy, w projekcie powinnaś mieć wyszczególnione na jakiejś stronie ,ile masz m2 ścian, stropu, więźby ile masz stali na budowę domu, z tym idziesz do hurtowni- po kseruj te kartki i tam daj do wyceny Mam 4 egz.projektu(tyle dostałam z pracowni),mam jeszcze kserowac,czy mogę 2 egz przeznaczyc na wyceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts