qqrq5 30.03.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 A za Ciebie qqrq5 już trzymam kciuki i życzę lekkiego porodu, a zaraz potem wracaj do nas i pochwal się swoją dzidzią napewno bede sie chwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 01.04.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A ja dziś dostałam pieniadze z Urzedu Skarbowego (zwrot VAT). Czekałam 2 miesiące na 6 możliwych. Ale fajnie!!!! Mam na ogrodzenie!!!!![/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 01.04.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 02.04.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 A ja dziś dostałam pieniadze z Urzedu Skarbowego (zwrot VAT). Czekałam 2 miesiące na 6 możliwych. Ale fajnie!!!! Mam na ogrodzenie!!!!![/i] świetnie! , a czy ktoś wie, jak jest z Vat'em, dla tych, którzy budowę rozpoczynają w tym roku? też możemy odliczać? edyta_10 jak twoja zielona łazienka? pochwal się zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 02.04.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 beti555 gratuluję synka, domku i tego, że się przeprowadziliście. U nas prace trwaja na zewnątrz, układana jest kostka, rozwożony czarnoziem. Myslę teraz nad ogrodem i nie mogę się doczekać kiedy będziemy coś sadzić. Ogrodzenie też w trakcie. Jednak widac że niedługo będzie koniec tych prac i z tego się bardzo cieszę. Na zwrot Vat czekam (niedługo bedzie 6 miesięcy) i za te pieniądze odpoczniemy po cięzkich zmaganiach z budową (kredyt do spłacenia a my myślimy o ciepłych krajach ) Pozdrawiam wszystkie "stare" i "nowe" budujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.04.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Cześć, ja znowu w przelocie... z prac budowlanych, to my zaczniemy wkrótce robić ogrodzenie i wprost nie mogę sie tego doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 03.04.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 e.kala należy Ci sie porządny wypoczynek po takich trudach i stresach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 03.04.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 e.kala należy Ci sie porządny wypoczynek po takich trudach i stresach! Tez tak myslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 04.04.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 e.kala - co ja myśle na temat wyjazdu i odpoczynku po trudach budowania to chyba wiadomo, bo pojechaliśmy w marcu do ciepłych krajów (czytaj: do Egiptu) i podtrzymuję, że był to rewelacyjny pomysł Zakochałam się w tym kraju i na pewno tam jeszcze pojadę A propos płotu - macie kogoś godnego polecenia? My na razie bujamy się z projektem ogrodu, ale nie zacznę sadzić roślinek jeśli nie będę miała płotu, bo albo rośliny dostaną nóg albo się poniszczą przy robieniu płotu. Tak więc musimy się za to pilnie zabrać... A czasu nie ma, bo Maja się rozchorowała po raz kolejny w tym roku na zapalenie oskrzeli i tym razem wylądowała już w szpitalu, ja właśnie zmieniłam pracę i kursuję między robotą i szpitalem. Generalnie czasu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 05.04.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 A propos płotu - macie kogoś godnego polecenia? Nam wszystko na zewnątrz robi ekipa, która wykańczała nam dom. U nas będa jeszcze z tydzień, a potem idą do sąsiadów. Na pewno są godni polecenia, ale nie wiem kiedy będa wolni. Jeżeli chcesz czekać to moge dac Ci namiary. W sprawie wypoczynku to mam do was pytanie, była któras z was w Tunezji. Jeżeli tak to moze znacie jakiś fajny hotel, który możecie polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayekmc 06.04.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witamy serdeczniemamy pytanie dotyczace projektu Julitka II pracowni archipelag, a konkretniej czy ktos z Panstwa budowal lub buduje na terenie trojmiasta lub okolic tenze dom? My jestesmy juz zdecydowani ale jest kilka pytan na ktore mamy nadzieje tutaj znalezc odpowiedzi:-) pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 07.04.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A propos płotu - macie kogoś godnego polecenia? Nam wszystko na zewnątrz robi ekipa, która wykańczała nam dom. U nas będa jeszcze z tydzień, a potem idą do sąsiadów. Na pewno są godni polecenia, ale nie wiem kiedy będa wolni. Jeżeli chcesz czekać to moge dac Ci namiary. To ja poproszę o namiar Zobaczę jaką cenę zaproponują. Jak będzie godna uwagi, to mogę trochę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.04.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Betti gratulacje! Syn cudny!!! Cieszę sie, ze juz mieszkacie Nie było łatwo ale sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 07.04.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 To ja poproszę o namiar Zobaczę jaką cenę zaproponują. Jak będzie godna uwagi, to mogę trochę poczekać Pan Marcin 507352633 jest u nas z małymi przerwami od lipca, bardzo solidny i miły. Dzisiaj kładł nam tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.04.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 a QQ dziś w nocy urodziła synka: Ignaś ma 52 cm i 3870 g wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 08.04.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 qqrq - gratulacje!!! Ale masz dorodnego synka Czekamy na zdjęcia! e.kala - dzięki za namiary A u nas ze spraw zupełnie niebudowlanych - nareszcie Maja wróciła ze szpitala i jak na razie z oskrzelami wszystko ok. No a my zaczynamy szukać niani, bo do przedszkola już nie mam siły jej dawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 08.04.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Dzisiaj kładł nam tynk o, jeszcze nie widziałam, muszę się poprzyglądać Na jaki kolor się zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 08.04.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Czesc )) No to i ja sie przylacze, zeby sledzic ten watek. Na razie lecze depreche budowlana... ciastkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 08.04.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 SPRZEDAM pozostałe po budowie: Styropian 10 (bez frezu - podłoga) - 2m3 x 80zł = 160zł Styropian 15 (frez - ściana) 4,5m3 x 80zł = 360zł Pustak MAX (288x188x220, Plecewice) 65szt x 2,90 = 188,50zł Suporeks (12x24x59) 45szt x 4zł = 180zł Klinkier z rozbiórki (Vega, CRH Klinkier, całe cegły) 85szt x 1zł = 85zł Siatka ogrodzeniowa (3mm, oczko 6cm, cała rolka 10m) 100zł/rolka Siatka, max i suporeks stan bardzo dobry, styropian przybrudzony (leżał od jesieni pod tarasem, nie utlenił się), klinkier - wiadomo - z rozbiórki, czyli widać na nim wpływ zaprawy, ale myślę że spokojnie nada się w jakieś mniej widoczne miejsce. Zdjęcia mogę przesłać na PW. WAŻNE: jeśli ktoś będzie zainteresowany, to odbiór własnym transportem (z Janówka k/NDMaz). Nie możemy tu pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.04.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ale sie zgapilam:( Beti, gratulacje z okazji przeproiwadzki. Fajna kuchnia Wam wyszla! Sliczniutki synek! qqrq5 Gratulacje z okazji urodzenia synka! To sie chlopcy nam rozmnozyli He, he ja tez mam dwoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts