mocca 08.05.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 nieobciachowy A swoja drogą, to jak Ty będziesz mieć okna w pobliżu tego witrażowego okienka? Na zdjęciu wygląda, jakby zamurowana dziura okienna (jak rozumiem zamurowanie jest tymczasowe) stykała się z oknem witrażowym... ? nieobciachowy- wlasnie tego słowa mi brakowało kiedy próbowałam go opisać wykonawcom izi7 żadnego łączenia okien nie będzie. To co widzisz na zdjęciu to rzeczywiście zamurowane otwory okienne w zamian za nie wykluł się jeden nowy otwór -doswietlenie klatki schodowej. Ponieważ to strona północna nie chciałam mieć tamtych okien (nie lubie niedoświetlonych pomieszczeń) i nawet nie pasowały do obecnego układu pomieszczeń. Więcej szczegółów możesz obejrzec w moim dzienniku- wszystko jest dość dokładnie pokazane i opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 08.05.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Kobietki, bardzo Wam dziękuję za odzew i opinie! Podbudowałyście mnie i juz wiem ze zamówię ten witraż. Bardzo się cieszę ze się spodobał bo same wiecie jak to jest... człowiek ciągle coś wybiera i wybiera az w końcu okazuje się ze zgłupiał i nie wie co widzi a tego wzoru szukałam rok... a dojrzewałam do niego 2 miesiące ciekawe jak to wyjdzie w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.05.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 wyjdzie super, zobaczysz, chyba ze dasz seledynowa elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 08.05.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 wlaśnie o takiej seledynowej myslimy nie, co do elewacji nie doszliśmy do porozumienia, ja chcę jasną piaskową lub zbliżony odcien, mąz coś z czerwieni ale ja uważam ze wtedy dach, okna elewacja zleje się w jedno. Jasny kolor przełamie monotonię więc czeka mnie walka na noże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.05.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja widze Wasz dom w piaskowej He, he, moj zreszta tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 08.05.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 ja też tak widze... a ponieważ to ja wszystko prowadzę, kupuję i nadzoruję juz wiadomo jaki będzie tynk no cóż... w hurtowniach tez się mylą szczególnie jak się nie jest na miejscu i nie pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 zresztą wszystkie wiemy że mężczyźni mają problem z dokładnym rozróżnianiem odcieni tak więc nie powinno być problemu z wmówieniem mężowi że przecież taki chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalinaria 08.05.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Witajcie, Jestem nowa na forum. Właśnie odbieram mieszkanko na Wilanowie w inwestycji Królewskie Przedmieście. Do tej pory głównie czytałam na forum ale w zwiazku z tym że moje prace teraz nabieraja tempa, postanowiłam sie też troche z Wami podzielić informacjami. Mam nadzieje, że zostane miło przyjeta. Kalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 09.05.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 kalinaria - witaj i opowiadaj jakie mieszkanko zakupiłaś i jak będziesz je urządzać Zdjęcia mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 09.05.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 ... nie powinno być problemu z wmówieniem mężowi że przecież taki chciał dobre, powinno się udać niedawno widziałam Maleńczuka, zdaje się w programie Wojciecha Mana "Duże dzieci". Miał na sobie jasnoróżową koszulę. Córeczka Maleńczuka stwierdziła, że różowy to jej ulubiony kolor. Na co Man powiedział, że tatuś ma koszule w jej ulubionym kolorze. Na to maleńczuk stwierdził, że jego koszula ma kolor łososiowy Ja tam takich łososi nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 09.05.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Witam wszystkie "nowe kobiety budujace". Ja nieco zmeczona po budowie rzadziej tu zagladam. Pokażę wam jak wyglada teraz mój dom (wiecej zdjęć w galerii)http://images32.fotosik.pl/246/9ed31658da0b772d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 12.05.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 e.kala zajrzałam do Twojej galerii. Oj ślicznie, ślicznie.... gratuluję uroczych klimatów, dobrych koncepcji, wyśmienitego wykonania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 12.05.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 e.kala zajrzałam do Twojej galerii. Oj ślicznie, ślicznie.... gratuluję uroczych klimatów, dobrych koncepcji, wyśmienitego wykonania. Pozdrawiam Bardzo dziekuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 13.05.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 edyta_10 serdeczne dzięki za namiar na schody właśnie zakładam kajecik na dobre namiary przeczytałam Twój dziennik budowy i nie mogę wyjść z podziwu a kuchnia po prostu cudo wu dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 13.05.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 edyta_10 zaglądałam ostatnio do twojego dziennika, super! bardzo mi się podoba twój domek już pomijając tempo (idziesz jak burza) to na dodatek bardzo ładnie go urządzasz! mooon123 dziekuje za mile slowa, ciesze sie ze masz podobny gust. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 13.05.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 edyta10 ja tez zajrzałam do Twojego dziennika. Bardzo fajnie go prowadzisz, dom coraz piekniejszy, a Twój widok "wsi" o poranku jest powalający. Taki piesek jak Twój i jeziorko to marzenia mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 13.05.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 e.kala - pięknie się już u Ciebie na zewnątrz robi! Chciałabym, żeby u nas też już tak wyglądało Ale na razie wciąż nie mamy płotu... Za to w czwartek ruszamy z podbitką. Nareszcie kolejna sprawa będzie z głowy! Potem juz tylko płot i ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 13.05.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 edytko, mam pytanko. W jakim kolorze są Twoje okna? Na zdjęciach wyglądają jak złoty dąb, ale może to jednak coś innego? Jesli to złoty dąb lub coś bardzo podobnego, to mam pytanko o impregnat do podbitki. Czym po kolei próbowałaś i nie pasowało, a co ostatecznie okazało się ok? U mnie w czwartek zaczynają malować podbitkę i szukam szybko czegoś pasującego do złotego dębu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 13.05.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Oj ja sie naprobowałam.... najpierw palisander - w sklepie byl idealny, w rzeczywistosci kicha.... potem mahon - drewnochronu - do dachowki byl ok , ale do okien nijak sie nie miał. Potem myśle okna złoty dab to impregnat dab - uuuuuuu..... znowu pudło. Potem jade sobie kolo fajnego domu, patrze okna moje , podbitka pasuje. To ja co??? Puk puk do goscia i pytam co to za kolor. Okazało sie ze to Den Brawen - kolor kasztan, taki lekko satynowy. Kupiłam, wymalowałam dla mnie oki. Od przyszłego tygodnia kłada, a jak bedzie gotowe wkleje fotkę. Sama zobaczysz. Ojjj....miałam z tym ubaw. A okna tak jak pisałam złoty dąb. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 13.05.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 edyta10 Taki piesek jak Twój i jeziorko to marzenia mojego męża Moge dac namiary na hodowle A co marzenia trzeba spełniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts