izi7 06.08.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 A z newsów budowlanych, to pomalowałam wczoraj śluzę pomiędzy garażem a główną częścią domu. Na początku była tylko potynkowana i jej nie gładziliśmy, ale stwierdziłam, że tynk jest bardzo nierówny i trzeba to pogładzić. Tak więc najpierw przeleciałam dwa razy masą szpachlową, a potem pomalowałam. Zajęło mi to w sumie chyba ze 2 miesiące Ale teraz jest ładnie, biało i w porównaniu do tego co wcześniej - gładko. Teraz zrobimy tam regał i będzie gotowe pomieszczenie Zrobiliśmy sobie też sami regały w garderobie nad garażem. Zbyt równo nam nie wyszło , ale upchaliśmy tam już kupę rzeczy i jestem z naszej pracy bardzo zadowolona. Pomieszczenie nie przypomina już graciarni z kupą kartonów i paczek pozostałych po przeprowadzce (z rzadko używanymi rzeczami, których nie chcieliśmy pchać do szaf z których na codzień korzystamy itp.). No i koszt własnoręcznych regałów niewielki - za 5mb regałów o wysokości 120cm zapłaciliśmy ok. 400pln. Teraz musimy jeszcze kupić i zamocować drążki na wieszaki. Jak się coś samemu zrobi w domu, to nawet jak nie jest to jakoś super zrobione, to satysfakcja jest duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 06.08.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 dzięki Essa - widzę, że godziny wcale nie takie straszne. To ciekawe, że nigdy nie trafiam na ten program. Na niektóre programy trafiam po kilka razy, a na Maję w ogrodzie jakoś nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 06.08.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 a, bo te godziny to tylko na TVN meteo... Na TVN Style: Premiera: poniedziałek, godz. 14.00 Powtórki: poniedziałek, godz. 08.00 no więc jak dla mnie kiszka. Muszę się przesiąść na TVN Meteo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 06.08.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Dla poprawienia humoru opiszę wam ciekawa historyjke dzisiejszego dnia. Mamy czarną, 1,5 roczną kotkę o którą staramy sie dbać, jest szczepiona i otrzymuje równiez zastrzyki antykoncepcyjne. Jakie było moje zdziwienie jak mąż rano oświadczył, że w blaszaku są 3 piękne czarne kotki. Pierwsza myśl była taka, że zaraz zawiozę je weterynarzowi i powiem co myślę o tej jego antykoncepcji. Po ochłonieciu i powrocie z pracy zaniosłam tą moją kotkę do maluchów, aby sie nimi zajęła. Ona jednak nie wykazywała zupełnie zainteresowania kotkami. Po dochodzeniu przeprowadzonym przeze mnie i dzieci okazało się, że do kociaków przychodzi równie czarna kotka, tylko tyle, że nie nasza . Liczę na to, ze jak przyszły, tak sobie pójdą, bo jeden kot nam wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 06.08.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 e.kala nie ma u was darmowej sterylizacji, jakiegos programu dla bezomych zwierzat ??szkoda kotki, bo zaraz bedzie miala znowu mlode i znowu i znowua co z kociakami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.08.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Dziewczyny, bardzo dziękuję za gratulacje Z synkiem wszystko OK, (tak jak napisała Izi ważył 3110, 54 cm, 10 punktów) Ja trochę chorowałam po porodzie, ale wszystko już wraca do normy! A tak wygląda ostatnio nasz dom: http://images23.fotosik.pl/257/2975cb50eba263a5.jpg http://images32.fotosik.pl/330/ee746a42b0c0e0ab.jpg http://images26.fotosik.pl/258/19a7eb1f199e2e6f.jpg Izi, tym mopem to mnie zastrzeliłaś, myslalam, ze może jakiś weekend w SPA.... a tu mop Mooon123 Wielkie gratulacje z okazji narodzin synka! i nareszcie widac domek, ladnie sie zapowiada. Ty jestes gdzies w moich okolicach, prawda? Tylko nie pamietam gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 06.08.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 e.kala nie ma u was darmowej sterylizacji, jakiegos programu dla bezomych zwierzat ?? szkoda kotki, bo zaraz bedzie miala znowu mlode i znowu i znowu a co z kociakami?? Darmowej to na pewno nie (chyba że o tym nie wiem), ale gdybym nawet chciała ją wysterylizować to po pierwsze nie wiem czy ona ma jakis właścicieli, a po drugie ciężko ją byłoby złapać. Na kota mam juz jednego chętnego, może jeszcze ktoś sie znajdzie.Problem jest taki, że są bardzo dzikie i jak narazie nie da się ich złapać. Wiem natomiast, że są cztery. Zastanawiam się co zrobić. Jak im nie pomoge to prawdopodobnie rozejdą sie po polach i ich los będzie ciężki, z drugiej strony jak sie nimi zajmę to mój los może być ciężki. Co myślicie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 07.08.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 a, bo te godziny to tylko na TVN meteo... Na TVN Style: Premiera: poniedziałek, godz. 14.00 Powtórki: poniedziałek, godz. 08.00 no więc jak dla mnie kiszka. Muszę się przesiąść na TVN Meteo Jeśli ktoś nie chce lub nie może spać w soboty o 7.30 to warto ogladać na TVP 1 "Rok w ogrodzie", a polecam wszystkim wystawę" Zieleń to życie" która jest co roku w ostatni weekend wakacji w Warszawie- wystawiają się szkółkarze polscy i zagraniczni, można napatrzeć się na różne cudeńka a i też kupować roślinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 07.08.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 e.kala nie ma u was darmowej sterylizacji, jakiegos programu dla bezomych zwierzat ?? szkoda kotki, bo zaraz bedzie miala znowu mlode i znowu i znowu a co z kociakami?? Darmowej to na pewno nie (chyba że o tym nie wiem), ale gdybym nawet chciała ją wysterylizować to po pierwsze nie wiem czy ona ma jakis właścicieli, a po drugie ciężko ją byłoby złapać. Na kota mam juz jednego chętnego, może jeszcze ktoś sie znajdzie.Problem jest taki, że są bardzo dzikie i jak narazie nie da się ich złapać. Wiem natomiast, że są cztery. Zastanawiam się co zrobić. Jak im nie pomoge to prawdopodobnie rozejdą sie po polach i ich los będzie ciężki, z drugiej strony jak sie nimi zajmę to mój los może być ciężki. Co myślicie na ten temat? Ja się na kotach nie znam, ale wydaje mi się, że jeden albo dwa to fajnie, a więcej to już trochę sajgon się robi. Tak więc sama zdecydowałabym się maksymalnie na 2 koty, a dla reszty próbowałabym znaleźć inny domek. My sami trochę o kocie myślimy, ale mamy królika i obawiam się, że by się z kotem nie polubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 07.08.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dwa koty, podobnie jak dwojka dzieci, zajmuja sie same soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 07.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Mooon123 Wielkie gratulacje z okazji narodzin synka! i nareszcie widac domek, ladnie sie zapowiada. dzięki Ty jestes gdzies w moich okolicach, prawda? Tylko nie pamietam gdzie Tak, my w Gdańsku pomiędzy Orunią Górną a Kowalami. Dorbie a jak z przedszkolem? Udało się coś załatwić? Orientowałaś się jak jest w tym prywatnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.08.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Mooon123 Wielkie gratulacje z okazji narodzin synka! i nareszcie widac domek, ladnie sie zapowiada. dzięki Ty jestes gdzies w moich okolicach, prawda? Tylko nie pamietam gdzie Tak, my w Gdańsku pomiędzy Orunią Górną a Kowalami. Dorbie a jak z przedszkolem? Udało się coś załatwić? Orientowałaś się jak jest w tym prywatnym? Wiesz, nawet nie zdazylam dzwonic do tego prywatnego, bo okazalo sie ze na Trakcie sw.Wojciecha - Lipce jest troche miejsc w 3 i 4latkach w sumie 15miejsc. Zlozylam odwolanie i Hubert dostal sie do 4latkow bo on styczniowy jest i po grupie przedszkolnej w zlobku. Jak na razie jestem zadowolona, bo mi sie to przedszkole podoba i bardzo sympatyczna dyrektorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.08.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 mooon123 , wiesz jakie to wazne ze macie juz wylane schodki i taras, mowie ci, o polowe zmartwien mniej. Tak si zastanawiam czy ja Twojego domku nie moglam widziec jadac po tych naszych okolicznych drogach...Porozgladam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.08.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dzisiaj stawiłam się w pracy po urlopie macierzyńskim Trrrrragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 11.08.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 dzien dobry Dziewczyny!!! Boszz.... chwilę mnie nie było a tu taka aktywność...ho..h.o..... Pozdrawiam wszystkich nowych i "starych" Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.08.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dzisiaj stawiłam się w pracy po urlopie macierzyńskim Trrrrragedia He, he, trzymaj sie mocno i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 12.08.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Betti - trzymaj się! Na początku jest najgorzej, a potem to nawet czasem się człowiek cieszy, że idzie do pracy Zresztą pewnie sama wiesz, bo już to raz przerabiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.08.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 cześć dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 12.08.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 sylvia - no jasne, co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.08.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 U Was też taki deszczowy wtorek? W pracy jak na razie spoko, trochę nowości się pojawiło i... czekamy na wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts