mikopiko 12.08.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 U Was też taki deszczowy wtorek? W pracy jak na razie spoko, trochę nowości się pojawiło i... czekamy na wrzesień U nas pięknie i słonecznie - mazowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.08.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 U Was też taki deszczowy wtorek? W pracy jak na razie spoko, trochę nowości się pojawiło i... czekamy na wrzesień U nas pięknie i słonecznie - mazowsze Pozazdrościć mikopiko, co słychać? Mieszkasz już w nowym domku? Bo ja nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.08.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 U Was też taki deszczowy wtorek? W pracy jak na razie spoko, trochę nowości się pojawiło i... czekamy na wrzesień U nas pięknie i słonecznie - mazowsze Pozazdrościć mikopiko, co słychać? Mieszkasz już w nowym domku? Bo ja nie w temacie jest nawet za gorąco słońce dalej świeci. W domu jeszcze nie mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.08.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 sylvia1 co slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.08.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 up bo zaginiemy w tym tłumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 18.08.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 co u Was slychać? U nas nareszcie jakaś znośna pogoda, bo weekend był taki, że lepiej nie mówić...Jak tam Beti w pracy? Już Ci lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.08.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 co u Was slychać? U nas nareszcie jakaś znośna pogoda, bo weekend był taki, że lepiej nie mówić... Jak tam Beti w pracy? Już Ci lepiej? Tak, dzięki Niestety w piątek zaczynamy remanent, wtedy cały weekend z głowy i już mam dość jak o tym pomyślę Tyyyyyyyyyyle liczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 18.08.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witajcie. Pochwalę sie wam moim własnym pomidorem. Ładny prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 18.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 nie pytajcie mnie o skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 19.08.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 e.kala - piękny chłopczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.08.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 e.kala, piękny pomidor hihihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 19.08.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 boski pomidor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 21.08.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 A u mnie w pracy jeden powiedział że chory jakiś bo to z prawej jest mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.08.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 A u mnie w pracy jeden powiedział że chory jakiś bo to z prawej jest mniejsze To co on nie wie ze normalnie sa niesymetryczne, niech popatrzy w lustrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZANTI. 22.08.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 mam pytanie do dziewczyn które są na urlopie wychowawczym albo mają rozeznanie w tym temacie , mam jeszcze prawie rok wychowawczego ale chciałam we wrześniu wrócić do pracy wię zapisałam córę do przedszkola , ale okazało się że w tej chwili nie ma dla mnie miejsca w firmie więc jeśli wrócę to za miesiąc mnie zwolnią , dopiero za pół roku będzie moje miejsce wolne , no i teraz nie wiem czy mogę małą dać do przedszkola od września jak jestem jeszcze na wychowawczym czy muszę poczekać aż mnie przyjmą do pracy i wtedy dopiero mała może iść , wolała bym żeby poszł już teraz ale nie wiem czy nie będę miała z tego powodu problemów (czy są jakieś przepisy które to normują ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 mam pytanie do dziewczyn które są na urlopie wychowawczym albo mają rozeznanie w tym temacie , mam jeszcze prawie rok wychowawczego ale chciałam we wrześniu wrócić do pracy wię zapisałam córę do przedszkola , ale okazało się że w tej chwili nie ma dla mnie miejsca w firmie więc jeśli wrócę to za miesiąc mnie zwolnią , dopiero za pół roku będzie moje miejsce wolne , no i teraz nie wiem czy mogę małą dać do przedszkola od września jak jestem jeszcze na wychowawczym czy muszę poczekać aż mnie przyjmą do pracy i wtedy dopiero mała może iść , wolała bym żeby poszł już teraz ale nie wiem czy nie będę miała z tego powodu problemów (czy są jakieś przepisy które to normują ) Jeżeli już ją przyjeli to się ciesz U nas zawsze przy przyjęciu jest ważny stempelek z zakładu pracy przy składaniu podania o przedszkole . Jak przyjeli tzn , że wszystko ok. A Ty się nie musiusz przyznawać , że jeszcze pół roku jesteś w domu choć to nie karalne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.08.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 u nas na sczescie nie ma takich wymogow zapisujesz dziecko i idzie, nawet jak nie pracujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZANTI. 22.08.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 no to mnie uspokoiłyście , dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 u nas na sczescie nie ma takich wymogow zapisujesz dziecko i idzie, nawet jak nie pracujesz w małych miastach , gdzie mamy tylko 4 przedszkola jest walka o miejsca niestety więc muszą jakoś wyeliminować najmniej potrzebujących Pierwszeństwo mają matki samotnie wychowujące dzieci, dziedzi, których rodzice oboje pracują, są nauczycielami ...a potem to już loteria na 30 miejsc często ponad 20 dzieci jest odrzucona ..i radź sobie jak chcesz człowieku W Warszawie jest już inaczej choć też nie we wszystkich przedszkolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 22.08.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Nie wiem jak w Warszawie jest z przedszkolami, ale zlobki to masakra. Kolejki srednio po kilkanascie osob, a przyjmuje sie tylko kilkoro dzieciakow. No chyba, ze ma sie dobre "plecy", np. jak nasz znajomy - jemu przyjeto dziecko z dnia na dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts