izi7 11.12.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ja tam jeszcze pamiętam i jak sobie pomyślę, że miałabym znowu budować, to baaaardzo by mi się nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 15.12.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Lena, mnie też się marzy ta kawka na tarasie, może byc nawet jeszcze niewykończony. Już czuję ten aromat! I ta zieleń! (Bo teraz przerażający księżycowy krajobraz I błotoooo!) Szybko się uwinęłaś, że juz robisz tynki. My zaczęliśmy w sierpniu, było trochę przestoju i teraz robią więźbę. Cieszy jak nie wiem. Życzę powodzenia. A jaki masz projekt? (jakoś zawsze mnie to interesuje, nie wiem czemu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 16.12.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Hanika - a propos projektów, to Wasz jest baaardzo podobny do naszego Nasz jest taki: http://www.konradmatuszewski.pl/pliki/pro_5.html - z tym, że my zrobiliśmy garaż dwustanowiskowy i nad garażem mamy dwa pokoje w takim podziale jak u Ciebie czyli jeden większy i z niego wchodzi się do drugiego mniejszego. No i powiększyliśmy bryłę o 1m z lewej strony, więc mamy większe niż w projekcie salon, kuchnię i dwa pokoje na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.12.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Ja tam jeszcze pamiętam i jak sobie pomyślę, że miałabym znowu budować, to baaaardzo by mi się nie chciało. Mi jak na razie też nie, ale wyrzucam z głowy to co było złe (a być może pamiętasz, że było tego sporo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 16.12.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Hanika - a propos projektów, to Wasz jest baaardzo podobny do naszego Nasz jest taki: http://www.konradmatuszewski.pl/pliki/pro_5.html - z tym, że my zrobiliśmy garaż dwustanowiskowy i nad garażem mamy dwa pokoje . taki domek buduje moja znajoma pod Wrocławiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 17.12.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 qqrq5 - no to bardzo fajny projekt wybrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 17.12.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 qqrq5 - no to bardzo fajny projekt wybrali sama sie nad nim zastanawiałam, ale chciałam koniecznie inny rozkład pokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 17.12.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 qqrq5 wydaje mi sie ze twoj jest podobny do mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 17.12.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 qqrq5 wydaje mi sie ze twoj jest podobny do mojego nie chca mi sie rzuty pokazac poogladam w domu u nas warunkiem dodatkowym był dom bez garazu. bo mamy wolnostojący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 17.12.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 a bez garażu chcieliście z przymusu czy z wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 17.12.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 no właśnie, ten garaż to największa różnica, izi, jak mieli wolnostojący to chyba bez sensu budować jeszcze jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 18.12.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 a, nie doczytałam, że garaż już był, no to wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 18.12.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 a bez garażu chcieliście z przymusu czy z wyboru? z wyboru mamy wielką działkę i chcielismy ja jakos zapełnic teraz czasami załuje, bo byłby dodatkowy pokoj nad garazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 19.12.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 izi7, faktycznie mamy podobne projekty. ja spaceruję sobie po stanie surowym otwartym bezdachowym i stwierdzam, że to był dobry wybór. Teraz po wyjęciu stempli widać, że jest sporo przestrzeni. Dokonaliśmy paru zmian, m.in. usunęliśmy z projektu okna dachowe na konto drugiej lukarny z tyłu domu, wyjście na taras jest z boku, do kotłowni wchodzi się spod schodów i chyba nie będzie tej wielkiej spiżarki, a na jej miejscu stanie niewielki stolik kuchenny. Mała spiżarka będzie pod schodami. I jeszcze zrobilismy balkon z boku domu na całej długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 14.01.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 qqrq5 wydaje mi sie ze twoj jest podobny do mojego Do mojego również, chociaż Twój Mooon123 jakby podobniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 14.01.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ale tu cisza... Co tam u Was slychać? Budujecie czy czekacie na lepszą pogodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.01.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 u mnie własie dzisiaj ruszyło po przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 23.01.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 A u mnie od poniedziałku robią więźbę! Nareszcie, bo musieliśmy zatrudnić stróża, co by po nocach pilnował tej więźby na budowie (leżała sobie na samiuśkim widoku z ulicy). Belki główne już stoją, w przyszłym tygodniu będą robić lukarny, normalnie "nie wyczymie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 23.01.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 no to widzę, że powoli prace na budowach ruszają ja się przymierzam do rozpoznania tematu automatycznego podlewania ogrodu. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Jakieś polecane firmy itp.? Najlepiej działające na Pomorzu albo na terenie całej Polski? Chce uderzyć do kogoś z projektem ogrodu żeby mi zrobił wycene itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 27.01.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 witam Kobiety, poszukuję zdjęć umeblowanych kuchni w Przestronnym D08 Muratora. Jeśli któraś z Was mieszka w Przestronnym D08 bardzo proszę o info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts