sylvia1 15.07.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 michall.m http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/k055.gif będzie dobrze... trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.07.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Dzisiaj murarze pod wodzą Pana Adama zaczęli murować MÓJ DOM To dopiero początek, z bloczków fundamentowych, ale cieszę się BARDZO i dlatego dla wszystkich babeczek: http://www.drinki.elo.pl/mn/drink/gin_tonic.gif http://www.drinki.elo.pl/mn/drink/pink_lady.gif http://www.drinki.elo.pl/mn/drink/gin_fizz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 15.07.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 A mi dziś własnie skończyli ściany fundamentowe - zasmarowali Dysperbitem i innym dziadostwem, przykleili styropian 10cm, oblozyli podwojna folią budowlaną, przysypali od dolu piaskiem- warstwa dociskowa. mi zostalo wsypac piach i polewać wodą, ekipa bedzie wibrować, Uf cos widać, choć jak zasypie piaskiem to do ogladania bedzie niewiele. a tyle kasy poszło w ziemię, ale co tam byle do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia1121 15.07.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 hej kobietki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 15.07.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 A u mnie zakończyli dzisiaj zbroić ławy i w poniedziałek rano wylewanie. Wykonawca powiedział, że jak będą zakończone fundamenty i trzeba będzie je zasypać piaskiem to wydam na niego majatek (dom będzie podwyższony). A tak z ciekawości ile wydałyscie za piasek do zasypania fundamentów? A tutaj zobaczcie moje szalunki ze zbrojeniem, podobają się http://preview.ezedler.photosite.com/~photos/tn/2692235_348.ts1152994964662.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 15.07.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Szaluneczki piękne,równiutkie. Ja mam żółty piaseczek na działce do zasypania idealny, jak mi zabraknie to kopara pokopie sobie.Może tu zaoszczędzę. Choc kopara to 100zł/godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.07.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 O rany... Ale my sie znamy... I jakie mamy słownictwo fachowe, a co!!! Tak trzymać babeczki! Dziś zobaczyłam mój wykusz (toczyłam o niego wojnę z mężem ) wymurowany z bloczków fundamentowych..... No cudo po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 17.07.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Ławy zalane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_75 18.07.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 ja wydałam na piasek do zasypania fundamentów ok. 3000 zł, powierzchnia zabudowy 140 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.07.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 No to trochę zaoszczędzę na piasku do fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 19.07.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Witam budujące Kobiety Bardzo dawno mnie tu nie było, ale przeczytałam zaległe forum i widze że trzymacie się dzielnie. GRATULUJE wszystkim Kobietom budującym - pomimo problemów natury technicznej świetnie Wam idzie Wreszcie po 66 dniach oczekiwania dostałam pozwolenie na budowe. Zaczynam w przyszłym tygodniu............. Muszę jeszcze poczytać o fundamentach............ Skoro Wam się udało i u mnie jakoś będzie michall.m - trzymam za Ciebie kciuki - dasz sobie rade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.07.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Witam budujące Kobiety Bardzo dawno mnie tu nie było, ale przeczytałam zaległe forum i widze że trzymacie się dzielnie. GRATULUJE wszystkim Kobietom budującym - pomimo problemów natury technicznej świetnie Wam idzie Wreszcie po 66 dniach oczekiwania dostałam pozwolenie na budowe. Zaczynam w przyszłym tygodniu............. Muszę jeszcze poczytać o fundamentach............ Skoro Wam się udało i u mnie jakoś będzie michall.m - trzymam za Ciebie kciuki - dasz sobie rade... To oczywiste, że Tobie też się uda! Nawet w to nie wątp Ja trochę krócej czekałam na pozwolenie na budowę, ale najważniejsze, że już jest, że juz je dostałaś! Teraz tylko "zakasuj rękawy" i do budowania A mój mąż buduje dom wraz ze mną - mailowo-internetowo MAGNOLCIA POWODZENIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 19.07.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 A ja mam jakieś obsesje budowlane, bo ciągle o tym myślę Czy wy macie podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 19.07.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 A ja mam jakieś obsesje budowlane, bo ciągle o tym myślę Czy wy macie podobnie? Ja od czasu gdy kupiłam projekt mam jakieś nocne koszmary... Zastanawiałam się co zrobić z łazienka na parterze, bo jest mała?? Jaki powinien być garaż, bo w projekcie go niebyło??? Teraz martwię się o fundamenty czy wszystko będzie dobrze??? Witaj w klubie premiumpremium Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.07.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 A ja mam jakieś obsesje budowlane, bo ciągle o tym myślę Czy wy macie podobnie? Hmm... Chyba tak Najbardziej stresuję sie tym, żeby wszystko było ok - prace, materiały, ceny... Jak mnie dopada obsesja, to idę na działeczkę obok i wgapiam się w fundamenty rozmyslając, gdzie stanie kanapa, a gdzie tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 21.07.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A ja od dzisiaj mam prąd . Do tej pory ekipa wykonała ławy bez energii ale teraz już mogą ruszać pełną parą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.07.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 No to cyk http://carlsbergpolska.pl/_images/cb_opakowania.gif za postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 22.07.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Cześć dziewczyny, czytam ostatnie posty i widzę, że w większości rozpoczynacie dopiero budowy.Od trzech tygodni czekam na pozwolenie na budowę. W między czasie kompletuję dokumenty do kredytu. Siedzę nad kosztorysem i zastanawiam się, czy kwoty są realne. Chciałabym zacząć budowę we wrześniu i do zimy przykryć dachem. Na razie wszystko w sferze marzeń. pozdrawiamG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 22.07.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Cześć dziewczyny, czytam ostatnie posty i widzę, że w większości rozpoczynacie dopiero budowy. Od trzech tygodni czekam na pozwolenie na budowę. W między czasie kompletuję dokumenty do kredytu. Siedzę nad kosztorysem i zastanawiam się, czy kwoty są realne. Chciałabym zacząć budowę we wrześniu i do zimy przykryć dachem. Na razie wszystko w sferze marzeń. pozdrawiam G. Witaj. To czekanie jest rzeczywiście okropne, bo jak już zaczniesz to żyjesz jak na jakimś "dopalaczu", czego i tobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 22.07.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Cześć dziewczyny, czytam ostatnie posty i widzę, że w większości rozpoczynacie dopiero budowy. Od trzech tygodni czekam na pozwolenie na budowę. W między czasie kompletuję dokumenty do kredytu. Siedzę nad kosztorysem i zastanawiam się, czy kwoty są realne. Chciałabym zacząć budowę we wrześniu i do zimy przykryć dachem. Na razie wszystko w sferze marzeń. pozdrawiam G. Wszystko będzie dobrze. Jak zamierzasz rozpocząć budowę we wrześniu to ją zaczniesz, bo bardzo w to wierzysz, a wiara czyni cuda. Ja czekałam na pozwolenie 66 dni i już straciłam wszelką nadzieję, że kiedykolwiek je dostanę....a jednak.... Po zgłoszeniu budowy do Inspektora Nadzoru - zaczynam wszystko planować i na tym etapie - życie znowu jest piękne W nadchodzącym tygodniu - wszystko się zacznie..... Ciekawe co będę mówiła za tydzień - jak ekipa zacznie prace na działce Trzymam za Wszystkie Kobietki kciuki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts