sylvia1 27.08.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 dopiero teraz? u nas wycene musiałam robic pod koniec czerwca aby umowe podpisac na poczatku lipca bo potem to by terminu na wrzesien nie mieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 28.08.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Ja swój dach wyceniałam w marcu, zrobiłam zaliczke, calość zapłaciłam w czerwcu i na teraz mam juz dopiero do odbioru. podobno fabryki nie wyrabiaja popytu, jak teraz zamówisz to podobno dopiero dachówka na październik.Roben przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 28.08.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 U nas chyba nie ma problemów z dachówką. Poza tym, jeszcze nie jesteśmy pewni, czy dachówka teraz, czy na wiosną. Dach będzie pokryty papą, więc jak będzie problem z dachówką, bądź dekarzem to nic się nie stanie. Najważniejsze, żebym za rok mogła się wprowadzić. Wtedy moja córeczka idzie do I klasy i musi w nowym miejscu zacząć szkołę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 28.08.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Ja swój dach wyceniałam w marcu, zrobiłam zaliczke, calość zapłaciłam w czerwcu i na teraz mam juz dopiero do odbioru. podobno fabryki nie wyrabiaja popytu, jak teraz zamówisz to podobno dopiero dachówka na październik.Roben przynajmniej. kurcze troszke sie wystraszyłam bo ja mam robena-zapłaconą i zamówiona i pan mówił mi ,że musze tydzien przed zadzwonic ,że juz chce miec ja na budowie , zaraz dzwonie sie upewnić czy nie bedzie problemu bo narazie mam problem z więźbą i nie mam na czas-miała być we środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 28.08.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Moja dachówka jest na składzie hurtowni, sciagnieta po starych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 29.08.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Czy pamiętacie moje "przeboje" z architektem i adaptacją? Już jakis czas temu zapłaciłam za adaptacje projektu, bo przeciez nawet juz sie buduje ale przez ta piwnice, która robimy(przypominam, ze wzgl na różnicę w terenie) archi dostał znowu projekt do przerobienia. I dzisiaj usłyszalam, ze mam mu zaplacic za to 800zł !!! A przeciez to jego wina, ze wrysował dom w działke nie uwzgledniajac spadku terenu Mam płacic ponownie? Jakoś mi sie to nie uśmiecha A on nawet nie przyznał sie, ze to jego błąd Wszystko jest moją winą Jutro ma złożyc dokumenty o zmiane pozwolenia na budowe, czy jak to tam sie nazywa Ciekawe czy złoży, bo wcześniej tez mnie z tym zwodził B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.08.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 beti555 sama skladaj. Niech ci dostarczy a ty sama zloz i pilotuj sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 30.08.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 A ja sie pochwalę, że mam strop- z płyt kanałowych. Piękny i równiutki tyle,że trzy tiry sie zakopały i cała operacja wyciagania i kładzenia plyt trwała 5,5 godziny- horror. oczywiscie byłam bo musiałam a potem nie miałam wyjścia bo tiry zagrodziły drogę i sie zakopały , wiec o wyjeździe nie było mowy. Ledwo do pracy zdążyłam na drugą zmianę. Mąż oczywiście uważał,że byłam niepotrzebnie , bo od czego jest kier. Jutro fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziag78 30.08.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Beti, współczuję Ci, mam nadzieję, że już przeszłaś przez te wszystkie problemy Czasem ręce opadają z powodu fachowców, urzędników itd ale trzeba dotrwać do końca Acca, gratulacje ach, kiedy u mnie taki będzie??? Jak zwykle mam do Was pytanie macie namiary na dobre i niedrogie okna, drzwi wejściowe i garażowe? Jest tego tyle, że ciężko się połapać dajcie namiary na firmy, podpowiedzcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.08.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Jak zwykle mam do Was pytanie macie namiary na dobre i niedrogie okna, drzwi wejściowe i garażowe? Jest tego tyle, że ciężko się połapać dajcie namiary na firmy, podpowiedzcie coś No proszę, nie tylko ja mam taki mętlik w głowie Byłyby jedne okna, to byłby spokój... ale nie... Jest ich całe mnóstwo i nie mozna się na nic zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 30.08.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Przeczytalam wszystko to teraz moge pisac Witam wszystkie kobiety budujace! Mam nadzieje w przyszlosci sie do Was przylaczyc. W tej chwili jestem na etapie zalatwiania papierow do pozwolenia na budowe. W tym sezonie juz nie zaczne, pawdopodobnie na wiosne mam wiec cala dluga zime na nauke, bo na dzien dzisiejszy duza wiekszosc tego o czym piszecie jest dla mnie czarna magia Ale mam nadzieje, ze to sie zmieni, ze wyzwanie mnie nie przerosnie i spelni sie moje najwieksze marzenie - stanie moj wysniony domek Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze domki Swietnie Wam idzie, milo patrzec na postepy na waszych budowach Wasze doswiadczenia sa dla mnie bezcenne, strach sie bac co by bylo, gdybym nie trafila na to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 30.08.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cześć Kobietki! Dawno nie pisałam ale czytałam z zainteresowaniem. Wasz przykład, dzielnych kobiet daje mi otuchę, że i mnie się uda. Kupiłam właśnie projekt Diuna III z Domusa http://img82.imageshack.us/img82/4215/domrenatkibk3.th.jpg Link do projektu dla zainteresowanych: http://www.domus.wroc.pl/projekt1.html?id=72&flip=1 W poniedziałek ruszam z papierologią. Nie spieszy mi się tak bardzo, więc zrobię wszystko spacerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 30.08.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Renatkobardzo ładny projekcik,funkcjonalny,podoba mi sie dach że nie będzie drogi w ykonaniu,bo w naszym przypadku żałuje ze nie mamy prostrzego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 30.08.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Dziękuję MiraśkaTo jest dość mały domek. Z powodu ograniczonych środków musiałam pójść na kompromis. Najbardziej podobają mi się domy z wielospadowym dachem, ale cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.08.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witajcie kolejna " szczęśliwa "kobieta budujaca pozwolicie ze dołacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 30.08.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 NO JASNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 30.08.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cześć Kasiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.08.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 dzięki jestem na etapie więźby i właściwie sama buduje tan domek hi czasami mnie to cieszy czasami wkurza aktualnie skrzydła mi lekko opadły jesien chyba idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 30.08.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Śliczny ten domek z avatarka Kasiu. Domyślam się, że właśnie taki budujesz.Skrzydełka odrosną kiedy przykryjesz dach. Będzie pięknie! Przez zimę działasz w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 30.08.2006 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam wszystkie "nowe" budujące. Wstawiajcie zdjęcia swoich domków. Ja jutro też sie postaram przedstawić, co się dzieje na mojej budowie. Oczywiście znowu wkurzam się na pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts