e.kala 10.09.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witajcie kobitki. Pokażę wam jak wygląda moja Kometa obecnie, tuż, tuż przed stropem. http://preview.ezedler.photosite.com/~photos/tn/4184521_348.ts1157873274226.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.09.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 nata76 miło Cię powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.09.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witajcie kobitki. Pokażę wam jak wygląda moja Kometa obecnie, tuż, tuż przed stropem. http://preview.ezedler.photosite.com/~photos/tn/4184521_348.ts1157873274226.jpg Super, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.09.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witajcie kobitki. Pokażę wam jak wygląda moja Kometa obecnie, tuż, tuż przed stropem. http://preview.ezedler.photosite.com/~photos/tn/4184521_348.ts1157873274226.jpg Super, super bardzo ładna kometa a tak wygląda moje słoneczko: http://img232.imageshack.us/img232/2212/tn1828276ml7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 10.09.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a tak wygląda moje słoneczko: http://img232.imageshack.us/img232/2212/tn1828276ml7.jpg Super, niech się mury pną do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.09.2006 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 sylvia1 też extra Twój domek A do nas ekipa nie wejdzie dzisiaj Podobno jutro rano I znowu powtórzę: zobaczę- uwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 11.09.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Cześć dziewczyny. Widzę, że trochę nowych zdjęć się pojawiło. Budowy idą pełną parą. Ja też tak chcę!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 11.09.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Dzisiaj jestem wkurzona. Pan miał przywieźć stemple (ustalone było 2 tygodnie temu) i co, powiedział, że stempli nie ma i nie będzie. Fajnie, dwa tygodnie ustalania i zwodzenia i stempli nie ma . Doszłam do wniosku zadzwonie do innego i po sprawie. Jednak nie jest tak łatwo , jak mają stemple to brak łat, jak to i to to nie ma transportu i tak w kółko. Łeb mnie boli, a tak wszystko miałam zaplanowane . Teraz szukam samochodu co mi owe stemple przywiezie, ale nie wiem jak z tym będzie, bo takie samochody są na Białorusi (tak poinformował mnie pan). Istny cyrk. Zaraz "idę" zadać pytanie na forum Trójmiasto, może tam "znajdę" jakieś stemple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 11.09.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Własnie dzisiaj oglądałam, jest troche bardziej porowata niż te co oglądałam wcześniej ale z wyglądu mi sie podoba. Robią mi na nią wycenę i wtedy podejmniemy decyzję. Do wyboru mam aż 5 dachówek i najbardziej podoba mi sie ta najdroższa , ale chyba nie wchodzi już w grę. Jeszcze mamy jakiś tydzień na ostateczną decyzję. Ten tondach to tez nie był mój wymarzony, ale stosunek jakości do ceny wydawał mi się najlepszy, a na dachu wyglada bardzo ładnie. http://www.halinairobert.photosite.com/~photos/tn/1153_348.ts1152456768890.jpg Najlepiej zobaczyć na żywo na dachu. Najlepsze ceny dla tej dachówki miał facet w Dach-deku w Pruszczu. Namiary na dekarzy wysłałam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 11.09.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ten tondach to tez nie był mój wymarzony, ale stosunek jakości do ceny wydawał mi się najlepszy, a na dachu wyglada bardzo ładnie. http://www.halinairobert.photosite.com/~photos/tn/1153_348.ts1152456768890.jpg Najlepiej zobaczyć na żywo na dachu. Najlepsze ceny dla tej dachówki miał facet w Dach-deku w Pruszczu. Namiary na dekarzy wysłałam na priva. Faktycznie wygląda ładnie, my jeszcze decyzji nie podjeliśmy (czekamy na wycenę ). Dzięki za namiar na dekarzy. Creaton już odpadł, mimo dużego rabatu (13 000) suma nadal jest wysoka i mimo, że dachówka ładna, nie uzyskałam odpowiedzi w czym ona jest lepsza. Nie będę płacić takich pieniedzy tylko po to, żeby sąsiedzi widzieli, że mam "mercedesa" na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 11.09.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 U mnie dziś przywieźli więźbę, rozładowywali 5 godzin!!! Głowa mnie rozbolała od tego wszystkiego, chcieli aby im zapłacic za rozładunek przed rozładunkiem bo tak im kazał Kierownik tartaku, powiedziałam,że mi nie każą płacic przed wykonaniem roboty, czekali 50min, nie ustapiłam , po czym grzecznie rozładowywali. Mąż oczywiście mnie "wsparł Bardzoo" Boże ile tego drewna- cały wielki tir.Dwie krokwie o dł. 13metrów.reszta krotsza ale i tak ogrom. Witam nowe kobietki budujące!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.09.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Tak sobie czytam o waszych postępach w budowaniu i tych problemach. I już tradycyjnie napiszę, ze do mnie ekipa znowu nie przyjechała Wciąż czekam aż łaskawie dojadą Jutro? Eeeee, nie wierzę I tak już nie zdąze ze wszystkim zeby wprowadzic sie zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.09.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Beti może nie będzie tak źle? trzymma kciuki... w ub roku znjaoma zaczynała fundamenty dopiero w połowie września i zdazyła... Tobie tez sie uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.09.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 U mnie dziś przywieźli więźbę, rozładowywali 5 godzin!!! Głowa mnie rozbolała od tego wszystkiego, chcieli aby im zapłacic za rozładunek przed rozładunkiem bo tak im kazał Kierownik tartaku, powiedziałam,że mi nie każą płacic przed wykonaniem roboty, czekali 50min, nie ustapiłam , po czym grzecznie rozładowywali. Mąż oczywiście mnie "wsparł Bardzoo" Boże ile tego drewna- cały wielki tir.Dwie krokwie o dł. 13metrów.reszta krotsza ale i tak ogrom. Witam nowe kobietki budujące!! Aż 5 godzin??? U mnie HDS-em rozładował pan, niecałe pół godziny mu to zajęło. A mam teraz już dach z jednej strony odeskoway i kominy wyprowadzone Z daleka dom wygląda jak "domeczek parterowy", a skrywa duże, fajne poddasze Przyszedł pan elektryk, popatrzył, podumał i wydumał - 10tyś za prace związane z elektryką... kurczę, oni wszystko liczą od razu w tysiacach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 12.09.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 U mnie rozładunek rączkami a nie HDS. Choć HDsem byłoby taniej zapewne, nikt mi nie podsunął tego pomysłu. tak to jest jak się samej buduje. To może podpowiedźcie jakie rynny wybrać- wavin canion czy marleya. Tylko PCV (na miedz mnie nie stać -niestety). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 12.09.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 U mnie rozładunek rączkami a nie HDS. Choć HDsem byłoby taniej zapewne, nikt mi nie podsunął tego pomysłu. tak to jest jak się samej buduje. To może podpowiedźcie jakie rynny wybrać- wavin canion czy marleya. Tylko PCV (na miedz mnie nie stać -niestety). A może metalowe powlekane, u mnie wycena to 2000 zł, a domek dość duży (firma Vijo, chyba tak sie pisze). Miedź nie tylko, że jest droga to jeszcze brzydka i kusi złodziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 12.09.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A może metalowe powlekane, u mnie wycena to 2000 zł, a domek dość duży (firma Vijo, chyba tak sie pisze). My takie właśnie mamy, tez chciałam PCV ale w końcu stanęło na metalowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.09.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 U mnie rozładunek rączkami a nie HDS. Choć HDsem byłoby taniej zapewne, nikt mi nie podsunął tego pomysłu. tak to jest jak się samej buduje. To może podpowiedźcie jakie rynny wybrać- wavin canion czy marleya. Tylko PCV (na miedz mnie nie stać -niestety). My też się nastawiliśmy na własnoręczny rozładunek, ale gdy przyjechał pan z tartaku, pokazał, na co go stać I był HDS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.09.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Beti może nie będzie tak źle? trzymma kciuki... w ub roku znjaoma zaczynała fundamenty dopiero w połowie września i zdazyła... Tobie tez sie uda... Byłoby super jesliby sie udało:-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.09.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 A jednak nic mi sie nie uda Ekipa nas olała. Codziennie przekładali termin, a teraz komórki powyłączane Czyli znowu nie mam ekipy do budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts