komarek 14.09.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A ponadto dla dzisiejszych złodzieji nie rzeczy niemożliwych. Niedawno słyszałam jak ludziom w nocy wpuścili jakiś środek usypiający (oczywiście najpierw psy ogłuszyli na amen) ogołocili cały dom łącznie z garażem. A sąsiedzi nic nie słyszeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.09.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 mój mąż jest policjantem i to co opowiada jakie są przypadki włamań to się w głowie niemieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 14.09.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 dlatego uważam, że oprócz jakiś zabezpieczeń trzeba też dobrze żyć z sąsiadami, którzy w razie nieobecności będą mieć czujne oko na posesję.A macie lub zamierzacie mieć psa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.09.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 my mamy psa, ale nie nadaje się do "ochrony" domu. Kundelek, 4 kg wagi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 14.09.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 wiesz ja mam bokserkę, która też nie przypilnuje domu ale swoim wyglądem na pewno przestraszy. A jest cudnym psem, który ma wiele cierpliwosci do mojego 4 letniego synka. On może z nią robić wszystko a ona nic. jak jużma dość to Go poliże i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.09.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 własnie przed chwilą napisał do mnie na gg znajomy, który chce oddac komuś swojego malamuta, ale to tez nie jest pies obronny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 14.09.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 zdecydowanie nie. Ale pieska i tak warto mieć. Nie lubię zbytnio kotów ale chyba też będę miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 14.09.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja rolet antywłamaniowych nie będe miala, ale psa napewno. Koniecznie owczarka niemieckiego, bo bardzo lubie te rasę. Szkoda tylko, ze kupienie pieska musimy odwlec w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.09.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 ja wiem, że posiadanie takiego dużego pieska jest fajne, ale mnie jakoś powstrzymuje to, że z dużym potem będzie problem, bo nie można wyjechać na wakacje, bo nigdzie go nie przyjmą, bo będzie biegał i przekopywał działkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 14.09.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja mam doga niemieckiego, suczkę Mimo, że jak na doga mała to i tak duża i rozmiar na pewno budzi respekt. Ale do obrony to ona się chyba nie nadaje... to raczej jej trzeba bronić Chociaż nie było sytuacji, w której ktoś próbował skrzywdzić kogoś z rodziny więc trudno powiedzieć jak by się zachowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 14.09.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 jasne, ze posiadanie zwierzęcia wiąże się z obowiązkami. Ale to zwierze tak się odwdzięcza za troskę i czas z nim spędzony. My na szczęscie w czasiw wakacji mamy gdzie zostawić sunię, u teściów. A tam psisko ma raj bo teren ogromny, trawka wypielęgnowana itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.09.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 no jak ktoś ma gdzie zostawić to pewnie, że tak. W sumie my moglibyśmy zostawiać u moich rodziców, ale tam są już dwa psy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 14.09.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ale dyskusja się rozwinęła Świadczy to o tym jak nie wyobrażamy sobie życia bez zwierzaków A kota też będe miała napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 14.09.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Juz widze ajk tylko bedziemy mieć ten utęskoniony dom to moje dizecko zacznie marudzenie o dalsze zwierzęta typu chomik albo inne gorsze. Kot obowiązkowo. teraz ma u babci małego kotka, którego dizeciaki nazwały Maniuś a okazało sie,ze to raczej Maniusiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 14.09.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 czasami warto odejść od tematu "budowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 14.09.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A no kota też mam jak do nas trafił to jeszcze prawie ślepy był Moja sunia go praktycznie wychowała, trochę się baliśmy na początku, że mu krzywdę zrobi bo ona taka wielka, a on się w dłoni mieścił ale nic takiego się nie stało, dziś się razem bawią, czasem sobie dokuczają, jest wesoło No i mimo takiej mamusi kot nie szczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.09.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 to prawda, że zwierzaki dają nam dużo radości, no i dzieci lepiej się rozwijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 14.09.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 U mnie obowiązkowo i pies i kot - chyba bardziej mi tego brakuje niż samego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 14.09.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 mnie brakuje własnego domu z ogródkiem. Teraz niby mamy ładne mieszkanie 56m 3 pokoje ale na osiedlu, które jest koszmarem. W planach było co innego a wyszedł moloch, z wąskimi uliczkami, gdzie na chodnikach parkują samochody. Wiele wspólnot, które nie umieją sie dogadać między sobą. Z psami kompletrnie nie ma gdzie wyjśc a dzieci jeżdżą po ulicach na rowerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 14.09.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 widok ogrodu i tarasu na którym piję kawcię to coś co utrzymuje moją psychikę w dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts