sylvia1 19.09.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 w lipcu jak miałam fundmaenty robione to od razu podpisałam umowe na dach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 19.09.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Sylvia, raczej chodzi o to czy twoja przyszła więźba uwzgledniała ciężar dachówek a nie o daty, bo projekt więźby na balchę jest zapewne odchudzony w stosunku do takiej na dachówkę i wtedy nie bardzo możesz zamieniać, chyba że ktoś ci przeprojektuje więźbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.09.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 aaaaaau mnie wiezba była projektowana pod dachówke ceramiczna, która jest cieższa do cementowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 19.09.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 chetnie sie przylacze do klubu jestem kobieta budujaca, maz jak najbardziej udziela sie w budowie, ale sama tez nie chcialabym sie o wszystko jego pytac, no i przed fachowcami lepuej tez nie wyjsc na laika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 19.09.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 witaj w klubie Maggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 19.09.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 no i przed fachowcami lepuej tez nie wyjsc na laika Ty nie wyjdziesz na laika - ty i tak będziesz tą lalą co się wtrąca. Oczywiście nie przejmuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.09.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 premium, a porównywałaś ruukki i plannję? Tak, porównywana była. Tym akurat zajął się mój tata, uzgodnił jedynie z moim mężem, ze to będzie budmat. To też jest bardzo dobra, szwedzka blacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.09.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 chetnie sie przylacze do klubu jestem kobieta budujaca, maz jak najbardziej udziela sie w budowie, ale sama tez nie chcialabym sie o wszystko jego pytac, no i przed fachowcami lepuej tez nie wyjsc na laika Witaj w klubie Ja zawsze wychodzę na laika, pomimo, że budowa zaczęła się w czerwcu i staram się być na bieżąco Faceci po prostu mają smykałkę do takich technicznych spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.09.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 chetnie sie przylacze do klubu jestem kobieta budujaca, maz jak najbardziej udziela sie w budowie, ale sama tez nie chcialabym sie o wszystko jego pytac, no i przed fachowcami lepuej tez nie wyjsc na laika Witaj w klubie Ja zawsze wychodzę na laika, pomimo, że budowa zaczęła się w czerwcu i staram się być na bieżąco Faceci po prostu mają smykałkę do takich technicznych spraw. Ja również mam takie odczucia, moze kobiety tak mają Jednak wydaje mi się, ze "jakby łatwiej" jest pytać o wszystko związane z budową kobiecie niz męzczyźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.09.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Dziewczyny u mnie od dzisiaj budują Co prawda nie wprowadzimy się jak zamierzaliśmy, ale i tak ruszyło do przodu Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za wsparcie jakiego udzielałyście mi w ciągu tych wszystkich trudnych dla mnie dni I wiem, ze obojętnie co będzie się działo można na Was liczyć. Wy na mnie of kors tez mozecie Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Aha, umowę oczywiście podpisałam I umówiliśmy się na 17 000 za stan surowy otwarty ze zrobieniem więźby. Chyba nie jest źle? Dom prawie 150 metrów + poddasze użytkowe, ale tam nie będzie ścianek działowych. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 19.09.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Dziewczyny u mnie od dzisiaj budują Co prawda nie wprowadzimy się jak zamierzaliśmy, ale i tak ruszyło do przodu Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za wsparcie jakiego udzielałyście mi w ciągu tych wszystkich trudnych dla mnie dni I wiem, ze obojętnie co będzie się działo można na Was liczyć. Wy na mnie of kors tez mozecie Beata Gratulacje beti555, fajnie, że ruszyli, cena dobra. Dogadaliście się co do terminu wybudowania stanu surowego, czy tak jak kiedyś pisałam jest "tegoroczny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Gratulacje beti555, fajnie, że ruszyli, cena dobra. Dogadaliście się co do terminu wybudowania stanu surowego, czy tak jak kiedyś pisałam jest "tegoroczny". Tak, termin zakonczenia przez Panów budowlancow prac u nas to 18.11.2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 19.09.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Tak, termin zakonczenia przez Panów budowlancow prac u nas to 18.11.2006 Ja chyba tez wtedy zakończę . Może uda sie do końca października zakonczyc stan surowy z dachówką. Prace u nas postępuja, ale niezbyt szybko. Jednak widzę, że wszystko jest dokładnie robione i to jest najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 20.09.2006 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Witam, dzisiaj panowie zaizoluja ławy i zaczynaja stawiać ściany fundamentowe. Mam dylemat-chyba trzeba liczyc bloczki bo z samochodu wyrzucono je na kupkę i powiedziano że jeden samochód mieści 400 sztuk. Czyli na oko , a płacic mam za sztukę-czy Wy też liczyłyście? Pozdrawiam Sowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.09.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 a "moi" skończyli kręcić zbrojenie, teraz przygotowują szalunki, w weekend kopanie i szalowanie, w poniedziałek zalewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 20.09.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Witam, dzisiaj panowie zaizoluja ławy i zaczynaja stawiać ściany fundamentowe. Mam dylemat-chyba trzeba liczyc bloczki bo z samochodu wyrzucono je na kupkę i powiedziano że jeden samochód mieści 400 sztuk. Czyli na oko , a płacic mam za sztukę-czy Wy też liczyłyście? Pozdrawiam Sowa hej-ja nie liczyłam-ale te luzem wzięłam tylko jeden (nie były super jakosci) a reszte brałam juz paletowane i nie bylo kłopotu z liczeniem-jedyne co mozesz zrobic to byc przy załadunku i liczyć z ładujacymi chyba ,ze sa uczciwi i wrazie ,,pomyłki,,oddadza brakujace, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.09.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 po ile kupowałyście bloczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 20.09.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ja chyba tez wtedy zakończę . Może uda sie do końca października zakonczyc stan surowy z dachówką. Prace u nas postępuja, ale niezbyt szybko. Jednak widzę, że wszystko jest dokładnie robione i to jest najważniejsze. My tez mamy plan żeby w tym roku zakończyć na surowym otwartym + blachodachówka. Liczę, że to się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 20.09.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Witam, dzisiaj panowie zaizoluja ławy i zaczynaja stawiać ściany fundamentowe. Mam dylemat-chyba trzeba liczyc bloczki bo z samochodu wyrzucono je na kupkę i powiedziano że jeden samochód mieści 400 sztuk. Czyli na oko , a płacic mam za sztukę-czy Wy też liczyłyście? Pozdrawiam Sowa Nam przywozili na paletach, zafoliowane. Przeliczylismy, ale to było prostsze niz mielibysmy liczyć pojedyncze sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts