beti555 20.09.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 premiumpremium a jaki domek Ty budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.09.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 premiumpremium a jaki domek Ty budujesz? Morfeusz z Apa-Domy, ze zmianami (teraz ma ok 150m2). Mąż chciał dom z Matrixa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.09.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 hmm, muszę zapytac męża dlaczego chciał pokój w oddaleniu od dziecięcych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 20.09.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Zalało mi ławy-no i jak ja mam sie pospieszyć? Panowie wybierają wodę z nadzieja że nie doleje od nowaBloczki liczy ekipa w trakcie murowania, bloczki sa super solidne-żaden nie pekł przy wysypce, a juz miałam mordować za to zrzucanie. Umówiona cena bloczka 2,1 z przywozem,kupuję 1600szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.09.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 hmm, muszę zapytac męża dlaczego chciał pokój w oddaleniu od dziecięcych Hmmm... Cholercia ja też teraz dopiero wpadłam na to, ze mój husband-to-be tak wybrał pokoje dla dzieci, ze leżą najdalej od naszej sypialni Tylko, ze my dzieci nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.09.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 premium, czyli Twój mąż jest przewidywalny zależy mu na cichych wieczorach z żonką....my jeszcze obok pokoju mamy łazienkę. Fajnie, bo tą koło dziecięcych pokoi urządzę tak trochę dziecinnnie (ale też bez przesady) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 20.09.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Morfeusz z Apa-Domy, ze zmianami (teraz ma ok 150m2). Mąż chciał dom z Matrixa Też ładny domek http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=776 i salon z kuchnia troche podobne do mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.09.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 każdy projekt jest ładny tylko trudno znaleźć jakiś dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 20.09.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Rany czekałam, czekałam, zabrałam pół rodziny, żeby sie ze mna cieszyli i aparat do dokumentacji, a tu......ciiiiiszszsza!!! Maślaki rosną, kot się opala, chwasty się pysznią SIELANKA. Ani widu ani słychu koparki, pracujących robotników itp. Najjasniejszy Pan Murarz Szef, po moim telefonie przyjechał i oswiadczył, że nie wie kiedy zacznie.... Powiedział także, że cena 3,5 tys to tylko robocizna za wykonanie 80 cm gł. wykopu wprost do ziemi wymurowanie ściany fundamentowej z bloczków, bez ocieplenia, bez zbrojenia, bez niczego (5x10), a komin jesli chcę to mi kupi gotowy za 2,700 , no i nie wiem ile za materiały, bo on nie wie co zamówi Muszę wyglądać na debilkę skoro tak mnie traktuje , albo nia jestem To na pocieszenie dla tych, którym coś nie tak wychodzi..., ja czekam na stan zero od 3 tygodni. Pzd, am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 20.09.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Dzwonie do niego!!!Chce folię w wykop i zbrojenie!!!a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 20.09.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 michall.m coś cgyba tu jest nie tak Cena, jak za tylko taka pracę, zbyt wygórowana. Tak sądzę. I dlaczego nie zamówisz sama materiałów? Niech ci powie Pan Murarz Szanowny ile i co, a napewno sama to załatwisz. I napewno lepiej A komin my tez bedziemy mieli systemowy. Zapel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 20.09.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Dzwonie do niego!!! Chce folię w wykop i zbrojenie!!! a co! I dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.09.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Morfeusz z Apa-Domy, ze zmianami (teraz ma ok 150m2). Mąż chciał dom z Matrixa Też ładny domek http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=776 i salon z kuchnia troche podobne do mojego A dziękować Wiecie co, on na zdjeciach i tych wszystkich stronach internetowych wygląda na mały, niepozorny domek. Tymczasem na żywo jest sto razy piękniejszy I naprawdę to duży dom - przynajmniej dla mnie i dla mojego męża. Już nie mogę sie doczekać, kiedy go będziemy malować, tynkować, okienniać, ocieplać, podłączać pod prąd i wodę Wtedy dopiero będzie na czym oko zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.09.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Dzwonie do niego!!! Chce folię w wykop i zbrojenie!!! a co! Tak trzymaj!!!! :evil: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.09.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 e.kala współczuję... za to eni pociesze cię ale jest dla ciebie wpis w moim dzienniku michall jak to bez folii to ewentulanie. ale bez zbrojenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 20.09.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 michall jak to bez folii to ewentulanie. ale bez zbrojenia? Ja nie mam folii w wykopie, ale zbrojenie oczywista jest-a może nie być? Chyba to niemozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 20.09.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Jak sie słucha o kradzieżach na budowie, to sie myśli (przyznajcie same), że mnie to nie bedzie dotyczyć. Jednak nie ma tak dobrze. Trochę ochłonęłam i doszłam do wniosku, że to moze jakas przestroga, żeby uważać i okien na zimę nie zakładać. Zniszczone kłódki przez złodziei będą zatopione jako "zbrojenie" w schodach wejściowych. Podsumowując trzeba ciagle sie mieć na baczności, szkoda Pan policjant stwierdził, że najmniej włamań jest nie tam gdzie jest super alarm, a tam gdzie porządny pies (trudno go odłączyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 20.09.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Zgadza się, ja też mam blaszak na działce, w nim trochę materiałów za ok.1500zł i obawiam się czy nastepnego dnia zastane to wszystko na miejscu. Psa nie zatrudnie bo działka jeszcze nie ogrodzona,sąsiad ma dwa pitbule, ale za siatką więc to zadna pociecha.Współczuję Ci serdecznie,pozdrawiamSowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 20.09.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 e.kala bardzo mi przykro. Kurcze, to jest naprawdę draństwo wyciągnąć łapy po cudzą własność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Jak sie słucha o kradzieżach na budowie, to sie myśli (przyznajcie same), że mnie to nie bedzie dotyczyć. Jednak nie ma tak dobrze. Trochę ochłonęłam i doszłam do wniosku, że to moze jakas przestroga, żeby uważać i okien na zimę nie zakładać. Zniszczone kłódki przez złodziei będą zatopione jako "zbrojenie" w schodach wejściowych. Podsumowując trzeba ciagle sie mieć na baczności, szkoda Pan policjant stwierdził, że najmniej włamań jest nie tam gdzie jest super alarm, a tam gdzie porządny pies (trudno go odłączyć). Właśnie dlatego okien na zimę nie zakładamy. Tylko ja mam obawy, żeby zaden dziad na budowę nie przyszedł i nie wyniósł czegokolwiek, a z braku wynoszenia - nie zniszczył Psiaki są trzy, ale i tak będę się całą zimę stresować. e.kala, chociaż zbrojenie będziesz miała nietypowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts