Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KLUB BUDUJĄCYCH KOBIET

EFKAkonewka

Recommended Posts

My też już mamy za sobą urządzanie jednego mieszkania. Mieszkamy w nim od 7 lat i powiem szczerze w ciagu tewgo czasu gusta nam sie zmieniały. Zaczynaliśmy od stonowanych kolorów a teraz coraz odwazniejsze. Musiałam do tego przekonywac moją drugą połowę ale nie było tak ciężko. Więc mam nadzieję, ze jak zaczniemy wisona budować dom to też sie dogadamy co do kolorów

Też wybieramy coraz mocniejsze kolory :) A elewację planujemy zrobić bardzo odważną :wink: No, zobaczymy, ale taki jest plan :D

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja nawet nie chce mysleć co nas czeka. Wybraliśmy projekt, który ma skomplikowany dach i zapewne będzie sporo kosztował. Wszyscy nas odwodzą od tego projektu a my jesteśmy uparciuchy. Mój małżonek stwierdził, ze nie taki diabeł straszny a ja uważam, ze bedzie problem. jednak projekt jest cudny. To Sandra z Archipelagu

chciałam się jeszcze pochwalić. Moja ponad 2-letnia córka była wczoraj na castingu z "galerii twarzy" w Łodzi, który odbył się w Toruniu. Tak z biegu na to poszłyśmy, bo byłyśmy akurat na zakupach. I dziś dowiedziałam sie, że mam przyjechac podpisać umowę, bo mała przeszła weryfikację. :lol:

I znowu dostanę ochrzan, że poruszam tematy nie związane z budową :oops:

Pozdrawiam :D piątkowo weekendowo,

ja natomiast spałam tej nocy 2,5 godzinki, dziś po powrocie z pracy 2 godzinki drzemki i znów popracuję w łóżku z komputerkiem :evil: ,

ja nie chcę takiego tempa, nie chcę zległych terminów w pracy, czekających rachunków, wiadomości na sekretarkach, zaległych wizyt i spotkań z rodziną i przyjaciółmi.... :(

ja chcę domku na wsi, śpiewu ptaków przy porannej kawie na tarasie, zefirka we włosach, zabaw z córką, wspólnego grabienia liści z trawnika, spotkań z przyjacółmi (u mnie w domu :wink: ), i nalotów rodzinki....i chcę mieć na to wszystko czas :p

Michall- zgadzam się z Tobą, praca to nie wszystko. Ale w dzisiejszych czasach gdzie pogoń za pieniądzem jest codziennością, ciężko pogodzić te wszystkie rzeczy, o których piszesz. Też marzę o domu z ogródkiem, poranną kawą na tarasie i świętym spokoju. Musze jeszcze na to wszystko poczekać ale staram sie być cierpliwa choć papierologia i rozmowy z urzędnikami doprowadzają mnie od szału.