beti555 22.09.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 My też już mamy za sobą urządzanie jednego mieszkania. Mieszkamy w nim od 7 lat i powiem szczerze w ciagu tewgo czasu gusta nam sie zmieniały. Zaczynaliśmy od stonowanych kolorów a teraz coraz odwazniejsze. Musiałam do tego przekonywac moją drugą połowę ale nie było tak ciężko. Więc mam nadzieję, ze jak zaczniemy wisona budować dom to też sie dogadamy co do kolorów Też wybieramy coraz mocniejsze kolory A elewację planujemy zrobić bardzo odważną No, zobaczymy, ale taki jest plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 jak już powiedziałaś a to powiedz b - czyli jaki kolor elewacji planujecie? Koleżanka ma granat, wyróznia sie wśród innych domów. Bo jak by nie było to najpopularniejsza jest jasna plus czerwona dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.09.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 chłodem, nie chłodem w grupie z 2007 roku po prostu nikogo nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 widocznie wszyscy zapracowani. I dobrze! to ja też zabieram się za swoje papierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.09.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 a ja zrobie sobie teraz śniadanko i poczytam sobie trochę forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ja tak jak zapowiedziałam rozłożyłam papiery i popijam 2 kawę. Ale to słonce za oknem niesamowicie kusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.09.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Nie wiem jaki to kolor wg nazwy, ale jakbym miała go opisać to jest to czerwień wpadająca w róż... Nie wiem, czy dobrze to opisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.09.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 a ja czytam i jem kanapeczki, a mój kolega z pracy liczy mi własnie ile betonu na fundamenty muszę zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.09.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A my wczoraj zamówilismy terive. Poszło 10 000... 50% na fakturę, 50% bez... A jeszcze trzeba doliczyć do tego beton.... Kuuuupa kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.09.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 my na szczęście nie będziemy mieć stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ja nawet nie chce mysleć co nas czeka. Wybraliśmy projekt, który ma skomplikowany dach i zapewne będzie sporo kosztował. Wszyscy nas odwodzą od tego projektu a my jesteśmy uparciuchy. Mój małżonek stwierdził, ze nie taki diabeł straszny a ja uważam, ze bedzie problem. jednak projekt jest cudny. To Sandra z Archipelagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.09.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ja tez lubię takie skomplikowane dachy, ale nas na niego nie stać. Zresztą zawsze podobały mi sie parterówki z kopertowym dachem i taki będziemy mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ten też jest parterowy z użytkowym poddaszem. jak się nauczę wklejać zdjecia to wam pokaże. Na razie sama go przeglądam na wszystki strony i myśle co by tu jeszcze zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.09.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 chciałam się jeszcze pochwalić. Moja ponad 2-letnia córka była wczoraj na castingu z "galerii twarzy" w Łodzi, który odbył się w Toruniu. Tak z biegu na to poszłyśmy, bo byłyśmy akurat na zakupach. I dziś dowiedziałam sie, że mam przyjechac podpisać umowę, bo mała przeszła weryfikację. I znowu dostanę ochrzan, że poruszam tematy nie związane z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.09.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 u nas poddasza nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 22.09.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Pozdrawiam piątkowo weekendowo, ja natomiast spałam tej nocy 2,5 godzinki, dziś po powrocie z pracy 2 godzinki drzemki i znów popracuję w łóżku z komputerkiem , ja nie chcę takiego tempa, nie chcę zległych terminów w pracy, czekających rachunków, wiadomości na sekretarkach, zaległych wizyt i spotkań z rodziną i przyjaciółmi.... ja chcę domku na wsi, śpiewu ptaków przy porannej kawie na tarasie, zefirka we włosach, zabaw z córką, wspólnego grabienia liści z trawnika, spotkań z przyjacółmi (u mnie w domu ), i nalotów rodzinki....i chcę mieć na to wszystko czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 to gratuluję, wyrasta nowa gwiazda. Jeżeli chodzi o dom to my chcielismy taki z poddaszem do późniejszego wykończenia. Na dole miały byc 2 sypialnie w tym jedna tymczasowa dla dziecka, które w późniejszym czasie przeniesie sie na górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.09.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 my na parterze mamy trzy sypialnie plus salon. Zreszta link dla zainteresowanych jest na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Michall- zgadzam się z Tobą, praca to nie wszystko. Ale w dzisiejszych czasach gdzie pogoń za pieniądzem jest codziennością, ciężko pogodzić te wszystkie rzeczy, o których piszesz. Też marzę o domu z ogródkiem, poranną kawą na tarasie i świętym spokoju. Musze jeszcze na to wszystko poczekać ale staram sie być cierpliwa choć papierologia i rozmowy z urzędnikami doprowadzają mnie od szału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 kusi widziałam już twój domek. Sympatyczny. Na pewno fajnie go urządzicie i zapewne dobrze bedzie sie w nim mieszkało. Bo przecież o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts