beti555 22.09.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ja nawet nie chce mysleć co nas czeka. Wybraliśmy projekt, który ma skomplikowany dach i zapewne będzie sporo kosztował. Wszyscy nas odwodzą od tego projektu a my jesteśmy uparciuchy. Mój małżonek stwierdził, ze nie taki diabeł straszny a ja uważam, ze bedzie problem. jednak projekt jest cudny. To Sandra z Archipelagu Rzeczywiście macie niespotykany dach. Ale piekny Ja też mam wielki kawał dachu 311 metrów. I kasy pójdzie mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.09.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 żeby tak jeszcze wygrać w lotto... i wtedy ssiedzieć na tarasie z poranna kawą....ale sie rozmarzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 zakochalismy się w tym projekcie od razu. I nawet działki szukaliśmy pod ten dom. Obstajemy przy nim i mam nadzieję, ze uda nam się zrealizować nasze marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.09.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 chciałam się jeszcze pochwalić. Moja ponad 2-letnia córka była wczoraj na castingu z "galerii twarzy" w Łodzi, który odbył się w Toruniu. Tak z biegu na to poszłyśmy, bo byłyśmy akurat na zakupach. I dziś dowiedziałam sie, że mam przyjechac podpisać umowę, bo mała przeszła weryfikację. I znowu dostanę ochrzan, że poruszam tematy nie związane z budową Gratuluję córeczki I ja napewno Cie nie ochrzanię za tematy nie z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 to dziewczyny wysyłajmy jutro lotka bo do wygrania 10 mln. Szok. Może komuś się poszczęści czego życzę nam wszystkim z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.09.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Pozdrawiam piątkowo weekendowo, ja natomiast spałam tej nocy 2,5 godzinki, dziś po powrocie z pracy 2 godzinki drzemki i znów popracuję w łóżku z komputerkiem , ja nie chcę takiego tempa, nie chcę zległych terminów w pracy, czekających rachunków, wiadomości na sekretarkach, zaległych wizyt i spotkań z rodziną i przyjaciółmi.... ja chcę domku na wsi, śpiewu ptaków przy porannej kawie na tarasie, zefirka we włosach, zabaw z córką, wspólnego grabienia liści z trawnika, spotkań z przyjacółmi (u mnie w domu ), i nalotów rodzinki....i chcę mieć na to wszystko czas Ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.09.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 i może podzielimy się ze znajomymi w forum? Może chociaz na wspólne piwko? Oj, fajnie byłoby tak wygrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.09.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 oby chociaż jedna z nas wygrała i miała łatwiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 22.09.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Wow komarek rzeczywiście dach to Was sporo wyniesie Ja też mam drogi dach, ale nawet przez chwilę nie myślałam, żeby to zmieniać. Taki domek chcę i już, taki zbuduję Życzę szczęścia wszystkim grającym Ja niestety szczęścia do takich niespodzianek nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Im więcej ludzie nam mówią o tym dachu tym bardziej mnie to przeraża. Ale i tak jestem gotowa zaryzykować bo wiem, ze wszystkiego naraz nie zrobimy. A ja mogę mieszkać w niewykończonym domu. Byleby kuchnia była i łazienka. No i pokój dizecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.09.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 komarek, daj jakiś link do tego domku. Jetsem strasznie go ciekawa, a nie mam za wiele czasu by go szukać na necie. Szef chodzi po biurze więc tylko co jakiś czas zerkam co tam słychac na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ciągle próbuję ale mi nie wychodzi. Zaraz poproszę kolegę by mi pomógł. Czas wreszcie profesjonlanie podejść do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Próba kontaktu. Ciekawe czy sie udahttp://www.archipelag.pl/projekty-zopisem.php?KatID=3990500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.09.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 próba się udała, ale jest to link do całej strony. każdy kto chce obejrzeć to projekt Sandra. Komarek, dom jest przepiekny!!!!!!!!!!!!!Dla nas troche duży, ale ja go kiedyś też oglądałam. Jest CUDOWNY!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 no właśnie też tak myślę, ze jest trochę duży. Niby tych pokoi i pomieszczeń nie ma tak dużo ale jest bardzo rozległy. Trochę zapalnowaliśmy zmian, ale to dopiero przyszłość. Wciąż czekamy na podpis burmistrza ws. podziału. Chyba sama sie do Niego wybiorę-ha,ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=374 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.09.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 bardzo ładny projekt... a ja męża przekonuję co do koloru elewacji... chce taki rozmyty błekit połączony z szarością... do tego białe okna i jasne drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 znajomi coś takeigo mają i chyba do tego granatowa blachodachówka. Wyróżnia sie wśród innych domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.09.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 my blachę będziemy mieli grafitową albo brązową, jeszcze nie wiemy tak na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 22.09.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 czy coś takiego jak widać na projekcie? Będziesz miał też spiżarnię. A to fajna rzecz i przydatna. Ja też będę miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts