penny 25.09.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 hej hej Gratuluję ciągłych postępów, rosną Wam śliczne domki Ja w sobotę byłam na swojej działce - trochę grzybków jeszcze było Ale wolałabym, żeby zamiast grzybków mój domek tam już zaczął rosnąc... pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 25.09.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 agnieszkakusi fajna działeczka Ile ma metrów? Bo wygląda na dość sporą I super jest ta mała dziewuszka na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 25.09.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 urośnie, jeszcze chwilka i już bedziecie się wprowadzać. Przynajmniej ja tak siebie pocieszam choć wciąż podział nie dokończony. Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 25.09.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Dzieciaki są fajne. Mój ma 4 lata i niesamowicie pyskuje, przchodzi kolejny bunt. Ale jak chce to potrafi być milutki, ze do rany przyłóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.09.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 działka ma 1135m, dziewuszka to nasza rodzinna gwiazda. Jest niesamowita. Tak jak dla każdego rodzica niesamowite jest jego dziecko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 25.09.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Na zdjęciach wydaje się, ze ta działka jest większa. Bo na razie pusta. Ale ..... Nasza ma mieć 1400. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.09.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 za domem będzie 17 m ogrodu na szer jakiś 25 m. Wystarczająco. co bym nie musiała za dużo przy domku robić tylko delektować się jego pięknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 25.09.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Jestem strasznie neicierpliwa. Chiałabym, żeby ten podział już się zakończył. Wtedy nareszcie mogłabym zacząć coś działać a przede wszystkim być pewną, ze działka jest już nasza. Takie niepewność dobija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.09.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 wiem, to jest najgorsze.....my też czekaliśmy z naszą działką. Musieliśmy sprzedać inną, żeby kupić tą. Na szczęście poprzedni właściciel czekał na nas pomimo tego, że próbowano nas podkupić. Ale facet czekał na nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.09.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ręce mi opadają... Moja teściowa to diabelskie nasienie Myślałam, ze jest naprawdę równa z niej babka, a tymczasem okazało się że jest nienormalna. Że tak powiem.... pier.lnięta Widzę, ze podzielę los mojej mamy, która teściową ma z piekła rodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.09.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 10 głebokich wdechów i 10 wydechów. A jak nie pomoże to zapraszam na grzybki na moją działkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.09.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 10 głebokich wdechów i 10 wydechów. A jak nie pomoże to zapraszam na grzybki na moją działkę... Jak masz grzybki jednorazowego spozycia to ja chętnie wezmę "Mamusi" obiad ugotuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.09.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 hmmm...ja z rodziny policyjnej więc tak nie bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 25.09.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 znowu na inspekcję przyjechała? Weź Ją pogoń, psem poszczuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.09.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 znowu na inspekcję przyjechała? Weź Ją pogoń, psem poszczuj. Nie, to ta sama inspekcja, ale powoli wypływaja na wierzch nowe fakty. Nie wiem, co będzie za 2-3 dni, moze znów sesnacyjna sprawa jakaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.09.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 jeńki, kto wymyslił kogoś takiego jak "teściowa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 25.09.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Najgorzej jak się inni wpieprzają nie do tego co trzeba. Ale z teściową to lepiej nie zadizerać. Zacisnąć pięści, zęby i przetrzymać. Badź dzielna. trzymamy za Ciebie kciuki i zgłoś się na forum za jakiś czas co byśmy wiedizeli, ze żyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.09.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Najgorzej jak się inni wpieprzają nie do tego co trzeba. Ale z teściową to lepiej nie zadizerać. Zacisnąć pięści, zęby i przetrzymać. Badź dzielna. trzymamy za Ciebie kciuki i zgłoś się na forum za jakiś czas co byśmy wiedizeli, ze żyjesz. Oj ja przeżyję Tylko, faktycznie, nie lubię wpieprzania się w czyjeś życie i oskarżania o jakieś paradoksalne rzeczy. Sprawiła mi bardzo dużą przykrość i straciłam do niej cały szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 25.09.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Mam nadzieję, ze wszsytko zakończy się dobrze. Wiadomo, że zadra bedzie jeszcze tkwiła ale ....Zmieniając temat. Jutro wyjeżdżam na szkoelnie 4 dniowe na Mazury. jak spojrzałam na program to stwierdziłam, że nie bedzie chwili czasu by nacieszyć się mazurskimi widokami. A szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.09.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 i to jeszcze w taka pogodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts