beti555 05.10.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 A do nas dzisiaj przyjeżdzą strop nad parter. Mam nadzieję, że chociaż on dojedzie bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 A do nas dzisiaj przyjeżdzą strop nad parter. Mam nadzieję, że chociaż on dojedzie bez problemów Oooo, no to super. Zobaczysz jak się zmieni parter, gdy zyska "sufit":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.10.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Też mi sie tak wydaje. Będzie juz cosik nad głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.10.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 premium, dachówka ceramiczna, chyba roben o nazwie jesienny liśc, taka mazana..piekna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 premium, dachówka ceramiczna, chyba roben o nazwie jesienny liśc, taka mazana..piekna.. Zerknęłam na stronę Robena, faktycznie, bardzo ładna Wyczytałam też, że na min. 16stopniowy dach... Ciekawe, że będziesz ją miała na swoim dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.10.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 no i chyba będe miała, bo podniesiemy troche dach...dzwoniłam juz do projektantki, która robiła nam adaptację. Impreza kosztuje 500 zł....jak mi się uda to dzis podjadę do hurtowni po dokładną wycenę. Facet ma mi też dokładnie wyliczyć o ile cm dach podniesie się do góry. Chcieliśmy blache i tak się nastawiliśmy, ale cena jest porażająca. Jesli mam wydać tyle kasy na dach to naprawde wolę dodać jeszcze np. 2 tyś i mieć dachówkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 no i chyba będe miała, bo podniesiemy troche dach...dzwoniłam juz do projektantki, która robiła nam adaptację. Impreza kosztuje 500 zł....jak mi się uda to dzis podjadę do hurtowni po dokładną wycenę. Facet ma mi też dokładnie wyliczyć o ile cm dach podniesie się do góry. Chcieliśmy blache i tak się nastawiliśmy, ale cena jest porażająca. Jesli mam wydać tyle kasy na dach to naprawde wolę dodać jeszcze np. 2 tyś i mieć dachówkę.. My nie mielismy takiej możliwości... Gdy zliczyliśmy dodatkowe koszty więźby, dachówki i robocizny, to wyszło nam dużo za dużo Ale cieszę się, że będziesz miała swoje wymarzone jesienne liscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.10.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 jeszcze nie wiem co będziemy mieć, bo to się zmienia z godziny na godzinę....a to dach za płaski, a to materiał za drogi...narazie biegam i sprawdzam, ale jak będę miała dokładną wycenę to na pewno napiszę jak sie to wszystko kształtuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 A ja byłam na długim spacerze, później u fryzjerki , a teraz popijam sobie herbatę z malinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 05.10.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 A ja na spacerze nie byłam, u fryzjera też nie byłam, ale herbatkę popijam również z malinkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Właśnie obejrzałam na tv2 krótki program o rodzicach, których dzieci spędziły większość życia w szpitalach. Aż mi serce pęka, nie wiem co mam o tym myśleć To było tak bardzo smutne, tak straszne wręcz. Podziwiam tych rodziców za odwagę, za ogromną cierpliwość i siłę. Nasuwa się tylko jedno pytanie - dlaczego dzieci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 05.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witajcie, dziś dostałam warunki przyłącza energetycznego, zawiozłam zaraz pieniązki 2,5 tys do zakł. energet. i......z rok poczekam minimum na prąd Wierzę w cuda, musi być jakiś sposób, żeby..., nie nie ma takiego sposobu Ruszyłam bez pozwolenia, bo termin nagli za 5 tyg przywiozą dom, a ja nie mam nadal fundamentów, wielka robota 5x10, do zroienia w tydzień, czekam ponad miesiąc na Jaśnie Pana Murarza, ale od dwóch dni mam wykop byle jaki zrobiony koparką, teraz muszą poprawić ręcznie, ale kiedy????? A w dodatku cena usługi i materiłów wzrosła, materiały, bo tak, robocizna, "bo Pani jakieś zbrojenia wymyśla", taki mały fundamencik, zwykły razem 150cm (ziemia i ponad0, a obawiam się,że w 10 tys się nie zmieszczę I tym sposobem brakuje mi , aby dopłacić za domek, już 20 tys, a co będzie za 5 tyg???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Właśnie obejrzałam na tv2 krótki program o rodzicach, których dzieci spędziły większość życia w szpitalach. Aż mi serce pęka, nie wiem co mam o tym myśleć To było tak bardzo smutne, tak straszne wręcz. Podziwiam tych rodziców za odwagę, za ogromną cierpliwość i siłę. Nasuwa się tylko jedno pytanie - dlaczego dzieci??? Nie wiem Napewno to wielka niesprawiedliwość. Ach, jaki świat byłby piekny bez chorób A tych rodziców to ja tez podziwiam. I dzieci równiez, bo mają one niezwykła siłe i wole walki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.10.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 michal.m z tym zakładem energetycznym czasami naprawde sa problemy jednak nie załamuj się, może cos sie przyspieszy Z brakiem kasy tez wiele z nas sie boryka. Niestety Ale wiemy, ze damy rade, bo innej opcji nie ma A kiedy zamierzacie sie wprowadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.10.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 CZEŚĆ!!! Ja zawalczę za jakiś miesiąc o przyłącza. Jak mi nie dadzą prądu i wody, to ich oflaguję i spalę A tak ogólnie to u mnie dobrze, wszyscy zdrowi I nie chciało mi sie wstać dziś do pracy ("pracy" - pomagam rodzicom w ich firmie, ale to też coś, bezrobotna nie jestem No i młyn się zaczął - a nasz sezon, bo mamy znicze, lampiony itp.). No ale się zebrałam, bo nie miałam innego wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.10.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 a ja jadę zaraz do hurtowni dyskutować o dachówce...zobaczymy co mi powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 06.10.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam w piąteczek. u nas świeci słonko więc dzień zaczął się sympatycznie.Popijam właśnie kawkę i za chwilę trzeba brać się do roboty. A jak Wasze humorki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.10.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam w piąteczek. u nas świeci słonko więc dzień zaczął się sympatycznie. Popijam właśnie kawkę i za chwilę trzeba brać się do roboty. A jak Wasze humorki? A nawet dobrze Taka zadowolona od rana chodzę. Tylko nie wiem z czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 06.10.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 to chyba dlatego, ze byłaś u fryzjera. Co masz na głowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.10.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 albo u męża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts