dorbie 08.10.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Premium, trzymam kciuki za test oczywiscie pozytywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.10.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 pozatym obecnie i tak lekarze każż test moczowy potwierdzic tym z krwi... wiec po co placic dwa razy Mam pewność, ze ten z apteki nie da mi 100% odpowiedzi Zobaczymy. Chciałabym bardzo Premium, trzymam kciuki za test oczywiscie pozytywny Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 08.10.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Cześc dziwewczyny, Premium rób test z moczu też jest wysoko wiarygodny, no chyba ,że masz duże zaburzenia -zawsze miesiaczkowe to czekaj.Gratulacje fajnie byc w ciąży.Jutro zdam relacje z budowy-robi się więźba. Byłam w Tunezji- ciepełko straszne, a tu umieram z zimna.Grzeję się żelazkiem-szara rzeczywistoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.10.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Cześc dziwewczyny, Premium rób test z moczu też jest wysoko wiarygodny, no chyba ,że masz duże zaburzenia -zawsze miesiaczkowe to czekaj. Gratulacje fajnie by w ciąży. No właśnie ja "chodzę" jak w zegarku, a teraz mam jakieś komplikacje. I nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 08.10.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Cholerk a chciałam zmieni post i się spóźniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.10.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Cholerk a chciałam zmieni post i się spóźniłam. No proszę proszę, Tunezja... Nawet nie wspominaj przy tej polskiej jesieni A fajnie było? Zdjęcia są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 08.10.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Wybieram teraz płytke klinkierową na kominy, chodzę z kawałkiem dachówki w torebce i myślę nad wyglądem domku. Znalazłam taką realizację domu i zastanawiam się nad takim zestawieniem kolorów. Dachówka będzie właśnie mniej więcej w takim kolorze. Okna bym dała ciemny brąz i cokół z takiego klinkieru jak kominy, rynny też ciemny brąz, elewacja jasno kremowa lub biel. Podoba wam się? http://www.dom-jednorodzinny.pl/files/products/212_080r4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.10.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Super, ale elewacje bym dala krem, biala mi sie nie podoba bo jakos robi sie szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 08.10.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 A może taki kolorek http://www.domywstylu.pl/projects/realizacje/perelka_r2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.10.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 tu ciemniejszy dach, moze ciut jasniejsza elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.10.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 A może taki kolorek http://www.domywstylu.pl/projects/realizacje/perelka_r2.jpg Ta elewacja jest ładniejsza. Tzn mi się bardziej podoba, bo ja nie lubię białych domów My też myślimy o kremowej elewacji, ale do brązowego dachu. e.kala, a czy wiesz ile kosztuje klinkierowy komin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.10.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ohoooo... Właśnie zajechało trzech panów dachowców. Wreszcie będziemy mieć dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 09.10.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 pozatym obecnie i tak lekarze każż test moczowy potwierdzic tym z krwi... wiec po co placic dwa razy U mnie nie kazał potwierdzać testem z krwi, tylko mnie badał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 09.10.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Hej Odebrałam w sobotę projekt po adaptacji i plan zagospodarowania działki czekam jeszcze na decyzję o wyłączeniu gruntów z produkcji rolnej (czy jakoś tak) i wtedy pędzę do z makulaturą do starostwa Mam nadzieję, że mam wszystko i już nic więcej nie będą ode mnie chciali tylko dadzą grzecznie pozwolenie A na tej mapce domek na dziełce wydaje się taki malutki, ze go prawie nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 09.10.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 A może taki kolorek http://www.domywstylu.pl/projects/realizacje/perelka_r2.jpg Ta elewacja jest ładniejsza. Tzn mi się bardziej podoba, bo ja nie lubię białych domów My też myślimy o kremowej elewacji, ale do brązowego dachu. e.kala, a czy wiesz ile kosztuje klinkierowy komin? Ja tez głosuje na ten kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 09.10.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Premium te testy teraz maja już 99,9 pewność juz 3 dni po spodziewanej miesiączce, więc spokojnie możesz sobie taki zafundować,, a 13 zł to nie majątek zwłaszcza przy wydatkach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 09.10.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Cześć dziewczyny.Nie było mnie przez weekend i prosze jakie zmiany. Czyżby Premiummmm była w ciąży????? Ale fajnie. Ale moze najpierw poczekajmy na wyniki testu o ile zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.10.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 czekamy, czekamy na test....i trzymamy kciuki za jego pozytywny wynik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.10.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ohoooo... Właśnie zajechało trzech panów dachowców. Wreszcie będziemy mieć dach W końcu sie doczekalas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.10.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Hej Odebrałam w sobotę projekt po adaptacji i plan zagospodarowania działki czekam jeszcze na decyzję o wyłączeniu gruntów z produkcji rolnej (czy jakoś tak) i wtedy pędzę do z makulaturą do starostwa Mam nadzieję, że mam wszystko i już nic więcej nie będą ode mnie chciali tylko dadzą grzecznie pozwolenie A na tej mapce domek na dziełce wydaje się taki malutki, ze go prawie nie widać Super A moze masz taką duzą działke I na rysunkach wszystko jest jakies pomniejszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts