Zazdrośnica 09.10.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Komarku szukam do 60 zł/m, kierunek w sumie obojetny aby do 15-20 km do P-na bo tu pracuję i tu się dziecko uczy itp., myslałm tez o działkach wzdłuż kolei , Wola Dobieska, Krępa, nawet Sułkowice, wdziałam tam wspaniałe działki i domy, a im dalej od Utsanowa tym taniej, w Uwielinach też można diostać w miare tanio jeszcze ale czy tam czasem Autostrady nie bedzie w strone Prażmowa jakbyś coś miała to byłabym wdzieczna za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.10.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Może uda mi się wyrwać z pracy ok 17, więc powinnam wieczorem wiedzieć, jakie moje dalsze losy :) Tematu nie zmieniam, tylko w temacie budowlanym jesteśmy No i mam już rynny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 09.10.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Może powiecie mi jakie są u Was ceny za przykrecanie płyt GK, szpachlowanie, cekolowanie i malowanie? w ZALEZNOSCI OD REGIONU I LUDZIA WYKONUJACEGO OD 25zł/m2. Np. u tego samego czlowieka razem z ocieplanie dachu 20 cm welna i to co piszesz to 40zł ma- w tym wypadku nie interesuje mnie ile warstw farby bedzie kladl. od 25 za wszystko razem co wymieniłam, czy za każadą robote z osobna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 09.10.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ja myślałam, ze to proste wybrać projekt domu ale tyle tego, że nie wiem od czego zaczać ;( pomocy może najpierw poczekać aż znajdę działkę, potrzebuję taki projekt domu do 100 użytkowej, koniecznie z przyklejonym garażem, bez żadnych balkonów ale z tarasem na ogród i koniecznie z małym pomieszczeniem na gabinet tj 3 pokoje +1 bez udziwnień dachowych, pomóżcie gdzie szukałyście projektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 09.10.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ja myślałam, ze to proste wybrać projekt domu ale tyle tego, że nie wiem od czego zaczać ;( pomocy może najpierw poczekać aż znajdę działkę, potrzebuję taki projekt domu do 100 użytkowej, koniecznie z przyklejonym garażem, bez żadnych balkonów ale z tarasem na ogród i koniecznie z małym pomieszczeniem na gabinet tj 3 pokoje +1 bez udziwnień dachowych, pomóżcie gdzie szukałyście projektów Ja co działka to miałam inny projekt. Więc chyba lepiej mieć tą działkę a potem szukać projektu. Jest ich mnóstwo i na pewno znajdziesz coś dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 09.10.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Zazdrośnica wejdź na stronę http://www.projekty.domów.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 09.10.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 już nie mówię o muratorze no i www. mtmstyl.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.10.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Może powiecie mi jakie są u Was ceny za przykrecanie płyt GK, szpachlowanie, cekolowanie i malowanie? w ZALEZNOSCI OD REGIONU I LUDZIA WYKONUJACEGO OD 25zł/m2. Np. u tego samego czlowieka razem z ocieplanie dachu 20 cm welna i to co piszesz to 40zł ma- w tym wypadku nie interesuje mnie ile warstw farby bedzie kladl. od 25 za wszystko razem co wymieniłam, czy za każadą robote z osobna? Samo to co wymienilas stelaz, plyty, szpachlowanie, malowanie to ok. 25 zł/m2 - cena za sufit podwieszany. Razem z izilacją dachu to wolaja juz 40 zł. Ale jakies pol roku temu znalazlam goscia, ktory za ocieplenie i plyty bral 30 zł... No, ale w Poznaniu sa koszmarne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.10.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 To ja też się pochwalę Powierzchnia zabudowy jakieś 130m, a działka 2000. Fajowy teren do koszenia:) Mój mąż to wprost uwielbia Ja mam tylko 1000 metrów działki, a dom bardzo rozłożysty. Jednak w tej okolicy działka kosztuje teraz 110/ metr i nie stac byłoby mnie na kupno dwóch, bo to już ogromny koszt (jak dla nas bynajmniej ) A i tyle tych metrów tez styknie Wazne, ze u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 09.10.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 My chcieliśmy tak właśnie zrobić, ale murarz powiedział nam, że to nienajlepsze rozwiązanie. Gdy dowiedzielismy się ile faktycznie prawdziwy klinkierowy komin kosztuje, podziękowaliśmy uprzejmie Przeczytaj kawałek artykułu z gazety budowlanej, gdzie opisują przyczyny przeciekania kominów. Najczęściej winny jest sam inwestor. Komin wy- kończony klinkierem wygląda ładnie i łatwo się czyści. Inwestor budujący z kalkulatorem w rę- ku szybko dochodzi do wniosku, że taniej i szy- bciej będzie zbudować komin od razu z klinkieru niż dopiero później oklejać go płytkami. I tu tkwi błąd. Do budowy bardzo często wykorzystuje się klinkierową cegłę dziurawkę. Żeby ładnie wyglądała, muruje się ją na płytkie spoiny, do- datkowo nie zawsze zabezpieczając zaprawą ostatnią warstwę. Woda w takich warunkach bez przeszkód dostaje się do wnętrza cegieł. Bywa, że w warunkach zimowych zamarzając rozsadza cegły i komin zaczyna pękać. _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.10.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Uwaga! Wynik testu zaskoczył mnie pozytywnie........... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Uwaga! Wynik testu zaskoczył mnie pozytywnie........... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! HUUUUUURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratulki oczywiscie i duzo zdrowka i wszystkiego naj naj i napisz o tym na RW , bo sama im powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 09.10.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Uwaga! Wynik testu zaskoczył mnie pozytywnie........... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 09.10.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Uwaga! Wynik testu zaskoczył mnie pozytywnie........... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Bardzo gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.10.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Dziękuję Wam bardzo Mam metlik w głowie i dziwnie się czuję z tym wszystkim... frosh - już napisałaś na rw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Dziękuję Wam bardzo Mam metlik w głowie i dziwnie się czuję z tym wszystkim... frosh - już napisałaś na rw? jeeeszcze nie , ale dlugo nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.10.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Dziękuję Wam bardzo Mam metlik w głowie i dziwnie się czuję z tym wszystkim... frosh - już napisałaś na rw? jeeeszcze nie , ale dlugo nie wytrzymam No dobra, idę do Was. Chodź, będziesz mnie za rękę trzymać, taka jestem zestresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.10.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 zapraszam serdecznie jestem przy tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.10.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 O rany dziewczyny.Zaraz zemdleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 09.10.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Premium gratuluję!Nowy dom, nowy potomek. Ale fajowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts