sylvia1 09.10.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Uwaga! Wynik testu zaskoczył mnie pozytywnie........... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! GRATULUJę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.10.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Sylwuś, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.10.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Premium, gratuluje z całego serca Boże, jakie zmiany się szykuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.10.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Uwaga! Wynik testu zaskoczył mnie pozytywnie........... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Super!!! Gratulacje wielkie I pozdrowienia dla fasolki! Fajnie tak zaczynac kolejny etapw zyciu od dwoch wielkich wyzwan - budowa i malenstwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Uwaga! Wynik testu zaskoczył mnie pozytywnie........... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Gratulacje!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 09.10.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 I ja się dołączam do życzeń, to wspaniałe, że dziecko bedzie miało możliwość rosnąć od urodzenia w domku, ale radość Komarku dzięki za namiary, czy wszędzie te projekty są powyżej 1000zł? Tak poczytałam trochę o problemach projektowych i chyba rozsądniej będzie zacząć od działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 09.10.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 PREMIUM GRATULACJE!!! Uważaj na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 09.10.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Co do kominów, to z tymi cholerami nigdy nic nie wiadomo. Na pewno nie robić z klinkieru dziurawego tylko z pełnego.Kolega ma obłożony płytkami i też mu cieknie gdzieś i nie wiadomo gdzie. U mnie w mieszkaniu trzy ekipy dekarzy naprawiały i też dalej zacieka nie wiadomo w którym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 09.10.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Dołączam sie do gratulacji. Dziecko i domek, wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 09.10.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Co do kominów, to z tymi cholerami nigdy nic nie wiadomo. Na pewno nie robić z klinkieru dziurawego tylko z pełnego. Kolega ma obłożony płytkami i też mu cieknie gdzieś i nie wiadomo gdzie. U mnie w mieszkaniu trzy ekipy dekarzy naprawiały i też dalej zacieka nie wiadomo w którym miejscu. Mam nadzieję, że jak jest komin systemowy, otynkowany i z płytka to będzie dobrze, tam chyba nie ma gdzie zaciekać. Chyba, że obróbki wokół komina zostaną źle wykonane. Tak sobie myślę, ile my kobiety musiałysmy sie podszkolić w sprawach budowlanych. Ile tego ślęczenia przed komputerem, mnóstwo pytań, żeby wybudować dobrze ten swój upragniony domek. Jest to trochę chore, że nie można z czystym sumieniem powierzyć budowy domu fachowcom. Musimy się znać, oglądać, mierzyć, a i tak potem może się okazać, że jest coś źle. W tym momencie doceniam to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.10.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Premium, gratulowałam juz na gg, ale co tam to jest taka fajna wiadomośc, że pogratuluję jeszcze raz...Wszystkiego naj, naj...dużo spokoju i dobrych mysli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 10.10.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Premiummm GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nieźle nas przetrzymałaś. Dbaj dziewczyno o siebie i o to ziarenko, które nosisz pod sercem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.10.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Dzięki babeczki kochane za takie "wsparcie" i ogrom troskliwości Nawet nie wiecie jak mi jest miło, gdy przeczytałam wasze posty! Tylko mi niedobrze, fuj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.10.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Dzięki babeczki kochane za takie "wsparcie" i ogrom troskliwości Nawet nie wiecie jak mi jest miło, gdy przeczytałam wasze posty! Tylko mi niedobrze, fuj.... Takie jest wlasnie nasze babskie forum. Kiedy komus cos sie nie uklada, kazda doradzi i pocieszy. A kiedy dzieje sie cos miłego i wspaniałego, cieszymy sie wszystkie Dziewczyny, tak trzymać, a zajdziemy daleko A to fuj za jakis czas na szczescie minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 10.10.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Dzięki babeczki kochane za takie "wsparcie" i ogrom troskliwości Nawet nie wiecie jak mi jest miło, gdy przeczytałam wasze posty! Tylko mi niedobrze, fuj.... GRATULACJE A z tym niedobrze to nie zazrdoszczę, ale po 3 miesiącach przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.10.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Dzięki babeczki kochane za takie "wsparcie" i ogrom troskliwości Nawet nie wiecie jak mi jest miło, gdy przeczytałam wasze posty! Tylko mi niedobrze, fuj.... Takie jest wlasnie nasze babskie forum. Kiedy komus cos sie nie uklada, kazda doradzi i pocieszy. A kiedy dzieje sie cos miłego i wspaniałego, cieszymy sie wszystkie Dziewczyny, tak trzymać, a zajdziemy daleko A to fuj za jakis czas na szczescie minie O właśnie, solidarność jajników rządzi Dzięki babeczki kochane za takie "wsparcie" i ogrom troskliwości Nawet nie wiecie jak mi jest miło, gdy przeczytałam wasze posty! Tylko mi niedobrze, fuj.... GRATULACJE A z tym niedobrze to nie zazrdoszczę, ale po 3 miesiącach przechodzi No cudnie, rozkosznie, raptem 3 miesiace Idę do lekarza, moze nawet dziś. A jak nie potwierdzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.10.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 eee tam...za dużo jest "za", żeby mogło byc inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.10.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 eee tam...za dużo jest "za", żeby mogło byc inaczej... No też tak mi się wydaje. Stwierdziłam, ze albo to ciąża, albo mam schorowane wszystkie układy, począwszy od pokarmowego, skończywszy na nerwowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 10.10.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Idę do lekarza, moze nawet dziś. A jak nie potwierdzi??? Na pewno potwierdzi A tu sobie możesz poczytac różne ciekawe rzeczy http://ginekologia.med.pl/forum/viewforum.php?f=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 10.10.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Premiummm dobrze będzie. Jeszcze tylko zachciewajki niech Cię dorwą i już wiesz jak jest. Ale o ile sobie przypominam miałaś już chęć na jajecznicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts