premiumpremium 10.10.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Premiummm dobrze będzie. Jeszcze tylko zachciewajki niech Cię dorwą i już wiesz jak jest. Ale o ile sobie przypominam miałaś już chęć na jajecznicę? O rany, tak, taką wodnistą, wstrętną, której nigdy w "normalnym" życiu bym nie tknęła A jak zjadłam, to myślałam, że wszystko z siebie "wyrzucę" :) O matko, w co ja się wpakowałam kolia - dziękuję za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 10.10.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Poprostu bedziesz mamusią!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.10.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Poprostu bedziesz mamusią!!!!!!!!!!! Dobra, to idę coś zjeść w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.10.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 tak, tak...w "normalnym" życiu...teraz wszystko się zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 10.10.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Jak pięknie jest na dworze, cieplutko, słonko świeci a człowiek musi siedzieć w pracy w zimnych pokojach. Byle do 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 10.10.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Mam ten sam bool a już w ogóle panikuję, że dla mnie działek nie starczy i nie mogę spać w nocy tak bardzo juz mam dosyć wynajmowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 10.10.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Mam ten sam bool a już w ogóle panikuję, że dla mnie działek nie starczy i nie mogę spać w nocy tak bardzo juz mam dosyć wynajmowania Kobieto nie narzekaj tylko wsiadaj w auto i jedź w teren. Rozglądaj się za tabliczkami z informacja o działce i od razu dzwoń. Ja zjeździłam dogłębnie okolice Piaseczna, pytając ludzi, nachodząc sołtysów itd. Działek jest dużo tylko jak zawsze rozchodzi się o cenę. Ale jak to powiedizała mi koleżanka jest gdzieś miejsce dla Ciebie tylko trzeba je znaleźć. I szukałam. 3 działki mi sprzed nosa sprzątnęli. Takze zycze wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 10.10.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Zazdroścnica a szukałaś w okolicach Góry Kalwarii? Tam są tańsze a tereny piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.10.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Cha-u-pkę mi robią http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/5097074_348.ts1160486849109.jpg FRONT DOMU, JESZCZE DASZEK NAD WEJŚCIEM http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/5097085_348.ts1160486865694.jpg KAWAŁEK ŁAZIENKI Z OKNEM (WRESZCIE JEST WIDNO!) http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/5097079_348.ts1160486856891.jpg MÓJ SPASIONY INDYWIDUALISTA WYGRZEWAJĄCY SIĘ PO OBIEDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 10.10.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 I widzisz jak pięknie się wszystko układa. Byle do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 10.10.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 A ja jestem cała w nerwach bo moje dziecko dziś siedzi dłużej w przedszkolu. Wczoraj babcia się poskrżyła, ze był niegrzeczny a Ona Go odbiera wcześniej z przedszkola. Więc dziś mamusia Go odbierze z dużym opóźnieniem. Ile się natłumaczyłam mojemu 4-latkowi, że już jest dużym chłopcem i wiele spraw rozumie. Może dzięki temu dłuzszemu pobytowi w przedszkolu zrozumie, że trzeba być grzecznym.A ja chyba przezywam to bardziej niż On. Zobaczymy jaka będzie reakcja jak przyjadę po Niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 10.10.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 myślałam też o Górze Kalwarii i tam mieszka większość mojej rodzinki, z tym że nie mam jeszcze auta :/ chcę wszystko skredytowac od razu, bo tak można a do 10 tys na auto się nie opłaca brać pożyczki konsumpcyjnej, a jeszcze z GK mam związane nie najlepsze wspomnienia, więc jedno z drugim, ech, pomyśle jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.10.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 A ja jestem cała w nerwach bo moje dziecko dziś siedzi dłużej w przedszkolu. Wczoraj babcia się poskrżyła, ze był niegrzeczny a Ona Go odbiera wcześniej z przedszkola. Więc dziś mamusia Go odbierze z dużym opóźnieniem. Ile się natłumaczyłam mojemu 4-latkowi, że już jest dużym chłopcem i wiele spraw rozumie. Może dzięki temu dłuzszemu pobytowi w przedszkolu zrozumie, że trzeba być grzecznym. A ja chyba przezywam to bardziej niż On. Zobaczymy jaka będzie reakcja jak przyjadę po Niego. Wydaje mi sie, ze jesli lubi chodzic do przedszkola, to nie bedzie to zbyt duza karą, ze dłużej tam pobędzie Chyba, ze chodzi tam z musu i to bardzo widać napisz jak było w rzeczywistosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 10.10.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Jeżeli chodzi o przedszkole to moje dziecko (6 lat) uwielbia je i tylko czasami jest problem z porannym wstawaniem. A teraz część budowlana Nie wiem co robić, w projekcie miałam otwartą kuchnię, w czasie budowy kazałam zbudować ścianę, a teraz zachciało mi się znowu otwartej kuchni. I tak myślę, rozwalać tą ścianę czy nie. Obie wersje mają swoje plusy, otwarta kuchnia to przestrzeń, a zamknięta to spokój w salonie i brak odgłosów i zapachów. Jakie wy macie poglądy na ten temat? Bo ja teraz jestem zdecydowana na rozwalanie ściany (murarze się ucieszą ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 10.10.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 szkoda rozwalać ale cóż, ja np. chciałabym zamieszkać z poddaszem użytkowym tj. na górze sypialnie a na dole kuchnia otwarta na salonik w formie barku, a zapachy z kuchni są najwspanialsze na świecie, szczególnie jak się gotuje rosół a poza tym są okapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 10.10.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Ja osobiście jestem zwolenniczką zamkniętych kuchni. Pewnie, zapach gotowanego rosołu jest piękny, za to kapusta czy cebula już mniej przyjemnie pachnie. A w razie niezapowiedzianej wizyty wystarczy zamknąć drzwi i nikt nie będzie oglądał brudnego garnka od mycia którego mnie oderwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.10.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Ja też chciałam mieć kuchnię otwartą, ale stanęło na tym, że jest łuk z kuchni do salonu (tak jak w domu Kubolotka). Sprawia wrażenie pół-otwartej, pół-zamkniętej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.10.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Jeżeli chodzi o przedszkole to moje dziecko (6 lat) uwielbia je i tylko czasami jest problem z porannym wstawaniem. A teraz część budowlana Nie wiem co robić, w projekcie miałam otwartą kuchnię, w czasie budowy kazałam zbudować ścianę, a teraz zachciało mi się znowu otwartej kuchni. I tak myślę, rozwalać tą ścianę czy nie. Obie wersje mają swoje plusy, otwarta kuchnia to przestrzeń, a zamknięta to spokój w salonie i brak odgłosów i zapachów. Jakie wy macie poglądy na ten temat? Bo ja teraz jestem zdecydowana na rozwalanie ściany (murarze się ucieszą ). Moje dziecko tez ma 6 lat i siedzi w przedszkolu najczesciej do 16.30-17.00 niestety A ja wole przestrzen i nie chce miec zamknietej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.10.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Mam zagwostke. Jeszcze niedawno bylam zdecydowana na projekt "dom w groszku " Archonu ale zmiana planow mojego meza co do garazu ze ma byc jednak przy domu spowodowala ze zaczelismy szukac innego projektu i teraz to juz nie wiem co chce. Jakbyscie wybrali: kuchnie z przodu domu okna przy wejsciu to bedzie od poludnia jak w tym domku http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m4107a2c6e180b czy przy wejsciu okna do salonu a kuchnia otwarta na salon z tylu domu to bedzie od wschodu? http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m44ace79a8887c Ten pierwszy domek podoba mi sie bardziej z zewnatrz i to ustawienie dachu mi odpowiada, za to wydaje mi sie lepsze wnetrze tego domu w rododendronach 3 ale nie chcialam miec takiego wejscia i usatwienia dachu. Nie wiem czy ta kuchnia od poludnia to wielki blad. Pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.10.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Premium GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! Sama byłam w tym stanie dwa razy i .... marzy mi się trzeci. Dzieciaki są cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts