Renatka 10.10.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Dorbie jeden i drugi projekt ma dobre i złe strony. Ale jeśli nie musisz wybierać z Archonu, a rozważasz jeszcze różne projekty z wejsciem od południa zapozanaj się z tym: http://www.mtmstyl.pl/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/mazurek_2/default.asp?id=100&ver=CE Może akurat znajdziesz w nim coś dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.10.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 no to ja też napisze ....mój krasnal chodzi do żłobka, a kuchnia tylko i wyłącznie otwarta - moje odwieczne marzenie. Naczynia? Będzie zmywarka więc zaraz po zjedzeniu będę tam wkładane. Zapachy? Jeśli smaży się cebulę czy gotuje kapustę to i drzwi nie pomogą... Przynajmniej w tej chwili tak myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 11.10.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Cześć dziewczyny. Wyobraźcie sobie, ze moje dizecko wcale się nie przejęło tym, ze został dłuzej w przedszkolu. Ja oczywiscie przewrażliwiona myślałam niewiadomo co. A tu dziecko uśmiechnięte wyszło z sali i powiedziało, że może siedzieć w przedszkolu. Dziś już Mały zmienił zdanie i powiedział żeby Babcia po Niego przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.10.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 no i jaki odważny chłopak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 11.10.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ja jestem za otwartą kuchnią, zawsze taką chciałam mieć i teraz będę miała mam nadzieję, że mi sie nie znudzi, ale jakby co to zawsze mogę postawic ściankę i bedzie zamknięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.10.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Cześć dziewczyny! Jak dziś żyjecie? Jak tam Wasze plany, domki, cegły, dachy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 11.10.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 U mnie robią ocieplenie na zewnątrz, a mąż w środku - ma ambicje zrobić to sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.10.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 może mi podpowiecie, bo w doświadczeniach nie ma chętnych, czym izolowałyście fundamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 11.10.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Nie odzywam sie zbyt czesto, ale przy takich wiesciach trzeba Premium gratuluje ogromnie Tez jestem w ciazy. To juz 14 tydzien, ale ja jestem z tych szczesciar, co nie mialy zadnych dolegliwosci Wrcajac do tematow budowlanych, to pomalu konczymy stan surowy otwarty. W nastepnym tygodniu ma przyjechac drewno na wiezbe. A na poczatku listopada zaczna nam robic dach. Nietstety wyglada na to, ze przejechalismy sie troszke na naszych wyliczeniach. I obawiam sie, ze nie zrobimy wszystkiego, przed przeprowadzka. Kredytu juz nam nie powieksza No coz jakos trzeba bedzie sobie poradzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 11.10.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 może mi podpowiecie, bo w doświadczeniach nie ma chętnych, czym izolowałyście fundamenty? Dysperbitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 11.10.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 A skoro ujawniają się kolejne ciężarne, to może wiecie czy już zwiększyli urlop macierzyński o 2 tygodnie czy jeszcze nie? wiem, że na dniach miało byc głosowanie w sejmie, ale nie wiem czy już było czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 11.10.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 może mi podpowiecie, bo w doświadczeniach nie ma chętnych, czym izolowałyście fundamenty? Dysperbit DN (nie zauważyłam, żeby się łuszczył), na to styropian, siatka na klej i folia kubełkowa. Uważam, że jest to solidna izolacja pionowa. Oczywiście wykonana też izolacja pozioma na ławach i ścianach fundamentowych w sposób tradycyjny 2 x papa na lepiku. Też mi się wydaje, że to porządna izolacja i nie ma co wydziwiać. Sposobów jest dużo, ja zaufałam wykonawcy i jak zobaczyłam tą izolację to uważam, że będzie dobrze. Zamiast Dysperbitu mozna wziąć inne "czarnidło", które jeszcze lepiej izoluje, ale nazwy nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.10.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 u rodziców dysperbit się łuszczył i mąż wymysla teraz jakieś folie, które mają kosztowac ponad tysiąc złotych i są na zamówienie....jeńki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.10.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Nie odzywam sie zbyt czesto, ale przy takich wiesciach trzeba Premium gratuluje ogromnie Tez jestem w ciazy. To juz 14 tydzien, ale ja jestem z tych szczesciar, co nie mialy zadnych dolegliwosci Bardzo śmieszne Ja jutro idę do lekarza, zeby dowiedzieć się w którym momencie jest nasz juzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.10.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Premium, a jak będzie dziewczynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 11.10.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Premium, a jak będzie dziewczynka? to bedzie juzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 11.10.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 A skoro ujawniają się kolejne ciężarne, to może wiecie czy już zwiększyli urlop macierzyński o 2 tygodnie czy jeszcze nie? wiem, że na dniach miało byc głosowanie w sejmie, ale nie wiem czy już było czy nie? z tego, co wiem to jeszcze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 11.10.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 u rodziców dysperbit się łuszczył i mąż wymysla teraz jakieś folie, które mają kosztowac ponad tysiąc złotych i są na zamówienie....jeńki... A czy macie jakieś niekorzystne warunki gruntowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 11.10.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Nie odzywam sie zbyt czesto, ale przy takich wiesciach trzeba Premium gratuluje ogromnie Tez jestem w ciazy. To juz 14 tydzien, ale ja jestem z tych szczesciar, co nie mialy zadnych dolegliwosci Bardzo śmieszne Ja jutro idę do lekarza, zeby dowiedzieć się w którym momencie jest nasz juzek Podobno herbata imbirowa pomaga na nudności, ale jak dla mnie to było takie paskudztwo, że pomimo przyrośnięcia do podłogi w łazience i bliskich kontaktów z białą muszlą nie byłam w stanie tego przełknąć, ale niektórym smakuje więc może spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.10.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 E.kala, mamy piasek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts