Zazdrośnica 12.10.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Dorbie to są właśnie te projekty co mi się podobają, ma ktoś dom z tej pracowni ? http://www.domnahoryzoncie.pl a co do Twoich pytań gdzieś mi na muratorze mignęły te warunki, od sąsiada, drogi itp, może jutro sobie przypomne gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.10.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Tadaaaam! Dziś się dowiedziałam, że juzek ma 6 tygodni i będzie Bliźniakiem, tak jak Jego tata i dziadek (a mój tato) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 12.10.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Miło mi, że pierwsza widzę to wspaniałą nowinę, potwierdzoną już na gotowca, czyli Józeczku czekamy na Ciebie duuuużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.10.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Miło mi, że pierwsza widzę to wspaniałą nowinę, potwierdzoną już na gotowca, czyli Józeczku czekamy na Ciebie duuuużo zdrówka Oj na gotowca Aż się popłakałam u lekarza Jutro idę pokazać juzkowi, który pokój będzie Jego A teraz idę spać, bo jestem zmęczona po dniu pełnym wrażeń. Dobranoc Forumowiczki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.10.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Premium...brak mi słów...tyle radości naraz. Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.10.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Prosze dzis trzymac za mnie kciuki, jestem taka od rana zdenerwowana, ze nie moge zebrac mysli. Jeszcze ten 13ty w piatek. Ostatnie dokumenty do kredytu, podpisanie umowy kredytowej i pedem trzeba to zawiesc do notariusza i to wszystko w przeciagu 1,5godziny przez zakorkowany rozkopany Gdansk. Jak zdazymy to wtedy podpisanie aktu notarialnego zakupu działki rano w poniedzialek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 13.10.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Będzie dobrze nie taki piątek 13 straszny jak go maluja Oczywiście trzymam kciuki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 13.10.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Premium PODWÓJNE GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.10.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Dorbie, trzymaj się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.10.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 UWAGA! Idzie Premium ze sprostowaniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.10.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Hej, i ja do was dolacze , tez kobitka (wbrew nickowi ) budujaca, a do tego nawet kobitka podwojna (do grudnia) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.10.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Prosze dzis trzymac za mnie kciuki, jestem taka od rana zdenerwowana, ze nie moge zebrac mysli. Jeszcze ten 13ty w piatek. Ostatnie dokumenty do kredytu, podpisanie umowy kredytowej i pedem trzeba to zawiesc do notariusza i to wszystko w przeciagu 1,5godziny przez zakorkowany rozkopany Gdansk. Jak zdazymy to wtedy podpisanie aktu notarialnego zakupu działki rano w poniedzialek. My trzymamy! Ja swoje, juzek swoje Sprostowanie - juzek jest jeden, będzie spod znaku Bliźniąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.10.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Tadaaaam! Dziś się dowiedziałam, że juzek ma 6 tygodni i będzie Bliźniakiem, tak jak Jego tata i dziadek (a mój tato) :) Wielkie Gratulacje!!!!! Ha, ha, a mowilam ci na RW ze tego roku ciaza opanowala chyba polowe kobitek Uwazajcie, to jest epidemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.10.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Tadaaaam! Dziś się dowiedziałam, że juzek ma 6 tygodni i będzie Bliźniakiem, tak jak Jego tata i dziadek (a mój tato) :) Wielkie Gratulacje!!!!! Ha, ha, a mowilam ci na RW ze tego roku ciaza opanowala chyba polowe kobitek Uwazajcie, to jest epidemia No tak, nawet pomysł był, żeby te ciążówki założyły swój osobny klub budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.10.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Tadaaaam! Dziś się dowiedziałam, że juzek ma 6 tygodni i będzie Bliźniakiem, tak jak Jego tata i dziadek (a mój tato) :) Wielkie Gratulacje!!!!! Ha, ha, a mowilam ci na RW ze tego roku ciaza opanowala chyba polowe kobitek Uwazajcie, to jest epidemia No tak, nawet pomysł był, żeby te ciążówki założyły swój osobny klub budujących watek juz chybataki kiedys byl tylko zagubil sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.10.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Prosze dzis trzymac za mnie kciuki, jestem taka od rana zdenerwowana, ze nie moge zebrac mysli. Jeszcze ten 13ty w piatek. Ostatnie dokumenty do kredytu, podpisanie umowy kredytowej i pedem trzeba to zawiesc do notariusza i to wszystko w przeciagu 1,5godziny przez zakorkowany rozkopany Gdansk. Jak zdazymy to wtedy podpisanie aktu notarialnego zakupu działki rano w poniedzialek. Kciuki zacisniete, napewno bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 13.10.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Witam dziewczyny,to ja się zapisuję się do klubu, mąż powiedział: na forum znajdzie się miejsce na twoje płacze: nie umiem, nie rozumiem. I całe szczęście znalazłam. Dzisiaj leżę z anginą i kartką co mam w necie znaleść: silka, architekt adaptor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.10.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Witam dziewczyny, to ja się zapisuję się do klubu, mąż powiedział: na forum znajdzie się miejsce na twoje płacze: nie umiem, nie rozumiem. I całe szczęście znalazłam. Dzisiaj leżę z anginą i kartką co mam w necie znaleść: silka, architekt adaptor. Witaj:) Bardzo dobrze Ci mąz doradzil Forum na szczescie jest nie tylko po to aby popłakać, ale i by się pośmiać A gdzie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.10.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 tosinek, już wiem gdzie budujecie, doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 13.10.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Wola Grzybowska,Wesoła, 100 metrów dalej kończy się stolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts