monidare 10.11.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 witam, ile placiliscie lub powinno zaplacic za polozenie podlogi na strychu. dla jasnosci jest poddasze uzytkowe, nad nim strych. mam deski po szalunka. mysle sobie, po co to palic, oczyszcic i zbic na jetkach i bedzie podloga strychu. ile za taka robote? jak to rozliczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monidare 11.11.2005 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 czy znajdzie sie choc jedna opinia, ktora pozwoli mi na wycene tej pracy . chodzi o okolo 70 m2 do przykrycia. deski nalezy oczyscic (sa z szalunkow), powyciagac gwozdzie, przybic "z glowa". czy 500 pln to rozsadna zaplata?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 13.11.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Ode mnie chcieli po 10 zł/m2 ale za samo ułożenie. Ale robię sam - jest trochę dłubaniny i schodzi się czasu, ale jaka przyjemność jak za jednym zamachem robisz i "strop" i "podłogę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarL 15.11.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 czy znajdzie sie choc jedna opinia, ktora pozwoli mi na wycene tej pracy . chodzi o okolo 70 m2 do przykrycia. deski nalezy oczyscic (sa z szalunkow), powyciagac gwozdzie, przybic "z glowa". czy 500 pln to rozsadna zaplata?? U mnie kiedyś gdzieś z 90 m2 ściągał gość deski z szalunku stropowego, czyścił je i wyciągał gwoździe. Chyba 4 dni robił wziął 200 zł bo tak się wcześniej umówiliśmy, ale chyba nie uznał tego za dobry interes. Przybijanie w stosunku do tego to małe piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 17.11.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ja płaciłam 10 zł za m2 - ale to było ułożenie płyt OSB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 20.11.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Ja zapłaciłem 300 zł za robocizne , podłoga z płyty. Metrów będzie 40-50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts