tjord 11.11.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 witam! jak w temacie.musze zabudowac wnęke. podloge mam w kolorze wenge.sciany narazie "biale-niepomalowane"jeszcze.jaki kolor szafy dobrac zeby to pasowalo ? czy rowniez wenge ? czy raczej szklane mleczne z aluminiowymi profilami ? dziekuje za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.11.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Trudno coś doradzić, bo nie wiemy gdzie ta szafa - przedpokój czy sypialnia? Nie wiemy tez jakie będą drzwi wewnętrzne, jakie sa okna i w ogóle jaki masz wystrój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tjord 11.11.2005 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 okna biale PCV. sciany - narazie biale.drzwi nie mam futryna wenge. podloga wenge na calosci. jest to sypialnia szafa na jednej calej scianie w zabudowie do sufity pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.11.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Metalowe profile do szkla satynowego i wenge beda okrejos. Mozesz tez zrobic profile do szkla wenge, tak samo jak mozesz zrobic biala szafe z ramka 5 cm z wenge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 17.11.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ja widziałam wenge zstawiany z ciepłym beżem, no.. takim niby cielistym kolorem - jasnym. Wygląda pieknie. Mozesz spojrzeć na kolekcje płytek ceramicznych w tym kolorze, może to cie zainspiruje... Np.:http://img308.imageshack.us/img308/4079/lazcersanitwengaduza4xi.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 17.11.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 http://img308.imageshack.us/img308/4491/tajga1xd3ld.jpg Może nie całkiem o to Ci chodzi, ale tak mi się skojarzyło a może Ci się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 18.11.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Do podłogi wenge dałabym zabudowę też w tym kolorze ew. nieco jaśniejszym. Jasne, ciepłe sciany/ może jakieś dwa odcienie/ będą przeciwwagą dla tych ciemnych płaszczyzn. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts