witastwosz1 24.06.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Przyjmij, że mam dom o którym pisałem. Ile bedzie mnie kosztować to co proponujesz? Dowiem się czy nie? Bo inaczej ta gadka to takie macanie na ślepo. instalacja która ja proponuje razem z pompą to 12 tys . z montażem . zamówienia przyjmuję nie tak jak niektórzy opowiadacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witastwosz1 24.06.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 chciałbyś zostać instalatorem ? bardzo się cieszę , w najbliższym czasie będą realizowane szkolenia . więc nie omieszkam poinformować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herakles 24.06.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 To napisz jeszcze szczegóły tej instalacji i poprosimy o ofertę oficjalną bo kolega jest właśnie na tym etapie. chciałbyś zostać instalatorem ? bardzo się cieszę , w najbliższym czasie będą realizowane szkolenia . więc nie omieszkam poinformować . To trzeba być instalatorem, żeby znać szczegóły instalacji? To co klient u was nie wie co kupuje? Czyli kupuje kota w worku? Jak dla mnie to oszuści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 24.06.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 chciałbyś zostać instalatorem ? bardzo się cieszę , w najbliższym czasie będą realizowane szkolenia . więc nie omieszkam poinformować . Szkolenia... z zanurzania rurki w goownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witastwosz1 24.06.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Szkolenia... z zanurzania rurki w goownie masz racje żeby z gówna zrobić kasę trzeba się wyszkolić , lecz tobie to nie grozi ani szkolenie ani kasa . A instalatorem żeby zostać to trzeba mieć podstawy lub inteligencję więc znowu porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herakles 24.06.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Szkolenia... z zanurzania rurki w goownie Tia, się nawalą i będą w szambie pływać. Już ja znam takie "szkolenia". - tania pompa ciepła powietrzna może być napędzana z kolektora membranowego i temperatura zasilania nie spada poniżej 4 st C COP 4 i nie ma wentylatorów do parownika który zamarza i potrzebuje grzałek zobacz na stron uni-heat .com przypominam, kto co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witastwosz1 24.06.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Tia, się nawalą i będą w szambie pływać. Już ja znam takie "szkolenia". przypominam, kto co i jak. a coś się nie zgadza ?? bo nie widzę związku, znowu jakieś skróty myślowe ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 24.06.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 chciałbyś zostać instalatorem ? bardzo się cieszę , w najbliższym czasie będą realizowane szkolenia . więc nie omieszkam poinformować . Ja poproszę o termin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witastwosz1 24.06.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 wszystkie szkolenia będą wykazane na stronie uni-heat .com a realizowane będą przy udziale schematy .pl , glob energia ,nibe - biawarinne firmy w uzgodnieniach , Panie Tomaszu dziękuję za zainteresowanie możemy dla pana zrobić indywidualne szkolenie, więc proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barth3z 24.06.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Panie Tomaszu dziękuję za zainteresowanie możemy dla pana zrobić indywidualne szkolenie, więc proszę o kontakt. Obawiasz się, że TB będzie promował izolowanie zamiast ogrzewania centralnego i Ci wszyscy uczestnicy uciekną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 24.06.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Obawiasz się, że TB będzie promował izolowanie zamiast ogrzewania centralnego i Ci wszyscy uczestnicy uciekną ? albo zacznie instalować jednostki zewnętrzne PC PP w tych szambach - COP wzrośnie do 10, a jak na dno rzuci jeszcze z 5kW kabli to i COP 15 osiągnie, bo w szambie temperatura z dokładnością 0,1st będzie stale utrzymywana Normalnie perpetuum mobile i RoboCop w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witastwosz1 25.06.2014 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 albo zacznie instalować jednostki zewnętrzne PC PP w tych szambach - COP wzrośnie do 10, a jak na dno rzuci jeszcze z 5kW kabli to i COP 15 osiągnie, bo w szambie temperatura z dokładnością 0,1st będzie stale utrzymywana Normalnie perpetuum mobile i RoboCop w jednym nawet gentoonx zaczyna kumać ,tylko z rur w szambie pożytek częściowy bo się oblodzą , a z pompą powietrzną współpracuje jak najbardziej możesz ją naprawić i w czasie poniżej 8 st C będzie brała energię z kolektora. i odmrażać nie trzeba . Perpetum Mobile w jednym:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witastwosz1 25.06.2014 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Nieee... Daj ofertę, kolega kupi i zainstalujesz. kolega musi się skontaktować z autoryzowanym instalatorem ,i zrobi mu projekt ,i wyceni, i zamontuje,i uruchomi,i da gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 25.06.2014 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 instalacja która ja proponuje razem z pompą to 12 tys . z montażem . zamówienia przyjmuję nie tak jak niektórzy opowiadacze. To może wykup sobie płatny profil i będziesz wtedy uczciwym naganiaczem. A co do twojej wiedzy i fachowości to przekonają się te owieczki które cię zatrudnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barth3z 25.06.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 kolega musi się skontaktować z autoryzowanym instalatorem ,i zrobi mu projekt ,i wyceni, i zamontuje,i uruchomi,i da gwarancję. A jednak opowiadacz .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herakles 25.06.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) kolega musi się skontaktować z autoryzowanym instalatorem ,i zrobi mu projekt ,i wyceni, i zamontuje,i uruchomi,i da gwarancję. W mojej życiowej praktyce NIGDY nie zdarzyło mi się, żeby takie podejście gdzie ktoś nie wykłada kawy na ławę tylko zasłania się jakimiś profesjonalnymi wycenami bo nie wiadomo ile kosztuje nie był naciągaczem lub OSZUSTEM. Zawsze cena skacze minimum 5 razy. Ja wam wycenię najprawdopodobniejsza wycena: 200 000 PLN kosztuje sama instalacja kolektora membranowego! i są to cuda na kiju nie warte swojej fizyki i ceny. Za 200 kilo to sam sobie łopatką zakopię DZ. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez herakles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 25.06.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 masz racje żeby z gówna zrobić kasę trzeba się wyszkolić , lecz tobie to nie grozi ani szkolenie ani kasa . A instalatorem żeby zostać to trzeba mieć podstawy lub inteligencję więc znowu porażka. Nawet nie myślałem, żeby się zgłaszać na takowe szkolenie (i pewnie jeszcze za to zapłacić), więc mi nie grozi robienie kasy z gówna przez naciąganie nieświadomych klientów. Porażką to jest Twój marketing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witastwosz1 25.06.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 To może wykup sobie płatny profil i będziesz wtedy uczciwym naganiaczem. A co do twojej wiedzy i fachowości to przekonają się te owieczki które cię zatrudnią sami nie wiecie czego chcecie ,więc może się dogadajcie, najlepsze ceny ma herakles , jak widzicie stara się mocno ,więc oglądalność wzrasta każdy chce zobaczyć szambo za 200 000 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witastwosz1 25.06.2014 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 akumulator ciepła, ciepło utajone, ciepło na potemtaki jest temat ,jeśli zapomnieliście . no więc nie ma lepszego darmowego akumulatora ciepła i chłodu niż zbiornik z wodą ,zasilany gównem, czyli kolektor membranowy spróbujcie liderzy to przebić?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herakles 25.06.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 akumulator ciepła, ciepło utajone, ciepło na potem taki jest temat ,jeśli zapomnieliście . no więc nie ma lepszego darmowego akumulatora ciepła i chłodu niż zbiornik z wodą ,zasilany gównem, czyli kolektor membranowy spróbujcie liderzy to przebić?????????????? MANIPULACJA nie ma NIC ZA DARMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts