Magośka 11.11.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Pytanie jw. Słyszałam, że jest to lepsza wersja szkła, które wymyśliłam sobie jako szybę do jednej z szafek- ma być matowa bez wzorków. Domyślam się, że to też szyba - ale jaka? gdzie kupić i jakie ma właściwości, że jest lepsza? Nie dopytałam rozmówcy i teraz jestem zielenina.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.11.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Czy to jest lepsza wersja szkla hmmm to z jakoscia szkla nie ma nic wspolnego Lacomat, jest to poprostu szklo z jednej strony pomalowane lakierem w tym przypadku dajacy efekt matowanej-satynowanej szyby. A Lacobel, to lakierowanie szyby na kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 17.11.2005 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Dzięki za odpowiedź. Lacomat wg znajomych jest lepszy tam gdzie jest niebezpieczeństwo zostawienia śladów paluchów po obu stronach szyby. W szafce, zwłaszcza łazienkowj to możliwe. Jescze jedno pytanko: czy chociaż cenowo lacomat jest też lepszy? I gdzie tego szukać, bo w takiej zwykłej hurtowni zrobili , że to jieś nie wiadomo co. A z tego co piszesz, to pewnie nie jest to towar trudnodostępny, tylko pasowałoby wiedzieć gdzie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts