awi 22.02.2005 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.02.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 to ten projekt? http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awi 22.02.2005 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 tak , "Gościnny" z Muratora , ale chyba nie dla nas , bo nie ma garażu, sama już nie wiem co wybudujemy tej wiosny...; wybraliśmy już Manuelę -jest naprawdę ładna , ale odstraszyły nas strome schody na poddasze i nadal nie mamy nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.02.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Jeżeli chodzi o Manuelę to jest to domek bardzo tutaj popularny. Na forum znajdziesz zdjęcia, dziennik budowy i wiele informacji o tym domku.Może ktoś poradził sobie również ze schodami? Moze nie warto rezygnować? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awi 23.02.2005 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 tak, wiem przeczytałam już bardzo dużo na jej temat. Własnie na forum znalazłam zdjęcie i opinie na temat tych schodów , mąż się bardzo zraził więc szukamy nadal ... dziękuję za miłe słowa, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 23.02.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 W takim razię życzę Wam owocnych poszukiwań( ja już na szczęście mam to za sobą ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas eF 11.11.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Nie ma na forum nic na temat tego projektu i realizacji. Jeśli ktoś coś słyszał że może ktoś... budował, zbudował i mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts