Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Robina.

andrzejka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 267
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Ha!

Andrzejko, dzieki za interwencję ale... wkradł się mały błąd. Otóż- ja nie zmieniałem nagłówka dziennika, założyłem drugi nie wiedząc, że Ty już to zrobiłaś :D.

Tak więc: swój wywalam, wpisuję link do załozonego przez Ciebie i proszę, jeżeli możesz, zmień nagłówek na taki, który -jak to ujęłaś- "łatwiej pozwala skojarzyć dziennik z osobą".

A więc- prosze sie wpisywać, komentowac, nie żałować mi ostrych słów. Lepiej żebym usłyszał jakies słowa krytyki od Was przed budową niż od siebie samego (albo -nie daj Boże, od żony) w jej trakcie.

Pozdrawiam wszystkich, którzy zdążyli już zajrzec do dziennika i napisać w komentarzach kilka słów.

Robin

Ha!

Tak więc: swój wywalam, wpisuję link do załozonego przez Ciebie i proszę, jeżeli możesz, zmień nagłówek na taki, który -jak to ujęłaś- "łatwiej pozwala skojarzyć dziennik z osobą".

Nagłówek zmieniony 8)

Może tak zostac czy jeszcze coś zmienić :roll: :roll: 8)

I już wszystko jasne 8)

Jak skasujesz swój ostatni post z tych komentarzy http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=59702

to ja skasuję swój 8)

Pozdrówka 8)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 5 months później...
  • 3 months później...

Ja też miejscowa.

Powodzenia Robin2, bo ambitne masz palny. Jak na razie pogoda nam dopisuje i jak widzę ekipa porządna, więc moze sie wyrobisz.

U mnie zaczyna się dach, ale ciągle i wszystko z obsuwą. Dachowcy mieli wejść 12.10 i jeszcze nie zaczeli, a materiały leżą i czekają. Ale czas nas uczy pokory.

O, widzę że pojawiły się nowe wpisy ;)

dzieki za życzenia, rzeczywiście plany ambitne ale mam pewność, że wszystko będzie ok.

Annanatali, gdzie się budujesz? Kiedy zaczęłaś?I czym będziesz kryła dach?

kasjana, podglądaj, z pewnością się zdecydujesz ;)

Świerczu, jeszcze troszkę, będą fotki.

Andrzejka, trzymałem kciuki i się udało- prawda?

Pozdrawiam wszystkich!