andrzejka 12.11.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Gratulacje Nareszcie działka będzie już wydzielona i wasza Trzymam kciuki za szybkie budowanie i powodzenia A teraz- idę swiętować urodziny I jak świętowanie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.11.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 No to Wszystkiego Najlepszego! Podoba mi się takie podejście do sprawy. Ma tak być (dom, znaczy) i tak będzie. Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.11.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Trzymam kciukasy za pomyślnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.11.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 A teraz- idę swiętować urodziny Swoje czy naszej Niepodległości Kochanej Powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.11.2005 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Projekt sympatyczny Widzę że dziennik już nie jest osobisty a twój pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 26.11.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Ha! Andrzejko, dzieki za interwencję ale... wkradł się mały błąd. Otóż- ja nie zmieniałem nagłówka dziennika, założyłem drugi nie wiedząc, że Ty już to zrobiłaś . Tak więc: swój wywalam, wpisuję link do załozonego przez Ciebie i proszę, jeżeli możesz, zmień nagłówek na taki, który -jak to ujęłaś- "łatwiej pozwala skojarzyć dziennik z osobą". A więc- prosze sie wpisywać, komentowac, nie żałować mi ostrych słów. Lepiej żebym usłyszał jakies słowa krytyki od Was przed budową niż od siebie samego (albo -nie daj Boże, od żony) w jej trakcie. Pozdrawiam wszystkich, którzy zdążyli już zajrzec do dziennika i napisać w komentarzach kilka słów. Robin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.11.2005 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Ha! Tak więc: swój wywalam, wpisuję link do załozonego przez Ciebie i proszę, jeżeli możesz, zmień nagłówek na taki, który -jak to ujęłaś- "łatwiej pozwala skojarzyć dziennik z osobą". Nagłówek zmieniony Może tak zostac czy jeszcze coś zmienić I już wszystko jasne Jak skasujesz swój ostatni post z tych komentarzy http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=59702 to ja skasuję swój Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 26.11.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Andrzejka, jestes wielka! Ja nie miałem pojęcia, jak to zrobic. Pozdrawiam!Robin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.12.2005 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 No to gratki, pomału do przodu Nie ma to jak układy Przydają się Ciekawe, co u Andrzejki? Zimowy marazm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.12.2005 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.kartki.bej.pl/kartki/joanna/swieta_4_duza.jpg wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 21.06.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 uuuuuu chyba dawno nikt cię tu nie odwiedzał.... wiec witam! no tak trzeba czekać raz dłużej raz krócej - tak to juz jest. pozdrawiam świercz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 21.06.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 miło mi, że sie w końcu ktos odezwał dzięki, świerczu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.10.2006 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Gratulki Robin, ciesze sie, teraz jak juz prace ruszyły a nie tylko papiery toi inaczej Trzymam kciuki za roboty przygotowawcze Czekam na fotki i pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 18.10.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 ...no fotki muszą być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjana 18.10.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Nie ma to jak podglądać kogoś miejscowego czekam niecierpliwie na fotki, to może sama nabiorę ochoty na budowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 18.10.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 hehe.... ale mi miło, że ktoś tu zagląda! starciłem nadzieję Co do fotek- mam aparat analogowy, więc fotki będą partiami, jak wywołam kolejny film. Dzieki za odzew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.10.2006 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 O widze że przyciągasz ziomków na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annanatali 24.10.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Ja też miejscowa. Powodzenia Robin2, bo ambitne masz palny. Jak na razie pogoda nam dopisuje i jak widzę ekipa porządna, więc moze sie wyrobisz. U mnie zaczyna się dach, ale ciągle i wszystko z obsuwą. Dachowcy mieli wejść 12.10 i jeszcze nie zaczeli, a materiały leżą i czekają. Ale czas nas uczy pokory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 26.10.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 O, widzę że pojawiły się nowe wpisy dzieki za życzenia, rzeczywiście plany ambitne ale mam pewność, że wszystko będzie ok. Annanatali, gdzie się budujesz? Kiedy zaczęłaś?I czym będziesz kryła dach? kasjana, podglądaj, z pewnością się zdecydujesz Świerczu, jeszcze troszkę, będą fotki. Andrzejka, trzymałem kciuki i się udało- prawda? Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatusiak 30.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 hej hej robaczki to ja zycze wam ops zyczymy wszystkiego NAJ NAJ NAJ za rok my wyjazd do JAsionówki a wy do JAworówki my do wyremontowanego domeczku wy do nowgo pałacu buziaczki[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts