BERNADETKA 04.09.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 przepraszam za zasmiecanie...ale nie wiem jak sie pisze prv wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 04.09.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 jeszcze jedno...malarza moge Ci polecic najlepszego chyba w bialym....moj mąż w wersalu jako podwykonawca pracuje juz ponad 10 lat...naprawde ma doswiadczenie niezle> poza tym mamy znajomego glazurnika...cudotworca...jakbys potrzebowa dam namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 04.09.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Hej Robin! Mam pytanko, gdzie kupowałeś klinkier? Bo ja szukam tego towaru, ale ceny sa szokujące i trzeba czekać. Więc może tam co Ty brałeś mnie jeszcze nie było? PS. Dla zainteresowanych: drzwi Robina są w realu jeszcze ładniejsze niż na fotach! Ja też przymierzam sie do takich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 05.09.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Robin2jak tam kominek ,sam wymyśliłeś projekt czy znalazłeś gdzieś gotowca?termin przeprowadzki nadal aktualny czy masz jakieś opóżnienia ?no i jaki w koncu będzie kolorek na elewacji?jak tam ogrodzenie zdążysz wtym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraftt 05.09.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Robin proszę Cię o namiary na Zbigniewa Wasiluka.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraftt 05.09.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 mój adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 05.09.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 jeszcze jedno...malarza moge Ci polecic najlepszego chyba w bialym....moj mąż w wersalu jako podwykonawca pracuje juz ponad 10 lat...naprawde ma doswiadczenie niezle> psia nóżka, dlaczego tak późno??? szukałem malarza, wziąłem jednego ale juz poczekam aż w końcu zrobi co trzeba i pójdzie... Ale dzieki za info. A wzmiankę o kafejce- potraktuje jak zaproszenie, ok? Mam nadzieję, ze mnie nie wyrzucisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 05.09.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 przepraszam za zasmiecanie...ale nie wiem jak sie pisze prv wiadomosci trzeba klinkąć na ikonkę P.W. pod postem, to własnie prywatna wiadomośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 05.09.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Hej Robin! Mam pytanko, gdzie kupowałeś klinkier? Bo ja szukam tego towaru, ale ceny sa szokujące i trzeba czekać. Więc może tam co Ty brałeś mnie jeszcze nie było? klinkier kupowałem w hurtowni w Kleosinie, ul. Baczyńskiego 37, tel. 74 74 947. Ale widziałem tez takie płytki w Leroy Merlin, tyle że ciut drozsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 05.09.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Dla zainteresowanych: drzwi Robina są w realu jeszcze ładniejsze niż na fotach! Ja też przymierzam sie do takich.... łeee tam... no może i ładne ale żeby zaraz tak trąbic... dziękuję za słowa uznania, przekażę małżonce, to w większości przypadków ona decyduje o detalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 05.09.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Robin2 jak tam kominek ,sam wymyśliłeś projekt czy znalazłeś gdzieś gotowca? termin przeprowadzki nadal aktualny czy masz jakieś opóżnienia ? no i jaki w koncu będzie kolorek na elewacji? jak tam ogrodzenie zdążysz wtym roku? ajaj... ale lawina pytań... Rufus, odpowiadam chronologicznie: kominek wymyslony i zrobiony, pan Kazimierz skończył, zainkasował i kazał poczekać ze dwa dni, az przeschnie a potem wypróbować. Jeszcze tylko musze zamówić kamień ale to dopiero w przyszłym tygodniu. termin przeprowadzki- aktualny! Musze się wprowadzić do końca wrzesnia bo w poniedziałek sprzedaję mieszkanie kolorek?- cudo! nazywa się Havana 15, tynkarze aż cmokali z zachwytu bo małzonka dobrała go do okien jak ulał a w dodatku mamy podbitkę i elementy drewniane w kolorze okien. Jest piknie! A tynkarze dziś już zabrali zabawki i poszli dalej ogrodzenie zaczynają w poniedziałek-wtorek hehe... niezłe tempo, prawda? co wiecej- lada chwila ruszy też budowa zjazdu z drogi i polbruk na podwórku. Oj, bedzie sie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 05.09.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Robin proszę Cię o namiary na Zbigniewa Wasiluka.dzięki kraftt, poszło na priv. Przepraszam za opóźnienie, ostatnio nie maiłem czasu na forum. To zreszta widać- odpowiadam niemal hurtowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 06.09.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 No ba...skoro zapraszam.. nawet zaserwuję Ci kawę...w pracy jestem od 9 do 17 ...czasami trochę wcześniej kończę...lub na 15 przychodzę raz w tygodniu..później pracownik jest.. weekendy oczywiście nie pracuje...wtedy jestem mamą i żoną ..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 06.09.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Robin, niezły z ciebie logistyk! Praca na Twojej budowie wre, aż miło. Hmm, w zasadzie to już chyba nie budowa, a raczej ostatnie detale przed godziną "0". Dzieki za info odnosnie klinkieru. Syptam jeszcze tylko o kominy, czy część ponad dachem jest u ciebie z pełnej cegły klinkierowej, czy dziurawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 06.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Robin czy część ponad dachem jest u ciebie z pełnej cegły klinkierowej, czy dziurawki? to dziurawka - producent CRH, cegła Alfa dziekuję za słowa uznania w temacie logistyki. Jakos tak jest, że głupiemu szczeście sprzyja A jak się mają sprawy u Was? Obiecywałem sobie od dawna że w końcu do Was wpadnę ale jakos sie to przedłuża. Chyba jednak nadszedł czas- jeżeli bedziecie na budowie w niedzielę- chętnie Was odwiedzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 06.09.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Robin czy część ponad dachem jest u ciebie z pełnej cegły klinkierowej, czy dziurawki? to dziurawka - producent CRH, cegła Alfa dziekuję za słowa uznania w temacie logistyki. Jakos tak jest, że głupiemu szczeście sprzyja Ok, Thx! Ale uważaj na długiego rufusa, bo on podobno krąży i demoluje takie kominy. Idąc tokiem Twojego rozumowania, to ja musze mieć tak wysokie IQ jak Doda (conajmniej!), bo mi jakos same kłody pod nogami. PS. Ale Panowie wam dzis humor dopisuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 07.09.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Robin czy część ponad dachem jest u ciebie z pełnej cegły klinkierowej, czy dziurawki? to dziurawka - producent CRH, cegła Alfa dziekuję za słowa uznania w temacie logistyki. Jakos tak jest, że głupiemu szczeście sprzyja Ok, Thx! Ale uważaj na długiego rufusa, bo on podobno krąży i demoluje takie kominy. Idąc tokiem Twojego rozumowania, to ja musze mieć tak wysokie IQ jak Doda (conajmniej!), bo mi jakos same kłody pod nogami. PS. Ale Panowie wam dzis humor dopisuje! Bez przesady nic nikomu nie mam zamiaru rozwalać , nawet nie można się odezwać ,zapamietam sobie . Robin2 Finisz to masz dobry tyle ekip naraz to nawet ja nie miałem ,jak to mówił mój murarz ,jak sąsiedzi nie zazdroszczą to robota idzie aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 08.09.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Zaglądam do Twego dziennika i nie wierzę Prawie identyczny wkład zamówiłem trzy dni temu I w tym samym miejscu co Ty. Widać gusta czasem się nam schodzą Przy okazji - elewacja pierwsza klasa - pytanie kornik czy baranek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 09.09.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 No to będzie nas 3 z takimi kominkami. Bo też mam zamówiony bardzo podobny - Suprawision 269 firmy Supra. Zamawiałem w Elmesie. A tak z ciekawości ile kosztowała Was obudowa tego kominka?? Bo ja obecnym poziomie zamówiłem z rozporwadzeniem ale bez obudowy. Zimą będę się zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 09.09.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Elewacja - piękny kolor! Brawo dla "doradcy" od odcieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts