Robin2 31.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 hej hej! no proszę, znajome dusze się odezwały Bea, remontujcie, potem zobaczymy efekty i spotkamy się przy grillu. A co do pałacu- hmm... zastanowię się, może to dobry pomysł, pałace zwykle posiadały zasobne piwniczki a w nich wino... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.10.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Robin Twoje błogosławieństwo cieszy mnie bardzo, dobrego w końcu nigdy za wiele W niedzielę dobrym trunkiem opijaliśmy razem ze Z. W. Twoją budowę. Tak więc wszystko pójdzie jak burza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 31.10.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 ach, Tolu mam nadzieję, że masz równie zbawienny wpływ na pogodę dzieki raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.10.2006 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Robin teraz to widac co zdziałaliście, fajnie fajnie to wygląda Pogoda by sie przydała jeszcze fakt i za nią trzymam kciukasy dla was pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatusiak 02.11.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 robota w rekach sie pali.... trzymamy kciuki....czekam z niecierpliwościa na dziennik budowy z punktu widzenia Kasi było by sympatycznie zobaczyc jak to widzi druga połowa buziaczki do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 02.11.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Hehe... własnie moja zona po przeczytaniu mojego dziennika (dopiero niedawno sie na to zdecydowała!) stwierdziła, że jest za bardzo optymistyczny i postanowiła, że napisze swoje komentarze. Może powstanie cos na kształt "Rozwazna i Romantyczny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.11.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Robin, nie przejmuj się zimą, od wtorku znów jesień.A te urodzinki, to w listopadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 04.11.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Oj, Tolu, Ty już mieszkasz a ja dopiero buduje. Sama rozumiesz, że wolałbym żeby wszystko szło po mojej mysli. A co do urodzin- w listopadzie, 11. Jak zwykle mam dzień wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.11.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 A ja 12 mam imieniny, też jeszcze flagi wiszą I nie mieszkam w domu, dopiero wykańczam, a to nie takie łatwe. Postawienie stanu surowego zamkniętego, to drobiazg w porównaniu z wykończeniówką. Zobaczysz, jak to jest, wszystko przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatusiak 06.11.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 pada śnieg pada śnieg cieszą sie dzieci.......i chyba tylko one ....Roberto mam nadzieję że prace bedzie można rozpocząc jak najszybciej...zapowiadają ocieplenie +8 napewno do 15 grudnia domek bedzie stał jak marzenie buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 06.11.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ba! Już jutro będzie słońce I znowu ruszy budowa. A dzis dzwoniła pani z banku, jest umowa, będzie kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.11.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Robin W Dniu Urodzin, życzę Ci spełnienia marzeń, zrealizowania wszystkich planów. Niech dom, który budujesz stanie się szczęśliwym miejscem dla Ciebie i Twojej Rodziny. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2006 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Robin to ty masz strasznie patriotyczna datę urodzenia Spóznione zyczonka, oczywiście ukończenia domu szybko , sprawnie i tanio w jak najlepszym stylu i oby był zgodny z wymarzonym Co do wpadki Masz za soba pierwszą swoją wpadke na budowie Na pweno jakoś poradzicie z tymi rurkami CZekam na fotki ze scianami Pozdrówka dla zony co super czuwa nad realizacją waszego domku zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 13.11.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Dziekuję Tolu, Dziekuję Andrzejko Faktycznie, patriotyzm mam chyba wpisany w date urodzenia. Może dlatego zostaję, gdy inni wyjeżdżają. Co do rurek- się przeniesie, to nie stolica. Pozdrawiam serdecznie a Toli wysyłam spóźnione- ale równie szczere zyczenia imieninowe. Tolu- zycze szybkiego finału i zamieszkania w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 21.11.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Siemanko, dorzuć jakieś fotki, chętnie popatrzę. Pogodę masz super, może zimy w tym roku nie będzie. Z Twoim majstrem umówiłem się na weekend, ale już wiem że znowu musze gnać służbowo do Warszawy to przesunę na przyszły tydzień. Właśnie z żoną obejrzeliśmy Twój projekt. Wielkością podobny jest do naszego. Macie fajny duży salon. Ogólnie bardzo sympatyczny i praktyczny. Pozdrawiam i życzę dobrej pogody. Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.11.2006 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Robin ale macie juz kawał- wielki domu postawiony Super, fakt pogoda w tym roku sprzyja budującym PodobA MIE SIE TWÓJ WIDOK Z OKNA NA BEZKRESNE POLA I ŁAKI Tylko stać i patrzeć , patrzeć........................ Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 26.11.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Debiutuję w Twoich komentarzach, by wyrazić swój podziw dla tempa prac na budowie. Dla inwestora to musi byc miód na serce. Obys tylko zdążył przed 10 grudnia, bo podobno wtedy maja przyjść mrozy do Europy! Wybrałeś ładny projekt domu, przemyślany i funkcjonalny, wg mnie. Bardzo mi sie podoba. PS. A gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 26.11.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Andrzejko, dzieki za miłe słowa;) mię tyż ujął ten widok, dlatego też wybrałem tamten kawałek ziemi. Co więcej- nikt się tam nie pobuduje- to teren zbiegający w kierunku rzeki (Supraśli) i jest tam coraz bardziej podmokło. Mikazuu, dzięki za pierwszy wpis, mam nadzieję, że nie poprzestaniesz na nim i będziesz częściej tu zaglądać Ponieważ jesteś na etapie dużo wcześniejszym niż ja - a tym bardziej Andrzejka- jeżeli będziesz miała jakiekolwiek pytania- pisz, chętnie odpowiem w miarę posiadanej wiedzy. A buduję sie we wsi Jaworówka, 2 km od Dobrzyniewa Dużego. Dla lepszego zobrazowania- to tu: http://mt3.google.com/mt?n=404&v=w2t.30&x=4618&y=2661&zoom=4 Miejsce niezbyt odległe od miasta, brak sklepów, barów itp, tylko łąki, pola, lasy, zapach krów i cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 02.12.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Rozmawiałem z Twoim majstrem. Kankretny gość. Zima wam dopisuje, jak twierdzi przy temperaturach do - 5 stopni się nie będzie zatrzymywał z robotami, więc dobre widoki przed wami. Oby do przodu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts