Mikazuu 07.04.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Pewnie znowu sie powtórzę, ale ... co mi tam! Jak ja ci zazdroszczę!!!! W świetle zaistniałej sytuacji na rynku materiałów, mój dom będę oglądać może w ... przyszłym roku. No, ale ja nie o tym miałam klikac tylko chciałam Ci pożyczyć... wesołego królika co po stole bryka! Spokoju świętego i czasu wolnego (chociaż czy to możliwe podczas budowania?) Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 07.04.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Robin2Posadzki robił mi Adam Szpak 507489436 Bardzo dobry ,ale trzeba męczyć ,zawalony robotą to i terminy przesuwaCiężko się też dodzwonić bo często sam działa,najlepiej wieczoremDrugi gość też bardzo dobry Domin krzysztof 603508499 W tamtym roku trzeba było sobie rezerwować dwa miechy do przoduWszystko jedno ,kogo wezmiesz będziesz zadowolonyJa płaciłem 7 zł za samo wylewanie,styro układałem sam.Sąsiad płacił 9 za wszystkoNie wiem jak w tym rokuBuduję w Niewodnicy Kor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 07.04.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 jeszcze raz... Uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku. Przyjaciół wielu i dużo EURO w portfelu. Dyngusa mokrego z serca całego życzy... http://republika.pl/blog_nh_659163/1301430/tr/18__.gif Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2007 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Robin gratki tynków i choć w kieszeni pusto zawsze to bliżej celu Fajnie to wyglada juz u wqas, i jak domek się prezentuje z drogi A z okazji swiąt wesołosci zdrowotności i szybkiego zamieszkania u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 09.04.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Andrzejko, dzieki za zyczenia, ja także na bieżąco śledzę Twoją budowę i trzymam kciuki za szybkie wykończenie wszelkich prac. RobSto, Tobie również zyczę spokojnych Świąt. Niech dom pnie sie do góry i oby nie brakowało materiałów. Mikazuu jakie wrażenia po powrocie? Czy plany budowlane już sie skrystalizowały? A może już czas założyć Dziennik Budowy? Pozdrawiam wszystkich serdecznie, mieszkańcom Białego proponuję jakieś spotkanie przy kawie... Tolu, Mikazuu, RobSto, Długirufus, Vittorio, co Wy na to? Andrzejkę w wolnej chwili zamierzam odwiedzić osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Robin, pięknie dziękuję za nowy nick, jest rzeczywiście miły. Dziękuję też za miłe świąteczne słowa i życzę dalszego postępu prac oraz pięknego domku jak najszybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻANET1719501885 10.04.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dzień dobry - jestem tu pierwszy raz, cieszę się że trafiłam na twoj dziennik Robin2. Własnie jestem na etapie wyboru projektu swojego przyszłego domku, w kręgu moich zainteresowań jest też projekt Nastka - to chyba twoj domek - jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.04.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Pozdrawiam wszystkich serdecznie, mieszkańcom Białego proponuję jakieś spotkanie przy kawie... Tolu, Mikazuu, RobSto, Długirufus, Vittorio, co Wy na to? ja jestem na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 No i te tynki... Ho, ho, ho... A ja wciąż walczę w kuchni z podłogą i kuchnią kaflową. Ale już bliżej niż dalej, zaraz jak wrócę z Krakowa ruszymy z kuchnią, zdun już umówiony. Gratki, Robin, jak zwykle radzisz sobie wspaniale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 11.04.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Pozdrawiam wszystkich serdecznie, mieszkańcom Białego proponuję jakieś spotkanie przy kawie... Tolu, Mikazuu, RobSto, Długirufus, Vittorio, co Wy na to? ja jestem na TAK Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 11.04.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Tolu jak tylko dogadam się z resztą- dam niezwłocznie znać Sosenko, dziękuję za miłe słowa choć... nick nie ja wymyśliłem lecz Gagata. Cieszę się, że tu zaglądasz a i we mnie masz wiernego czytelnika. Żanet zapraszam częściej Mój dom to wariacja na temat Nastki, na jej podstawie mój architekt zrobił projekt bo własnie Nastka najbardziej przypominała to, co chcieliśmy postawić na naszej działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 11.04.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 RobSto,to jest nas już troje do kawy, o ile pamiętam- Mikazuu też kiedyś deklarowała taką chęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 11.04.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 RobSto,to jest nas już troje do kawy, o ile pamiętam- Mikazuu też kiedyś deklarowała taką chęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻANET1719501885 12.04.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 dziekuję Robinie za szybko i pełną odpowiedź na moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 12.04.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Żanet,bardzo proszę. Na przyszłość także służę pomocą. Jak przygotowania do budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YENNEFER999 13.04.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Robin przeczytałam i zazdroszczę. Domek wygląda pięknie, masz śliczną dachóweczkę, okolica malownicza (taka jak lubię) trzymam kciuki za dalsze etapy będę zaglądać do Ciebie bo ciekawa jestem jak będzie wyglądać efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 13.04.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Właśnie "przeszłam sie" po Twoim domu. Jest super! A ten widok na rzekę Supraśl czy zachód słońca ...zapiera dech. Spotkanie grupowe jak najbardziej popieram i zapisuje sie na listę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻANET1719501885 13.04.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Jak przygotowania do budowy? działka już jest- 1700 m2 na trasie do Wojszek ogrodzona, warunki zabudowy uzyskane, papierki na media złożone i mamy już odpowiedzi pozytywne - pozostaje wybór projektu nasze typy to http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m4522235a4b0f4 http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-416,456,61,opis.html i oczywiscie Nastka - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 14.04.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Żanet, a czy macie także warunki zabudowy? Pytam z głupia frant, bo ja w swojej naiwności sądziłem, że wybiorę projekt jaki zechcę a dopiero Decyzja o Warunkach Zabudowy otworzyła mi oczy Mimo to, mam taki jak chciałem Pozdr. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 14.04.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 plecy mnie bolą, cały dzień na kolanach... Przygotowałem powierzchnie podłóg do ułożenia folii i styropianu- w poniedziałek instalatorzy będą układać ogrzewanie podłogowe. Potem razem z żoneczką- układaliśmy folię a na to styropian - nie zdążyliśmy zrobić wszystkiego. Wygląda na to, że jutro tez polecę do pracy. nie jesteś z tym problemem sam cześć, chyba Ci się jeszcze nie wpisywałam, ale czytam Twój dziennik (buduję ten sam domek co Andrzejka) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts