ŻANET1719501885 15.04.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Żanet, a czy macie także warunki zabudowy? Pytam z głupia frant, bo ja w swojej naiwności sądziłem, że wybiorę projekt jaki zechcę a dopiero Decyzja o Warunkach Zabudowy otworzyła mi oczy Mimo to, mam taki jak chciałem Pozdr. Robert tak, mamy warunki zabudowy- bez tego to chyba ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 15.04.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Roberto, czy Ty masz już drzwi garażowe i zewnętrzne?Ogladam foty i jakoś nie widzę. Byłem w Fasadzie - zrobili mi wycenę - i faktycznie mają niezłe ceny, ale chyba wybiorę troche inne za taką samą cenę - tylko z bajerami. Ciekawi mnie jakie wybrałeś drzwi zewnętrzne, bo ja chyba wezmę Gerdę.Z innej beczki - jak sie zazywa kolor Twojej dachówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 15.04.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Ave! witaj i ja od czasu do czasu czytuję Twoje posty- też zaglądam do Andrzejki. Miło Cię widziec, mam nadzieję, że będziesz pisała częściej. RobSto, co do drzwi i bramy- nie mam, jeszcze nie. Brama bedzie zamawiana dopiero po zrobieniu wylewek podłóg (bedzie segmentowa, radzono mi, żeby zamontować dopiero po wylewkach żeby dobrze przylegała do podłogi). A drzwi- prawdopodobnie będą z Kolna http://www.nicewicz.pl/oferta.htm drzwi 5S z doświetlem z jednej strony. Myslałem też o Gerdzie albo innych bardziej znanych producentach ale ponieważ mam w planach doświetle- ceny sa w tym wypadku wyzsze, czasem wręcz duzo wyzsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 15.04.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Ach, jeszcze pytanie o kolor dachówki- to jest Czerwona Celtycka Braasa. Na początku wydawała mi sie zbyt czerwona ale teraz- w pełnym słońcu- podoba mi się. Trzeba jeszcze tylko wybrać odpowiedni kolor fasady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 16.04.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Oglądałęm drzwi - wyglądają ślicznie Powiedz mi ile się cenią te 5S (90cm czy 100cm?), chcę porównac do Gerdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 16.04.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 RobSto,moje (100 cm + 40 cm doświetla) zostały wycenione na 3600, razem z klamką, zamkami itp. przy czym - o ile dobrze pamiętam- same drzwi to koszt 2600 a 1000 doświetle. Znalazłem jeszcze inne, nieco tańsze ale bez zamków- więc koszt wyjdzie podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 17.04.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Robin2Jak czas pozwoli to chętnie się dołaczę do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 17.04.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 rufus, w przyszłym tygodniu zrobimy spotkanie w wiekszym gronie, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 17.04.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Dopiero doczytałem ,że układałeś sam styropian,zresztą ja też,zajeło mi to prawie 3 dniA już myślałem ,że tylko ja jestem taki wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.04.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Robercie w Dniu Imienin życzę Ci wszystkiego najlepszego, solidnych fachowców, obniżki cen materiałów budowlanych, życzliwych ludzi wokół, 100 lat życia w dobrej formie i spełnienia wszystkich marzeń. Było mi niezmiernie miło poznać Cię osobiście, dzięki za przesympatyczne odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Wczoraj nie mogłam, ale spieszę dzisiaj - 100 lat, Robinie! Życzę wszystkiego najlepszego, zdrowia i pieniążków, a nade wszystko spełnienia marzeń! A te styropiany piękne takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 18.04.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 czesc Robin2 ja co do tej instalacji centrala - to te 4 stówki to za co? rurki w scianie? możesz mi wiecej napisać na ten temat - własnie nam sie odkurzacz popsuł i może w nowej chacie przydałby się central A! chyba jesteś na podobnym etapi no moze ty lekko z przodu... u mnie tez niedłudo posadzki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 20.04.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Roberto,zastanawiałeś się nad klimą do salonu?Koszt klimatyzatora - 1500 PLNInstalacja z osprzętem ok 1000 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woy_r 20.04.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam, Robin2 Możesz powiedziec co to za niebieska rurka wystaje z tego grzejnika kanałowego? I jakiej firmy jest to grzejnik? Wydaje mi się, że pisałeś, że instalację będziesz miał w miedzi czy duży to koszt w dzisiejszych czasach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻANET1719501885 20.04.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Robinie, poczytałam w necie na temat niedokładności projektów z Archipelagu - ponoć jest w nich kupa błędów. Co możesz na ten temat napisać, czy wykonawca miał problemy z projektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2007 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Ale postepy z każdym dniem Jak pies zostawia ślady tzn że domu pilnuje, nie Brzozy fajne,też je lubie bardzo pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 21.04.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 WOW! Kawał roboty już u ciebie zrobione! Znaczy wszystko ok, bo nwet piesek poczuł się jak ... w siebie w domu Mnie też interesuje grzejnik kanałowy. Gdzie w Białym można sie dowiedzieć więcej o tym? Czy droga to przyjemność? Hmmm, tylko zastanawia mnie bliskość tego grzejnika do okna. Czy nie zbyt blisko to zainstalowałeś? Pytam, bo do tej pory widywałam takie urządzenia zawsze mniej więcej o 1 szerokość płytki od okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Robin, pędzisz do przodu! Ktoś kiedyś pisał o psie-widmie, który pojawiał się zawsze na budowie, by zostawić ślady swych łap. Może tym razem wybrał się do Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 23.04.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Cieszy mnie, że chociaż u Ciebie są postępy - i to jakie. Jeszcze troszkę i możesz ZAMAWIAĆ MEBLE TAK TRZYMAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 25.04.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 U mnie za ocieplenie biorą 30zł - i dom na szaro- bez tynku i gruntowania, razem z parapetami. czy możesz powiedzieć ile kosztowała folia pod podlogówkę ta z kratką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts