Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Robina.

andrzejka

Recommended Posts

Żanet,

a czy macie także warunki zabudowy?

Pytam z głupia frant, bo ja w swojej naiwności sądziłem, że wybiorę projekt jaki zechcę a dopiero Decyzja o Warunkach Zabudowy otworzyła mi oczy ;)

Mimo to, mam taki jak chciałem ;)

Pozdr.

Robert

tak, mamy warunki zabudowy- bez tego to chyba ani rusz :wink:

• Odpowiedzi 267
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Roberto,

czy Ty masz już drzwi garażowe i zewnętrzne?

Ogladam foty i jakoś nie widzę. Byłem w Fasadzie - zrobili mi wycenę - i faktycznie mają niezłe ceny, ale chyba wybiorę troche inne za taką samą cenę - tylko z bajerami. Ciekawi mnie jakie wybrałeś drzwi zewnętrzne, bo ja chyba wezmę Gerdę.

Z innej beczki - jak sie zazywa kolor Twojej dachówki?

Ave!

witaj ;)

i ja od czasu do czasu czytuję Twoje posty- też zaglądam do Andrzejki.

Miło Cię widziec, mam nadzieję, że będziesz pisała częściej.

RobSto,

co do drzwi i bramy- nie mam, jeszcze nie. Brama bedzie zamawiana dopiero po zrobieniu wylewek podłóg (bedzie segmentowa, radzono mi, żeby zamontować dopiero po wylewkach żeby dobrze przylegała do podłogi).

A drzwi- prawdopodobnie będą z Kolna

http://www.nicewicz.pl/oferta.htm

drzwi 5S z doświetlem z jednej strony. Myslałem też o Gerdzie albo innych bardziej znanych producentach ale ponieważ mam w planach doświetle- ceny sa w tym wypadku wyzsze, czasem wręcz duzo wyzsze...

Robercie

w Dniu Imienin życzę Ci wszystkiego najlepszego, solidnych fachowców, obniżki cen materiałów budowlanych, życzliwych ludzi wokół, 100 lat życia w dobrej formie i spełnienia wszystkich marzeń.

Było mi niezmiernie miło poznać Cię osobiście, dzięki za przesympatyczne odwiedziny :wink:

Wczoraj nie mogłam, ale spieszę dzisiaj - 100 lat, Robinie! Życzę wszystkiego najlepszego, zdrowia i pieniążków, a nade wszystko spełnienia marzeń!

A te styropiany piękne takie... :wink: :D

czesc Robin2

ja co do tej instalacji centrala - to te 4 stówki to za co? rurki w scianie? możesz mi wiecej napisać na ten temat - własnie nam sie odkurzacz popsuł :lol: :lol: :lol: i może w nowej chacie przydałby się central ;)

A! chyba jesteś na podobnym etapi ;) no moze ty lekko z przodu... u mnie tez niedłudo posadzki ;)

pozdro

WOW! Kawał roboty już u ciebie zrobione! :) Znaczy wszystko ok, bo nwet piesek poczuł się jak ... w siebie w domu :wink:

Mnie też interesuje grzejnik kanałowy. Gdzie w Białym można sie dowiedzieć więcej o tym? Czy droga to przyjemność?

Hmmm, tylko zastanawia mnie bliskość tego grzejnika do okna. Czy nie zbyt blisko to zainstalowałeś? Pytam, bo do tej pory widywałam takie urządzenia zawsze mniej więcej o 1 szerokość płytki od okna...