Mikazuu 04.08.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Piękny masz hol wejściowy Robin! Te płytki, drzwi i przestrzeń.... a i schody. Klasa! Masz dobrego doradcę do wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 04.08.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Dziękuję , Mikazuu. Przekażę żonie, to głównie ona decyduje o wyglądzie wnętrza, ja jestem od wykonania. Jeżeli masz ochotę wpaść do nas na budowę i zobaczyć, jak to wygląda w realu- zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 07.08.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Jak kuchnia? Ja dostałm dziś ofertę. Muszę wybrać wariant (raczej żona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 18.08.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 No wreszczie zawitałem do posiadłości Robina2 i powiem jedno chata wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach a te widoki kto nie był niech żałuje, ale jednego nie rozumiem jak on chce się tam wprowadzić w pażdzierniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 21.08.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Rufus, dla mnie to też zagadka, jak nam sie uda wyrobić w terminie Ale spoko- będziemy mieszkać. Świerczu zrobił sobie kuchenkę z desek po paletach- to i ja jakos się się urządzę Ale dziekuję za miłe słowa- ciesze się, że koncepcje mojej małżonki się podobają. A ja jestem pod wrażeniem Twoejgo domu a zwłaszcza rozwiązań technicznych jakie w nim zastosowałeś. Pozdr. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 24.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Ja w sprawie tynku zewnętrznego, a dokładnie jego koloru.... PIĘKNY!!!! Dla mnie mogłby zostać taki, nawet nie ciemniejszy... no, ale to Wy jesteście Iwestorzy. Kojarzy mi sie z cappucino i ..... z kawą, co to u Was ją popijałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 24.08.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Mikazuu, już wkrótce zaprosimy Was na kawę na tarasie a tymczasem- mamy zaległą wizytę na Waszej budowie. Co do tynku- dziękuję za słowa uznania ale w rzeczywistości miał być własnie lekko kawowy a w tym odcieniu- wpada w róż. Ciemniejszy odcień pozwoli uzyskac zamierzony efekt. mam nadzieję, że jutro będę mógł się nim pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 26.08.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Robin2 ja tam zadnego różu nie widzę ,kolorek ładny kawa z mlekiem ,pewnie tynk wyjdzie jeszcze lepiej .Mam nadzieję ,że lekura się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.08.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Ciekawie, ciekawie, ja bym dala na zewnatrz kolorek nieco ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 26.08.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Długi Rufus, dzięki za podpowiedź w sprawie tynku, lektura bardzo się przydała. Co do koloru- niestety wpada w róż, z pewnościa będzie zmiana. Dorbie, witaj w komentarzach Masz rację, bedzie ciemniej. To co mam na ścianie to Marone 16, gdy pomalowaliśmy na kawałku styropianu ten kolor i obok inny (kurczę, nie pamiętam nazwy ale chyba Havana) było widać, że Marone jest różowawy i za jasny. Będzie ten drugi, o nasyceniu 14 (czyli zdecydowanie ciemniejszy). Zona w końcu dała się przekonać na bardziej zdecydowany odcień bo sama zauważyła, że wszystko co wybiera jest jakieś mdłe... Tak jak pisała Mikazuu- będzie bardziej kojarzący się z kawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.08.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Wyczytałam coś o parapetówie?...ale miałam nosa, by zajrzec dziś w Twój dziennik ja się piszę Serdeczne pozdrowienia Inwestorce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 31.08.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Robin, a jakiej firmy masz drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 01.09.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Ajaj, trochę się zaniedbałem... Tolu, parapety są dwa, jeden drewniany w pokoju na dole, drugi z "marmuru" w pralni ( napisałem w " ... " bo to syntetyk). Hmm... do pralni zapraszać chyba nie wypada ale pokój na dole- stoi otworem Jak tylko wyjda z budowy tynkarze i malarz- zrobimy imprezę. Dorbie, drzwi mam od lokalnego producenta, Nicewicz z Kolna. Tu masz link: http://www.nicewicz.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=2 Co o nich sadzisz? Tylko szczerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.09.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Szczerze to podobaja mi sie te drzwi. Zwrocilam uwage na nie bo podoba mi sie wytloczenie. Ale my jednak nie bierzemy drewnianych, te oferty ktore dotalismy mocno przebijaja cenowo np Gerde. Zdecydujemy sie na stalowe chyba wlasnie na gerde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 01.09.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Dorbie, ja tez myślałem o Gerdzie ale problemem było doswietle- producenci drzwi stalowych raczej nie mają tego w ofercie a jeżeli już- ceny są horrendalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.09.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 O tak, doswietla sa straaasznie drogie. My od razu bedziemy robic otwor pod gerde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 03.09.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 robin...czy My nie bedziemy sasiadami? działke kupuje w Fastach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 03.09.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Bernadetka, to prawie bedziemy sąsiadami Niedaleko buduje też Shrekus i Mbied. Jak będziesz miała ochotę zobaczyć dom naocznie- zapraszam. A jesli to nie tajemnica- gdzie w Fastach kupujesz działkę? Myslałem, że tam krucho z wolnymi terenami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 04.09.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 witam Zeby nie zapeszac..mam dopiero podpisana wstępna umowe z zaliczka...odciaga sie to w czsie bo skomplikowana troche sprawa spadkowa...mysle ze w przyszłym tyg. juz podpisze ten wlaściwy...co do miejsca pewnie codziennie przejezdzasz obok działeczki....to jest na petli MPK 101 po tej samej stronie...taka zarosnieta dzialeczka...mniejszymi i wiekszymi drzewami...z miła checia poslucham juz doświadczonego "budowniczego" podaje swojego maila...bo ledwo znalazłam ten wpis :[email protected] gdybys mial problem z netem to zapraszam do siebie..mam kafejke internetowa w białym na ul. Białówny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 04.09.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 acha... z miła chęcia wezme namiar na dekarzy...poza tym mam wstepny kosztorys stanu surowego...ekipa z Fast 2 osobowa..ponoc dobra...chca z wiezba wlacznie 40 tys. dodam ze to nie jest skomplikowany projekt...dach 2 spadowy..prawdopodobnie z keramzytu bede budowac...powiedz mi skad miales Swoja ekipe i jak sie maja cenniki u nich....pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts