mack 15.11.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 ?????? jaki wegarek????? opisz dokladnie co masz na mysli bo jakos nie kapuje Musisz o jednym pamietac i PVC i drewno ma otwory odwodnieniowe (konstrukcyjnie roznia sie miedzy soba i inne zadanie spelniaja ale jednak sa) i musza one byc PONAD wylewka tarasu myślę o takim węgarku jak w zwykłych oknach - aby zapobiegać wyziebianiu przy dolnej krawędzi dzwi balkonowych gdzie wylewka na której stoją dzwi balkonowe może stykać się z wylewką tarasu - chcę je oddzielić warstwą styropianu z węgarkiem, czy nie raobić węgarka na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 15.11.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 po co wegarek?wystarczy ze przerwiesz warstwe betonu np. paskiem styropianu czy lepiej stryoduru grubosci 2 cm umieszczonego w osi planowanego okna czy balkonuMoja tablet szlag trafil i nie narysuje Ci jak to moze byc zrobione - na priv podeslij mi numer faksu i na kogo adresowac odpowiedz - narysyje i wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 17.11.2005 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 oki jareko, u mnie będą cegłówki, mnie również śmieszą dywagacje na temat mostków termicznych w takim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 17.11.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 oki jareko, u mnie będą cegłówki, mnie również śmieszą dywagacje na temat mostków termicznych w takim przypadku uwazaj - zaraz nas obu zakrzycza ze tu "mostek" tam "mostek" i nagle powstanie Golden Gate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 18.11.2005 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 tak, a wilgoć przzejdzie na moją ramę okienną z tworzywa sztucznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.11.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 i ona zgnije i bedzie do wyrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 23.11.2005 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 oj, nastąpi, nastąpi jej degradacja, ale może po... 300 latach, jak tworzyw sztucznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts