RenataS 02.03.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 napisałam, że systemowy schiedla, zobaczyłam na zdjęciach i juz rozumiem chyba bo zastanawiałam się, czy w dylatację nie będzie zaciekała woda, ale to chyba będzie zasłonięte tą blaszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 04.04.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Pora na wybor komina. to ze systemowe to jasne, tylko dylemat jakiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 04.04.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 U mnie wychodzi tak że chyba z najdroższego (i możliwe że najlepszy) schiedel odpadnie (kasa potrzebna na wiele innych rzeczy) ale zostaje kom went z Wrocławia albo komin systemowy firmy Sawiccy. Właśnie nie moge zdecydowac który , cenowo wygladaja podobnie 2600zł 2200zł Sawiccy. Pomoże ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 04.04.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Jeżeli komin kosztuje tyle ile piszesz to Schiedla nie jest wcale droższy mam ten sam problem czyli kominek w \rondo a kondensata nie wiem czy Quatro czy 2 rondo w razie czego a kondensata przez ścianę sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 06.04.2009 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam,Za Sciedla wychodziło mi 3600 zł i wiadomo że trzeba do ceny komina dodać jakaś sume na chociazby robicizne czy obróbke.Komin ma mieć wysokość 9m i przekrój 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yarecky 14.09.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 witambede miał komin: wkład z kwasówki 14x27cm obmurowany cegłą pełną, tu pojawia się pytanie : czy wkład może stykać się bezpośredni z zaprawą komina, czy poweinien być odizolowany jakimś materiałem ze względu np. na wydłużenie termiczne stali, jak to ma być wykonane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinez44 15.09.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 witam bede miał komin: wkład z kwasówki 14x27cm obmurowany cegłą pełną, tu pojawia się pytanie : czy wkład może stykać się bezpośredni z zaprawą komina, czy poweinien być odizolowany jakimś materiałem ze względu np. na wydłużenie termiczne stali, jak to ma być wykonane? A do czego ten komin? i Dlaczego owalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yarecky 15.09.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Komin będzie prostokątny i będzie podłączony do kotła na ekogroszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts