Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

bo skąd wszyscy bierzemy swoje pomysły na wnętrza

swoje pomysły bierzemy ze swojej wyobraźni,

a cudze zapożyczamy...

moim zdaniem wklejanie cudzych zdjęć w innych wątkach powinno odbywać się za zgodą właściciela, a już przynajmniej z adnotacją, że są zaczerpnięte z galerii danej osoby. Tak byłoby bardziej w porządku.

Pozdrawiam

ale z 2 strony skoro nie chcemy się chwalić swoimi POMYSŁAMI to nie publikujmy ich na SIECI by nikt nie mógł ich sobie wkleić tu czy tam, lub ewentualnie wykorzystał go do innych celów

tyle na temat polemiki warto czy nie warto zachwycać się cudzymi pomysłami.

POZDRO.... :wink:

:lol:

Nie zrozumiałaś tego co napisałam, napiszę jeszcze raz, jeśli umieszcza się czyjeś zdjęcie w innym wątku, w dobrym tonie jest napisać od kogo jest zapożyczone. To chyba nie jest trudne.

To, że pokazujemy zdjęcia swoich domów, oglądamy cudze, nie jest jednoznaczne z tym, że mamy prawo robić z nimi wszystko co chcemy.

Wklejać je w innych wątkach, umieszczać na Allegro w celu reklamowania swoich produktów, a były takie przypadki.

To jest sprawa etyki i szacunku do ludzi, którzy dzielą się tu bezinteresownie swoimi doświadczeniami, pomysłami, z których inni czerpią inspiracje i pozwala im to na urządzenie domu bez wydawania pieniędzy na architekta wnętrz.

Ale kiedy czytam opinię, że" jak wkleiła, to znaczy że pozwala na wszystko"...to zaczynam wątpić w sens istnienia swego wątku na forum.

no to tak na koniec

kto z nas nie korzystał z życzliwości FORUM i nie umieszczał u siebie obcych fotek, czy za każdym razem prosiliśmy o zgodę-WĄTPIĘ

Ewusia, jesli skorzystasz z czegoś oglądając te zdjecia, to dla mnie zaszczyt.

.

prawda że miło jak ktoś powiela udane pomysły i za razem leje miód na serce

mogli byśmy polemizować tutaj do końca świata ale czy warto

moje zdanie jest takie jeśli ktoś się zachwyca pomysłami zrodzonymi w mojej głowie to zaszczyt jest to dla mnie

POZDRO...

i możesz być TOLU dumna ze swych pomysłów i aranżacji gdyż są naprawdę godne wielokrotnego powielania na tym forum :wink:

Reniu, jeśli polemika prowadzi do ostatecznego porozumienia, to na pewno warto, jeśli nie, ale zmusza nas do przemyśleń, to też warto.

Pozdrawiam z zimnego Podlasia.

W sprawie zdjęcia (z góry przepraszam za off topic) to dodam, że skoro umieszczone jest na fotosiku to powielanie go w różnych miejscach naraża właścicielkę na wydatki. Warto to mieć na uwadze. Przez grzeczność i szacunek.

zanim kupicie taką wannę MOCNO się zastanówcie

wygodnie się robi w niej dopiero jak jest pełna wody

http://foto3.m.onet.pl/_m/54f18f74ebdfe13b2e8da287959320e7,5,19,0.jpg

zanim kupicie taką wannę MOCNO się zastanówcie

wygodnie się robi w niej dopiero jak jest pełna wody

http://foto3.m.onet.pl/_m/54f18f74ebdfe13b2e8da287959320e7,5,19,0.jpg

A po co wchodzić do wanny jak nie jest pełna wody? I na czym ta niewygoda polega?