Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budujący potrzebujący pomysły na urządzanie wnętrz

Żelka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mam prośbę nie dwano wpadła mi w ręce gaeta (hm.. ale nie pamiętam czy to były cztery kąty czy wnętrza ale coś w tym stylu) numer listopad grudzień 2007 (chyba) ----- chodzi mi o to że tam było zdjęcie łazienki, w której stał duży kwiat na usypanych białych kamieniach i cos mi świta że to było za taflą szkła. ale nie jestem pewna.kurcze nie mogę tego zdjęcia nigdzie znaleźć (nie kupiłam wtedy tej gazety:( a później to zapomniałam w której to było. może wy się natknęliście na coś takiego????

po pierwsze to co tu zobaczyłam jest po prostu cudowne :) cudowne!!!!!!

Weszłam tu szukając pomysłu na łazienkę, wprwdzie jeszcze mam trochę czasu ale chciałabym mieć już coś zaplanowane. Łazienka ma wymiary 3m na 4m, czyli 12m bedzie przerobiona z pokoju, i nie mam pjęcia jak mam ją rozplanować tzn. co i gdzie. myslałam aby tam w środku zrobić taki mały zachowanek, tzn wybudować dodatkowe pomieszczenie czyli tak jak by garderobę w pokoju. nie wiem co o tym myslicie??? na wprosta jest okno jak się wchodzi i nie chciałabym zniego zrezygnować. :(

Moze tu mi ktos pomoze, w majowym numerze TAK MIESZKAM z 2007 roku sa drzwi w aranzacjach lazienek tam jest chyba najko chilli plytki brazowe z czerwonymi sciananami i fugami. Interesuja mnie drzwi na tej aranrzacji, nigdzie nie moge znlezc identycznych, sa tylko podobne.

Moze ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie..

Jesteście nieocenieni.. oglądam i się zachwycam i...mam prosbe malutka:) mam zaplanowane okragłe duuuze okno w salonie szukam natchnienia:) i rozwiazań bede wdzieczna za pomoc bo Pan elektryk zaczyna zadawac kłopotliwe pytania co gdzie ma byc a ja mam duza trudonosc w odpowiedzi please licze na podpowiedzi jak dotad pomysły w kolorach jasnych ale ciepłych sa wskazówka no ale kolory to ja mam daleko przed soba:) a koncepcje czy dostawiac scianke miedzy kuchnia i salonem a sciclej jak to zrobic zeby zaslonic a nie zabrac przestrzeni:) Z GÓRY DZIEKUJE

:o :o :o :o Bardzo dziekuje za sympatyczne pozbawione złośliwości :-? porady i pomysły na aranżacje okragłego okna :)) oraz oddzielenia salonu od kuchni w ciekawy sposób ...(to info o co chodziło gdyby ktos nadal miał kłopoty)

Dziekuje za namiary na realizacje Danieli :) ciesze się ze znalazł sie ktos życzliwy -