Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budujący potrzebujący pomysły na urządzanie wnętrz

Żelka

Recommended Posts

http://www.studiokubik.pl/images/2005_06.jpg

kiedys ktos pytal o to oswietlenie -

podaja tak

parkiet olejowany Jatoba

oświetlenie Iguzzini, Wever&Ducre

stół aluminium + fornir Heban

krzesła Softline

okładzina ścienna z forniru Heban

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W IKEI sprzedawali swojego czasu takie dlugie patyki wierzbowe w pekach.... ale mozesz jeszcze znalezdz gdzies hurtownie ogrodnicza, oni sprzedaja maty wierzbowe w roznej wysokosci. I albo zapytac sie o producenta i dogadac sie zeby luzem sprzedal, albo kupic taka mate i wyciagnac patyki luzem. Nie jest duzo roboty, bo mata jest zlaczona nawinietymi drucikami i jak sie przetnie rzadek to nastepne zaczynaja wypadac samoistnie.

Czy mogę uśmiechnąć się o poradę? :lol: :lol:

Jak inaczej niż pioruńsko drogo drewnem wykończyć schody betonowe we wnętrzu? Płytki mi się nie podobają (tzn. te co mi się już ewentualnie zaczynają podobać mają cenę wyższą od drewna :evil: ). Na drewno chwilowo przez najbliższe 10 lat mnie nie będzie stać.

Zagruntować beton i zaimpregnować? Jak to się robi?

Może jeszcze inne rozwiązanie istnieje?

witam, trochę późno ale zawsze to lepiej niż wcale :wink:

myslałaś może o wykładzinie?

betonowych schodów bym nie zostawiała bo takie zimne i nieprzyjemne. moja znajoma obłorzyła schody wykładziną dywanową i tą samą wykorzystała w pokojach na górze i w korytarzu. całość daje niezły efekt, miło, ciepło, przytulnie. no i koszty też nie powinny być wysokie.

Wysłany : 28 Kwi 2006 20:22 Temat postu :

--------------------------------------------------------------------------------

To wszystko, a jest i wiecej.., bylo na stronie

http://www.wnetrzadlakazdego.com.pl

Gdzie się kupuje albo jak się robi takie oświetlenie? Wymyśliłam sobie takie do naszego hallu - a tu proszę: ktoś to już wymyślił wcześniej :wink: :lol:

Bardzo proszę o jakieś info. Mamy tam sufit podwieszony pod antresolą, i myślę, że dobrze by takie świetlne kwadraty albo prostokąty wyglądały.

Pzdr. Joasia.

Wojtus, oj, oj,oj...Ladnie to tak do ludzi mowic...Nie kazdy z nas jest projektantem wnetrz. Nie kazdy ma taka wiedze i doswiadczenie jak Ty...,ale kazdy chce cos tutaj wniesc...Prosze Cie ladnie, bo cie lubie, uszanuj to, Ty psotniku jeden... :p

Aha, i milo Cie goscic tutaj...