Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budujący potrzebujący pomysły na urządzanie wnętrz

Żelka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

motyczka

ladne toto jest

wydaje mi sie,ze najlepiej byc przy tym ukladzie szafek szczupla i wysoka :roll:

ja jestem za krotka,mialabym problem z siegnieciem do naroznika

a moze sie myle :roll: ,nie wiem jakie to ma wymiary

wysoka jestem :wink: ...na moją korzyść przemawia też to, iż nie bede miala szafek na drugiej ścianie narożnika...a wymiary znalazłam takie..martwię się tylko czy nie jest upierdliwe skakanie z naczyniami nad baterią z boku na bok :wink:

http://www.mizar.pl/img/towary/duze/2399_3243.jpg

Motyczko Ty sobie nie zartuj ze mnie, bo jak ktos przeczyta to "specjalistka od wnetrz" to sobie jeszcze pomysli, ze ja sie znam na wnetrzach i urzadzaniu... :lol:

Musze zdementowac ta "wiadomosc", bo ja to jestem tylko kurka domowa i wiedzy a jeszcze bardziej praktyki w urzadzaniu wnetrz nie mam ani troche...Ja tylko szperam po necie i czasami wklejam cos co mi sie spodobalo...

A co do tego zlewozmywaka, zastanawiam sie, czy nie jest sie tam ciagle w takim troche skrecie, albo w prawo albo w lewo...Latwiej stac prosto, ale jak ma sie zmywarke, to chyba i tak sie tam duzo nie stoi przy nim, wiec nie ma to wielkiego znaczenia...

Ale tak sobie tylko teoretyzuje.... :lol: :wink:

Motyczko Ty sobie nie zartuj ze mnie, bo jak ktos przeczyta to "specjalistka od wnetrz" to sobie jeszcze pomysli, ze ja sie znam na wnetrzach i urzadzaniu... :lol:

Musze zdementowac ta "wiadomosc", bo ja to jestem tylko kurka domowa i wiedzy a jeszcze bardziej praktyki w urzadzaniu wnetrz nie mam ani troche...Ja tylko szperam po necie i czasami wklejam cos co mi sie spodobalo...

A co do tego zlewozmywaka, zastanawiam sie, czy nie jest sie tam ciagle w takim troche skrecie, albo w prawo albo w lewo...Latwiej stac prosto, ale jak ma sie zmywarke, to chyba i tak sie tam duzo nie stoi przy nim, wiec nie ma to wielkiego znaczenia...

domyslam sie ,ze motyczka myje recznie naczynia

a szkoda ,bo zmywara to wielka pomoc dla gospodyni

patrzcie ją jaka skromnisia :wink: no ja Twojego talentu jeszcze nie znam, ale dokładnie mialam na mysli zdolnośc wyszukiwania :D...też zamartwiam się czy to latanie z prawa do lewa nie będzie irytujące...miejsca na meble kuchenne u mnie jest mało (220x285) i zeby teraz wszystko co praktycznie zmieścić musze kombinowac...a na korzyść 2-komorowego zlewozymawka nie chciałabym zrezygnować z szuflad...(w planie zmywarka też będzie, ale nie wiem czy od razu :( ) stąd ta 2 komora na umyte naczynia - zeby nie stały tak wysoko na ociekaczu...

domyslam sie ,ze motyczka myje recznie naczynia

a szkoda ,bo zmywara to wielka pomoc dla gospodyni

jeszcze myje ręcznie (mąz też duuzo pomaga) i gotuje w kuchni gospodarczej...nowa czeka na swoją kolej, jestem w trakcie wybierania i projektowania....jak wspomnialam miejsce na zmywarkę i instalacja jest przygotowana, ale kwestia funduszy na teraz i czy będzie od razu....więc musze jakby z góry załozyć ze moze mycie garów :wink: nas nadal czeka

a moze wziasc zmywarke na raty?

zastanow sie

to zaden luksus dla kobiety (prownuje go do posiadania pralki automatycznej zamiast wirnikowej)

zdaję sobie sprawę...też kiedyś korzystałam z frani :wink: ..kwestia ile skasują nas za kuchnie drewnianą....nie ukrywam, ze wolałabym miec to przy jednym wydatku z głowy i nie miec problemu ze zlewozmywakiem :-?

tak

widzialam cos takiego w sklepie z art.gospodarstwa domowego

w ikei zdaje sie tez

tak tylko tutaj pojawia sie kolejny problem..zlewozmywak mam pod oknem...i czy aby tych sterczących garów nie będzie widac w oknie na ociekaczu??...wiem, ze Wam marudze..ale stąd zrodził sie pomysł zl. naroznego... :oops: :)