motyczka 28.06.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 http://ewabymail.pl/images/delta.jpgale do tego typu chyba bardziej się skłaniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.06.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 motyczka ladne toto jest wydaje mi sie,ze najlepiej byc przy tym ukladzie szafek szczupla i wysoka ja jestem za krotka,mialabym problem z siegnieciem do naroznika a moze sie myle ,nie wiem jakie to ma wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 28.06.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 motyczka ladne toto jest wydaje mi sie,ze najlepiej byc przy tym ukladzie szafek szczupla i wysoka ja jestem za krotka,mialabym problem z siegnieciem do naroznika a moze sie myle ,nie wiem jakie to ma wymiary wysoka jestem ...na moją korzyść przemawia też to, iż nie bede miala szafek na drugiej ścianie narożnika...a wymiary znalazłam takie..martwię się tylko czy nie jest upierdliwe skakanie z naczyniami nad baterią z boku na bok http://www.mizar.pl/img/towary/duze/2399_3243.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.06.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 przeciez mozesz baterie skierowac nad jedna z komor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.06.2006 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Motyczko Ty sobie nie zartuj ze mnie, bo jak ktos przeczyta to "specjalistka od wnetrz" to sobie jeszcze pomysli, ze ja sie znam na wnetrzach i urzadzaniu... Musze zdementowac ta "wiadomosc", bo ja to jestem tylko kurka domowa i wiedzy a jeszcze bardziej praktyki w urzadzaniu wnetrz nie mam ani troche...Ja tylko szperam po necie i czasami wklejam cos co mi sie spodobalo... A co do tego zlewozmywaka, zastanawiam sie, czy nie jest sie tam ciagle w takim troche skrecie, albo w prawo albo w lewo...Latwiej stac prosto, ale jak ma sie zmywarke, to chyba i tak sie tam duzo nie stoi przy nim, wiec nie ma to wielkiego znaczenia... Ale tak sobie tylko teoretyzuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.06.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 poza tym dla mnie przejscie z jednej komory do drugiej jest za waskie zachlapany blat i woda sciekajaca na podloge ale moze to ja jestem taka fleja ,nie wiem kazdy ma inna technike mycia garow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.06.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Motyczko Ty sobie nie zartuj ze mnie, bo jak ktos przeczyta to "specjalistka od wnetrz" to sobie jeszcze pomysli, ze ja sie znam na wnetrzach i urzadzaniu... Musze zdementowac ta "wiadomosc", bo ja to jestem tylko kurka domowa i wiedzy a jeszcze bardziej praktyki w urzadzaniu wnetrz nie mam ani troche...Ja tylko szperam po necie i czasami wklejam cos co mi sie spodobalo... A co do tego zlewozmywaka, zastanawiam sie, czy nie jest sie tam ciagle w takim troche skrecie, albo w prawo albo w lewo...Latwiej stac prosto, ale jak ma sie zmywarke, to chyba i tak sie tam duzo nie stoi przy nim, wiec nie ma to wielkiego znaczenia... Ale tak sobie tylko teoretyzuje.... domyslam sie ,ze motyczka myje recznie naczynia a szkoda ,bo zmywara to wielka pomoc dla gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.06.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 zelijka dekoratotarzy wnetrz projektuja nieraz piekne,lecz niepraktyczne rzeczy a my kurki domowe wiemy na ile sprawdzaja sie pewne rzeczy w zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 28.06.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 patrzcie ją jaka skromnisia no ja Twojego talentu jeszcze nie znam, ale dokładnie mialam na mysli zdolnośc wyszukiwania ...też zamartwiam się czy to latanie z prawa do lewa nie będzie irytujące...miejsca na meble kuchenne u mnie jest mało (220x285) i zeby teraz wszystko co praktycznie zmieścić musze kombinowac...a na korzyść 2-komorowego zlewozymawka nie chciałabym zrezygnować z szuflad...(w planie zmywarka też będzie, ale nie wiem czy od razu ) stąd ta 2 komora na umyte naczynia - zeby nie stały tak wysoko na ociekaczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.06.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 motyczkamoze lepszym tymczasowym rozwiazaniem bylby stojacy skladany ociekacz,ktory mozna schowacszkoda marnowac miejsca na blacie na duzy zlew,ktory kiedys bedzie nieuzyteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 28.06.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Motyczko Ty sobie nie zartuj ze mnie, bo jak ktos przeczyta to "specjalistka od wnetrz" to sobie jeszcze pomysli, ze ja sie znam na wnetrzach i urzadzaniu... Musze zdementowac ta "wiadomosc", bo ja to jestem tylko kurka domowa i wiedzy a jeszcze bardziej praktyki w urzadzaniu wnetrz nie mam ani troche...Ja tylko szperam po necie i czasami wklejam cos co mi sie spodobalo... A co do tego zlewozmywaka, zastanawiam sie, czy nie jest sie tam ciagle w takim troche skrecie, albo w prawo albo w lewo...Latwiej stac prosto, ale jak ma sie zmywarke, to chyba i tak sie tam duzo nie stoi przy nim, wiec nie ma to wielkiego znaczenia... Ale tak sobie tylko teoretyzuje.... domyslam sie ,ze motyczka myje recznie naczynia a szkoda ,bo zmywara to wielka pomoc dla gospodyni jeszcze myje ręcznie (mąz też duuzo pomaga) i gotuje w kuchni gospodarczej...nowa czeka na swoją kolej, jestem w trakcie wybierania i projektowania....jak wspomnialam miejsce na zmywarkę i instalacja jest przygotowana, ale kwestia funduszy na teraz i czy będzie od razu....więc musze jakby z góry załozyć ze moze mycie garów nas nadal czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.06.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 a moze wziasc zmywarke na raty?zastanow sieto zaden luksus dla kobiety (prownuje go do posiadania pralki automatycznej zamiast wirnikowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 28.06.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 motyczka moze lepszym tymczasowym rozwiazaniem bylby stojacy skaladany ociekacz,ktory mozna schowac szkoda marnowac miejsca na blacie na duzy zlew,ktory kiedys bedzie nieuzyteczny a jak to wygląda??...to jest tradycyjna suszarka z ociekaczem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.06.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 takwidzialam cos takiego w sklepie z art.gospodarstwa domowegow ikei zdaje sie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 28.06.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 a moze wziasc zmywarke na raty? zastanow sie to zaden luksus dla kobiety (prownuje go do posiadania pralki automatycznej zamiast wirnikowej) zdaję sobie sprawę...też kiedyś korzystałam z frani ..kwestia ile skasują nas za kuchnie drewnianą....nie ukrywam, ze wolałabym miec to przy jednym wydatku z głowy i nie miec problemu ze zlewozmywakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.06.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 ja swojego czasu mialam taka zwykla suszarke prostokatna ,ktora kladlam na blacie a potem chowalam pod zlewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 28.06.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 tak widzialam cos takiego w sklepie z art.gospodarstwa domowego w ikei zdaje sie tez tak tylko tutaj pojawia sie kolejny problem..zlewozmywak mam pod oknem...i czy aby tych sterczących garów nie będzie widac w oknie na ociekaczu??...wiem, ze Wam marudze..ale stąd zrodził sie pomysł zl. naroznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.06.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 zobacz,cos takiego nphttp://www.1002.pl/?zobacz=850&sklep1=f367fe7eaffd80052c13cb96a3d2c629 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.06.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 ciekawe czy ta suszarka nie zmiescilaby sie w narozniku za zlewozmywakiem z 3-ej foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 28.06.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 i w planie mialam już wybrany ten http://ewabymail.pl/images/geneva.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts