Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budujący potrzebujący pomysły na urządzanie wnętrz

Żelka

Recommended Posts

tak

widzialam cos takiego w sklepie z art.gospodarstwa domowego

w ikei zdaje sie tez

tak tylko tutaj pojawia sie kolejny problem..zlewozmywak mam pod oknem...i czy aby tych sterczących garów nie będzie widac w oknie na ociekaczu??...wiem, ze Wam marudze..ale stąd zrodził sie pomysł zl. naroznego... :oops: :)

no ,a obok nie moglabys jej klasc na czas wyschniecia,a potem chowac?

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tak

widzialam cos takiego w sklepie z art.gospodarstwa domowego

w ikei zdaje sie tez

tak tylko tutaj pojawia sie kolejny problem..zlewozmywak mam pod oknem...i czy aby tych sterczących garów nie będzie widac w oknie na ociekaczu??...wiem, ze Wam marudze..ale stąd zrodził sie pomysł zl. naroznego... :oops: :)

no ,a obok nie moglabys jej klasc na czas wyschniecia,a potem chowac?

też tak włąsnie sobie mysle...to co zaproponowałas w linku to wielki kombajn, za duzy jak dla mnie......a pod ociekaczem juz szuflady by sie zmieściły, bo ta GENEVA 1.5 wchodzi w szafkę 60..więc moze jednak musze nadal mysleć nad 1 rozwiązaniem i chować suszarkę :-? :wink: ...

a ja tak przy okazji podpytam Was i Ciebie Zeljka specjalistko od wnętrz :wink: co sądzicie o zlewozmywakach narożnych montowanych w rogu kuchni??...rozpatruje własnie taką możliwośc u siebie i nie wiem na ile jest to nie/lub funkcjonalne??...może posiadacie zdjęcia takich rozwiązań??

słyszałam juz kilkakrotnie opinie, ze szkoda naroznej szafki na zlew, bo miesci ona naprawde sporo sprzetów a jak zamontujemy tam zlew to tracimy ta przestrzen

poza tym jesli zlewozmywak jest w ciągu mebli mozna zamontować pod nim super szuflady na kosze na smeci i wszystkie "akcesoria" do mycia naczyń - przy naroznej szafce chyba bedzie ciezko

Do narożnej szafki zawsze jest trudny dostęp, nawet te bajerancie wózki nie ułatwiaja sprawy, więc rozwiązanie narożnego zlewu nieczego moim zdaniem nie zabiera. Ja taki mam teraz i trzymam w tej wielkiej szafce karmę dla psa i ziemniaczki, oprócz kosza naśmieci. W noym domu jednak mam mieć prosty i będę mogła porównać.

Przy okazji ostrzegam przed zlewami firmy PLADOS. Mam z fragranitu i wszystko byłoby piueknie tylko korki nie trzymają - nawet po reklamacjach. :-?

Do narożnej szafki zawsze jest trudny dostęp, nawet te bajerancie wózki nie ułatwiaja sprawy, więc rozwiązanie narożnego zlewu nieczego moim zdaniem nie zabiera. Ja taki mam teraz i trzymam w tej wielkiej szafce karmę dla psa i ziemniaczki, oprócz kosza naśmieci. W noym domu jednak mam mieć prosty i będę mogła porównać.

Przy okazji ostrzegam przed zlewami firmy PLADOS. Mam z fragranitu i wszystko byłoby piueknie tylko korki nie trzymają - nawet po reklamacjach. :-?

oo dobre sugestie...a możesz pwiedzieć mi jak z funkcjonalnoscią?? czy nie denrwuje skakanie z boku na bok??..mozesz przedstawić mi zdjęcia??

Ten motyw jest piękny Zeljka. Ciekawa jestem jak go można zrobić. Musze troche pomyśleć i jak znajde rozwiązanie to napisze. Zrobie zdjątka mojego tynku, bo podobnie wykonałam jak te powyżej, tylko, że efekt troche inny bo troszke inaczej robiony. Łatwo się to wszystko robi tylko trzeba wcześniej poćwiczyć na kawałku jakiejś płyty :roll:

[oo dobre sugestie...a możesz pwiedzieć mi jak z funkcjonalnoscią?? czy nie denrwuje skakanie z boku na bok??..mozesz przedstawić mi zdjęcia??

Motyczko! Masz czas? Bo nie nadążam. Fotki musze poszukać lub zrobić nowe.

Nie wiem o co chodzi ze skakaniem po bokach? ,Że co niby, że trzeba się odunąć żeby szafkę pod zlewem otworzyć? U mnie jedyny problem polega na tym, że drzwiczki xle są zamontowane i klamka o dnich zaczepia o szufladę od zewnątrz. Innych wad nie odczuwam, ale porównanie będę miała dopiero w noym domu, bo tam będzie na prosto.