Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budujący potrzebujący pomysły na urządzanie wnętrz

Żelka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Uff, skonczylam ogladac i czytac.

Zelijka, podziwiam za cierpliwosc i dziekuje zarazem za tak wspanialy pomysl.

Poki jestem tylko - ogladajaco- czytajaca, to mam prosbe, poszukaj cos w "stylu" - Madame de Pompadour / osoba zainteresowana, wiedziec bedzie o jakim stylu pisze/ , jak i w Viktorianskim.

Prosze tylko, aby mnie nie wyklac! :wink: Nic nie poradze, ze jestem "inna" od innych.

Nic nie poradze, ze moj gust, jest "cofniety" do innej epoki, a raczej do kilku. Moja ulubiona jest - Arturianska.

Gdybym mogla, wybudowalabym sobie - Castle na wrzosowych wzgorzach; nosilabym zwiewne szaty, zaczytywala w poezji i spacerujac po ogrodzie, upajala sie wonnoscia kwiatow...

OK! bo mnie wyrzuca! To nie na temat!

Pozdrawiam milutko.

Uff, skonczylam ogladac i czytac.

Zelijka, podziwiam za cierpliwosc i dziekuje zarazem za tak wspanialy pomysl.

Poki jestem tylko - ogladajaco- czytajaca, to mam prosbe, poszukaj cos w "stylu" - Madame de Pompadour / osoba zainteresowana, wiedziec bedzie o jakim stylu pisze/ , jak i w Viktorianskim.

Prosze tylko, aby mnie nie wyklac! :wink: Nic nie poradze, ze jestem "inna" od innych.

Nic nie poradze, ze moj gust, jest "cofniety" do innej epoki, a raczej do kilku. Moja ulubiona jest - Arturianska.

Gdybym mogla, wybudowalabym sobie - Castle na wrzosowych wzgorzach; nosilabym zwiewne szaty, zaczytywala w poezji i spacerujac po ogrodzie, upajala sie wonnoscia kwiatow...

OK! bo mnie wyrzuca! To nie na temat!

Pozdrawiam milutko.

BasniowySen, przykro mi, ale jak moze juz zdarzylas zauwarzyc, mnie juz minelo to wklejanie... :lol:

Ale, Ty dopiero zaczynasz, wiec mysle, ze nie dlugo, jak nauczysz sie wklejac fotki to nam tez cos pokazesz...I bez obaw, tutaj nikt nie wyrzuca za innosc. Czasami tylko za zlamanie regulaminu... :lol: :wink: