Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budujący potrzebujący pomysły na urządzanie wnętrz

Żelka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Witam bywalców tego tematu. Dotarłam tutaj z sąsiedniego forum.

Wszystkich warszawskich i podwarszawskich Forumowiczy zachęcam do skorzystania z mojej pracowni szycia dekoracji tkaninowych. Zapraszam do mojego salonu lub chętnie po ustaleniu preferencji przyjadę z próbnikami tkanin do wnętrza. Oferuję również nowość na naszym rynku: system do napinania tkanin na ścianach i sufitach (bardzo oryginalna aranżacja).

Wszyscy powołujący się na hasło "forum" dostaną z sympatii duże rabaty.

Pozdrawiam i z przyjemnością odpowiem na pytania.

:lol:

Krajka

http://www.lipnik-park.pl/images_menus_big/157/431dab625cb28/barek.jpg

taki mi nie pasuje do wnętrza :(

Barek jak barek, ale ten piecik, jest niecodzienny... :p

acca5 czy to na awatarku, to Twoj domek? Bardzo podobny do mojego, czy to projekt ind. czy jakis z pracowni, jesli tak, to zdradzisz jaki? :p

Może i podobny do twojego Zelijko ale dopiero po przerobkach orginalnego projektu, wejdź na stronę lubuska i popatrz , jest troche podobnych projektów z roznych pracowni by się znalazło.K3 , verona, gucio itp każdy z innych.

Dzieki za odpowiedz. :p Twoj wyglada ladnie, to przerobki sie udaly. :wink: Ladne tez kolorki, cieple.

• 2 weeks później...

Zeljko, i Inne Dobre Duszki tego wątku....czy spotkałyście sie z suszarkami do naczyń (stojącymi na ociekaczku) patynowanymi....bo chromowanych jest mnóstwo....a ja szukam patynowanej :-? :)

pytałam o to już wewątku RUSTYKALNE I POŁUDNIOWE KLIMATY - mimi inspiracje ale bez efektu, nie uzyskałam zadnej odpowiedzi....

z góry przeslicznie dziękuje za wszystkie podpowiedzi :D

tylko taką widze w swojej kuchni.... 8)