Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budujący potrzebujący pomysły na urządzanie wnętrz

Żelka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Same tandety i kicze. To nie są wnętrza mieszkań, tylko pokoi hotelowych do wynajęcia. W 60% tych wnętrz nie da się mieszkać. Przytłaczają w nich kolory, struktury i wariacje. Przepraszam, czy ktoś w nich mieszka czy traktuje jako hotel? Zgroza! Pokażcie swoje wnętrza, a nie wariacje, tandety i ................ W życiu nie chciałabym mieszkać w 70% wklejanych wnętrzach. Bleeeeeeeeeeee!

W temacie wątku są "POMYSŁY". Zamieszczamy tutaj zdjęcia wnętrz, które mogą posłużyć za inspirację, a jeżeli nie, to są chociażby ciekawostką jakąś. Nie chodzi o to, by pokazywać jak mieszkamy, to nie ten wątek. Od tego są dzienniki dubowy i galeria wnętrz domów forumowiczów. Tam każdy może zamieścić swoje wnetrza.

Wątpię czy ktoś z podglądajacych ten wątek i zamieszczane tu zdjecia bedzie je kopiował we własnym domu. Ale czasem można coś podpatrzeć: jakiś fajny sufit, niebanalnie połączone podłogi, umywalkę w łazience lub kuchnie wyspową. Że są nowoczesne to prawda. Ale trendy sa głównie nowoczesne :roll:

Poza tym, kazdy ma prawo zamieścić zdjecia jakie tylko chce. Nikt nie broni Ci pokazać wnetrz, które Twoim zdaniem zasługuja na uwagę czy też naśladownictwo, bądż też wnoszą coś w temat wnetrzarski, co może kogoś zainspirować.

Odnośnie określania tandetą i kiczem zamieszczanych zdjęć.... byłabym ostrożna bo są to zazwyczaj realizacje architektów i projektantów, czyli ludzi, który o wnetrzach powinni mieć akurat pojęcie :-?

Same tandety i kicze. To nie są wnętrza mieszkań, tylko pokoi hotelowych do wynajęcia. Zgroza! Pokażcie swoje wnętrza, a nie wariacje, tandety W życiu nie chciałabym mieszkać w 70% wklejanych wnętrzach. Bleeeeeeeeeeee!

Wiesz w części się z Tobą zgadzam. Wściakają mnie te "sety" z magazynów wnętrzarskich albo od prosucentów mebli. Tak nikt nie mieszka, za to jest tu kilka wklejonych WILLI, które zapierają dech.

Fajna podloga

http://www.rex-cerart.it/documenti/immagini/collezioni/foto%20catal%20concreate/concreate_def-19.jpg

czy wam tez strona ta fatalnie się otwiera? bo mi okropnie, wczoraj nie widziałam żadnego zdjęcia bo nie wchodziły a i nie mogłam napisać nic , dziś to chociaż odpowiedź się otwiera ale dalej nie widzę co powklejałam.