mela 14.11.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Witam, Mam telewizor nienowy, taki najzwyklejszy, bez wodotrysków , paroletni. Znalazłam eurozłącze . I teraz pytanie laika: czy mogę do niego podłączyć dvd? Nie chciałabym inwestować w kino domowe czy zmieniać telewizora, który pełni w moim domu funkcję raczej marginalną, ale jednak obejrzelibyśmy czasem jakiś film na dvd. Pozdrowienia i nie śmiejcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.11.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 ...to kwestia odpowiedniego "kabelka" i gra... Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 14.11.2005 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Dziękuję, wobec tego nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts